Horoscop Pești ianuarie 2021

 Reperele de bază din horoscopul Peștilor în luna ianuarie 2021 sunt întrepătrunderea dintre preocupările sociale și cele individuale, reașezarea legăturilor de prietenie și fortificarea celor veritabile, și o viață amoroasă nutrită de camaraderie.


Horoscop Pești ianuarie 2021: Previziuni astrologice generale


Îmboldit să comunici fără vreo opreliște, ai o mulțime de spus celor din jur, iar aceștia au și ei o grămadă de lucruri să-ți transmită. Angrenajele minții ți se învârt cu repeziciune și, din acest motiv, ai nevoie să te simți ocupat,  să-ți găsești constant câte o activitate care să te captiveze. Ești, totuși, nițel împrăștiat, și te poți implica în prea multe proiecte deodată, riscând să nu duci nici unul la bun sfârșit. Este posibil să călătorești mai des, în special pe distanțe scurte.


Relațiile de prietenie ți se însuflețesc, se dinamizează, și îți dăruiesc satisfacții atât emoționale, cât și materiale. Poți să aderi la un nou grup social, format din oameni aflați pe aceeași lungime de undă ca și tine.     

                                                 

Horoscop Pești ianuarie 2021

Nu te dedici, însă, întru totul, vieții publice, fiind îndemnat, câteodată, să-ți iei câte un răgaz de singurătate, pentru a te focaliza pe chestiuni private, a medita, a-ți reîncărca bateriilor inclusiv din punct de vedere spiritual. Aspecte ale trecutului tind să te asalteze, așa că este necesar să te debarasezi de cele inutile, toxice, și să te ghidezi înspre cele constructive, în stare să-ți optimizeze viitorul.


În a doua jumătate a lunii, unele amicitii sunt pe cale să-ți fie cutremurate, supuse unor încercări prin care să-și dovedească sau nu viabilitatea. Astfel de legături umane, ce-și afirmă autenticitatea, te pot stimula să faci progrese notabile în atingerea obiectivelor tale majore.


Un șir de alte influențe astrale, de o amploare mai mică, se alătură celor anterioare...


Astfel, grație sextilului dintre Mercur și Jupiter din 1 ianuarie 2021, petreci clipe memorabile în sânul familiei. Înzestrat cu o empatie deosebită, știi să le spui celor dragi cuvintele potrivite la timpul potrivit, și nu eziți să le acorzi ajutor în îndeplinirea năzuințelor lor cele mai fierbinți!


Poți câștiga o perspectiva realistă a adevăratei semnificații a existenței tale în ziua de 8 ianuarie 2021, când Neptun se amplasează în sextil cu Soarele. Îți dorești mai multă onestitate în interacțiunea cu alții, și fugi că dracul de tămâie de conversații frivole.


Numeroase oportunități îți bat la ușă pe 13 ianuarie, ca efect al Lunii noi din Capricorn, și este nevoie să distingi cu limpezime care sunt cele mai promițătoare. Ești nerăbdător să te lansezi într-un nou proiect mult visat, care-ți va necesita însă multă muncă și perseverență. Ești extrem de recunoscător pentru sprijinul primit de la alții, și te străduieșți să te ridici la nivelul așteptărilor acestora de la tine.


Relaționarea cu cei din preajma ta este caracterizată de o înaltă sensibilitate emoțională în data de 23 ianuarie 2021, ca urmare a sextilului lui Venus cu Neptun. Ai capacitatea să deslușești cu limpezime aspirațiile ascunse ale altora, ceea ce-ți permite să ți-i transformi în aliați.


Pe 28 ianuarie 2021, sub efluviile Lunii pline din  Leu, imaginația bogată îți furnizează idei ingenioase, productive. Visele te susțin să ai o viziune magnifică despre destinul tău viitor, însă trebuie să te încrezi deplin în intuiția ta pentru a clădi lumea la care visezi cu ochii deschiși.


Horoscop Pești ianuarie 2021: Dragoste și cuplu


Deși nu-și pierde cu totul din patimă, dragostea se orientează într-o măsură sporită spre o comuniune mentală, intelectuală...


Nativii integrați într-un cuplu își invigoreaza conexiunea afectivă cu tovarășul lor de viață printr-o atitudine mai deschisă și prin convergența către idealuri, planuri comune.


Cei singuratici pot înfiripa o poveste de iubire cu cineva care are același hobby ca și ei ori care le împărtășește interesele principale. Senzualitatea dintr-o astfel de idilă pare să fie crescândă odată cu timpul.


Horoscop Pești ianuarie 2021: Muncă și bani


În muncă ai rezultate bune atât în activitățile individuale, cât și în cele în cooperare. Te remarci mai cu seamă în proiecte presupunând creativitate, chiar simț artistic.


Horoscop Pești decembrie 2020

Horoscop Pești ianuarie 2021 Horoscop Pești ianuarie 2021 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.