23 decembrie: Ziua Rădăcinilor (Familiale)

 Sărbătorită de mai mult de 40 de ani, Ziua Rădăcinilor încurajează familiile să-și exploreze istoria, de-a lungul a mai multor generații.


Oamenii au migrat, s-au mutat în diferite părți ale țării lor sau ale lumii de sute de ani, în căutarea unui loc cât mai bun de a trăi și a-și dezvolta familia, motivați de aproape orice, de la persecuții religioase la sărăcie, iar investigarea unor astfel de evenimente ne poate oferi surprize, aflarea unor lucruri foarte interesante despre propria noastră familie.   

                                

23 decembrie: Ziua Rădăcinilor Familiale

Pe 23 decembrie ar trebui să conștientizăm în ce fel alegerile părinților, bunicilor și străbunicilor noștri ne-au transformat în ceea ce suntem în prezent. De multe ori, întrebări care ne-au bântuit intreaga viață își pot găsi răspunsuri grație unor cercetări cât mai adânci a istoriei familiei noastre.


Unul din cele mai relevante aspecte ale Zilei Rădăcinilor este că are loc înainte de Crăciun, ceea ce ilustrează importanța și semnificația familiei din această perioadă, din decursul sărbătorilor de iarnă. 


Putem marca această zi inițiind un proiect de alcătuire a arborelui nostru genealogic, pornind de la discuții cu rudele noastre cele mai vârstnice și investigarea documentelor celor mai vechi asociate cu familia noastră. 


22 decembrie: Ziua "Îndrăgește tăcerea"

23 decembrie: Ziua Rădăcinilor (Familiale) 23 decembrie: Ziua Rădăcinilor (Familiale) Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.