30 decembrie: Ziua Festivității Familiale a Acelor Căzute

 Ciudat nume, nu-i așa? Numai la prima vedere! De fapt, marcată anual pe 30 decembrie, Ziua Festivității Familiale a Acelor Căzute celebrează clipele finale ale "vieții" bradului de Crăciun!


Creată de Thomas și Ruth Ray de la Wellcat Holidays, este descrisă de aceștia astfel: "Acum, după ce pomul a fost înălțat timp de săptămâni și nu a mai fost udat decât cu câteva zile înainte de Crăciun, adună-ți în jurul lui "banda" de rude și urmăriți cu atenție cum acele sale cad lin unul câte unul. Trăiește momentul! Dansează în picioarele goale!"       

                                  

30 decembrie: Ziua Festivității Familiale a Acelor Căzute

Este o zi de reuniune cu familia care are și scopul de a-ți lua rămas bun de la brad și a te gândi la o metodă de a-l recicla, a-l integra bunăstării mediului natural.


Sărbătorește, așadar, ziua de 30 decembrie scoțându-ți încălțările și dansând în picioarele goale împrejurul pomului de Crăciun, poate împreună cu familia! În timp ce faci asta, nu-ți dezlipi ochii de pe ramurile sale și observă cu limpezime cum i se aștern cu delicatețe acele la poale. Oricum, după aia o să dai cu aspiratorul!


29 decembrie: Ziua Tic-Tac

30 decembrie: Ziua Festivității Familiale a Acelor Căzute 30 decembrie: Ziua Festivității Familiale a Acelor Căzute Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.