10 ianuarie: Ziua Oamenilor Neobișnuiți

 An de an, Ziua Oamenilor Neobișnuiți de pe 10 ianuarie îi onorează pe cei din jurul nostru care sunt unici, diferiți, extraordinari, stranii, ciudați, intriganți, ieșiți din comun. Astfel de persoane refuză, de obicei, să se conformeze ideilor comune, de-a gata, nu se feresc să iasă din rutină. 


Indiferent dacă se îmbracă într-un stil, original, excentric, sau au idei care sfidează părerile comune, cel puțin în această zi au prilejul să strălucească, să fie luați în seamă și apreciați!      

             

10 ianuarie: Ziua Oamenilor Neobișnuiți

Contrar a ceea ce poți gândi, niciodată oamenii normali, obișnuiți,  nu au pus lumea în mișcare, nu i-au oferit noi orizonturi de dezvoltare, progres.


Ori de câte ori s-a produs o transformare fundamentală a lumii, această a fost inițiată de cineva care a refuzat să accepte lucrurile așa cum sunt în vremea sa, a pus la îndoială opiniile consacrate și a dat peste cap convenții uneori vechi de mii de ani. 


Așadar, poți marca Ziua Oamenilor Neobișnuiți din 10 ianuarie celebrându-i pe cei din preajma ta care refuză cu obstinație să se incardeze în normele normalității, nu își găsesc vreun loc pe patul lui Procust, dar și scoțându-ți la iveală laturi ale personalității, gândirii, creativității care te diferențiază în mod clar de alții și îți îți demonstrează evident unicitatea, originalitatea sinelui!


9 ianuarie: Ziua Electricității Statice

10 ianuarie: Ziua Oamenilor Neobișnuiți 10 ianuarie: Ziua Oamenilor Neobișnuiți Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 09, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.