Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2021

 Evenimentele astrologice prioritare în horoscopul din luna februarie 2021 sunt tranzitul tranzitul lui Venus în Vărsător și, apoi, în Pești, cel al Soarelui în Pești, reluarea parcursului direct al lui Mercur în Vărsător, Luna nouă din Vărsător și Luna plină din Fecioară.


Horoscop pentru toate zodiile în luna februarie 2021


Vărsătorul are ocazia să-și afle un loc principal pe scena vieții amoroase, dar este atenționat să nu se risipească în flirturi vremelnice, ci să se focalizeze spre un autentic suflet pereche, în stare să îi prețuiască cu limpezime atuurile personale. Se remarcă în plan social și are numeroase oportunități de a-și majora veniturile. 


Pentru Pești, se prefigurează o viață sentimentală oscilând între timiditate și îndrăzneală, una care îi pune în față unor alegeri și provocări de răscruce, de care depinde împlinirea lor viitoare. Oricum, după ce intră în contact cu straturile cele mai profunde ale universului lor interior, sunt capabili să-și scoată în evidență cele mai frumoase, impresionante fațete ale personalității lor!


Berbecul profită de întrepătrunderea dintre prietenie și dragoste, grație căreia se pot ivi evenimente surprinzătoare din ambele puncte de vedere. Reușește să-și înțeleagă, ba chiar să-și îndrăgească unele aspecte ale lumii lăuntrice.    

                                              

Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2021

Horoscopul Taurului din februarie 2021 pune accentul pe seriozitatea și onestitatea din amor, relațiile benefice cu amicii, și o activitate profesională relansată datorită armonizării interacțiunii cu șefii și colegii, și înlăturarea unor neînțelegeri fără rost cu aceștia.


Nativii din zodia Gemenilor sunt avantajați atât în dragoste, cât și în carieră, de împrejurări și persoane de peste hotare, dar și de năzuința de a-și stabiliza pe termen lung existența.


Racul pare să fie îmboldit să renunțe o dată pentru totdeauna la aspecte nocive ale trecutului, își reactualizează șansele de a întreprinde ceva important legat de străinătate, și poate avea beneficii nesperate din parteneriate de afaceri.


În cazul Leului se previzionează o îmbunătățire spectaculoasă în relațiile de parteneriat, inclusiv în cele amoroase (înfierbântate, de o senzualitate rară), majorarea semnificativă a veniturilor prin colaborări și debarasarea de inerție, structuri învechite din întreprinderile lor lucrative.  


Cei născuți în Fecioară își optimizează și ei conexiunile de asociere în doi din toate sferele existenței, sunt mai dedicați proiectelor din muncă și, fie beneficiază de o stare de sănătate mai bună, fie sunt îmboldiți să ia măsuri ambițioase în a și-o îmbunătăți.


Horoscopul Balanței din luna februarie 2021 aduce în prim plan numeroase prilejuri de revitalizare a vieții sentimentale și a celei profesionale, a tonusului fizic și psihic, inclusiv printr-o comunicare armonioasă cu persoanele din imediata lor apropiere.


Scorpionul are și el parte de ocazii rare de se împlini în dragoste, mai cu seamă în cadrul unor legături de cuplu statornice ori cu bătaie lungă în viitor, și își consolidează, transformă în bine relaționarea cu familia.


Pentru nativii din Săgetător se anticipează o interacțiune socială tumultuoasă și avantajoasă câteodată și în amor, dar și relansarea contactelor cu rude și oameni care s-au îndepărtat de ceva vreme de ei. 


Dacă ești născut în Capricorn, strălucești și tu pe arena socială datorită unei aure speciale de farmec, magnetism, ai posibilitatea să-ti regăsești punctele forte ale personalității și să îți afli surse noi și îmbelșugate de bani, îndeosebi grație comunicării cu persoane care, în pofida aparențelor, continuă să țină la tine. 


Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2021


- 1 februarie 2021: Soarele (în Vărsător) în cuadrat cu Marte (în Taur)


- 1 februarie 2021: Venus intră în Vărsător


- 6 februarie 2021: Conjuncție dintre Venus (în Vărsător) și Saturn (în Vărsător)


- 7 februarie 2021: Cuadrat al lui Venus (în Vărsător) cu Uranus (în Taur)


- 8 februarie 2021: Soarele (în Vărsător) în conjuncție cu Mercur (în Vărsător)


- 10 februarie 2021: Cuadrat între Mercur (în Vărsător) și Marte (în Taur)


- 11 februarie 2021: Venus  (în Vărsător) în conjuncție cu Jupiter (în Vărsător)


- 11 februarie 2021: Luna nouă în Vărsător


- 13 februarie 2021: Conjuncție a lui Mercur (în Vărsător) cu Venus (în Vărsător))


- 14 februarie 2021: Sextil între Marte (în Taur) și Neptun (în Pești)


- 14 februarie 2021: Mercur (în Vărsător) în conjuncție cu Jupiter (în Vărsător)


- 17 februarie 2021: Cuadrat între Saturn (în Vărsător) și Uranus (în Taur)


- 18 decembrie 2021: Soarele își începe tranzitul în Pești


- 20 februarie 2021: Cuadrat între Venus (în Vărsător) și Marte (în Taur)


- 21 februarie 2021: Mercur revine în tranzit direct în Vărsător


- 25 februarie 2021: Marte (în Taur) în trigon cu Pluton (în Capicorn)


- 25 februarie 2021: Venus începe să tranziteze zona astrologică a Peștilor.


- 25 februarie 2021: Sextil între Soare (în Pești) și Uranus (în Taur).


- 27 februarie: Luna plină în Fecioară


Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2021

Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2021 Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2021 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.