Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2021

 Evenimentele astrologice cu cel mai mare impact asupra horoscopului din luna ianuarie 2021 sunt tranzitul lui Marte în Taur, cel al lui Mercur în Vărsător, al lui Venus în Capricorn, al Soarelui în Vărsător, traseul retrograd al lui Uranus în Taur și cel al lui Mercur în Vărsător, Luna nouă din Capricorn și Luna plină din Leu.


Horoscop pe scurt pentru pentru fiecare zodie în ianuarie 2021


Capricornul are parte de mari succese în dragoste datorită cutezanței sale, atractivității sale ieșite din comun, dar și eșecuri din acest punct de vedere dacă nu reușește să se dezbare de vechi obișnuințe, și are șansa să-și pună în valoare talentele, mai ales în plan financiar. 


Nativii din Vărsător tind să se concentreze asupra familiei, căminului, dar trebuie să fie și flexibili în interacțiunea cu oamenii apropiați, să nu ezite să le ofere ocazia unei transformări, sunt înclinați să-și tăinuiască sentimentele de iubire, însă nu șovăiesc să iasă sub luminile reflectoarelor pe scena publică. 


Pentru Pești se previzionează o intrare năvalnică, de senzație, pe arena socială, dar care le necesită un sporit simț al diplomației, conectarea cu cele mai adânci zone ale subconștientului, beneficii notabile din relațiile de prietenie, inclusiv în amor.     

                            

Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2021

În horoscopul Berbecului se întrevede ieșirea la lumină a valorilor sale autentice, însă și dezideratul de a nu și le exploata în van, în întreprinderi minore, întărirea unor amicitii mai vechi sau mai noi pline de făgăduințe, o viață sentimentală și una profesională centrate pe seriozitate. 


Cei născuți în zodia Taurului nu se mai feresc să își evidențieze punctele forte, deși tre buie să se ferească uneori să fie prea agresivi în demersurile lor, comunică de minune și își crează propriile oportunități în sfera profesională, și par să fie avantajați în dragoste și în proiecte creative de aspecte inedite, corelate eventual și cu străinătatea. 


Gemenii își redezvăluie cu vigoare universul interior, fiind totuși avertizați să nu se lase purtați de impulsuri subconștiente ascunse acolo, sunt pe cale să primească vești bune de peste hotare, să aibă rezultate excepționale în studii, și au parte de o viață amoroasă cutremurata de o senzualitate fierbinte. 


În cazul Racului, se anunță o activitate pasionantă, trepidantă împreună cu prietenii, ce nu exclude, la un moment dat, despărțirea de amiciții nocive. Pot avea beneficii majore din relații de parteneriat din diverse zone ale existenței, mai cu seamă dintr-o legătură amoroasă caracterizată de un real echilibru între parteneri. 


Dacă ai văzut pentru prima oară lumina zilei în zodia Leului, îți dinamizezi acțiunile profesionale, dar nu trebuie să îți neglijezi contactele de bun augur avansării în carieră, îți optimizezi asocierile în doi din diferite aspecte ale lumii, și ești îmboldit să îți clădești o cât mai mare stabilitate în dragoste. 


În horoscopul Fecioarei din ianuarie 2021 se pune accentul pe ambiția în promovarea unor interese corelate cu o altă țară, armonizarea interacțiunii din plan profesional și beneficiile extrase din aceasta, o viață sentimentală îmbogățită de o multitudine de oportunități.


Nativii din Balanță își aprofundează relațiile amoroase și încearcă să le imprime o cât mai mare seriozitate, se focalizează asupra siguranței familiei și a bunei înțelegeri dintre membrii acesteia, beneficiază de un aport consistent de creativitate în tot ce-și propun, își activizează colaborările din afaceri, dar trebuie să fie foarte prudenți atunci când își inițiază altele, noi. 


Scorpionul are de câștigat din parteneriate mai vechi ori mai noi, cu condiția de a le deosebi cu limpezime pe cele utile de cele toxice, își armonizează relaționarea cu familia, are împliniri notabile  în viața socială, și își adâncește conexiunea cu persoana iubită.


Dacă ești născut în zodia Sagetatorului, pari să iei măsuri ferme în scopul ameliorării stării de sănătate, ai șansa să îți crești vădit popularitatea, prestigiul în societate, tinzi să îți fortifici poziția în ierarhia profesională, te orientezi pe ce este mai de preț în dragoste, și ai posibilitatea să-ți crești semnificativ veniturile. 


În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit pentru fiecare zodie în parte în luna ianuarie 2021!


Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2021


- 1 ianuarie 2021: Mercur (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 5 ianuarie 2021: Conjuncție dintre Mercur (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)


- 7 ianuarie 2021: Marte intră în Taur


- 8 ianuarie 2021: Debutul tranzitului lui Mercur în Vărsător


- 8 ianuarie 2021: Venus începe să parcurgă sectorul astrologic al Capricornului


- 8 ianuarie 2021: Sextil al Soarelui (în Capricorn) cu Neptun (în Pești)


- 9 ianuarie 2021: Cuadrat între Mercur (în Vărsător) și Marte (în Taur)


- 9 ianuarie 2021: Venus (în Capricorn) în trigon cu Marte (în Taur)


- 10 ianuarie 2021: Conjuncție a lui Mercur (în Vărsător) cu Saturn (în Vărsător)


- 11 ianuarie 2021: Mercur (în Vărsător) în conjuncție cu Jupiter (în Vărsător)


- 12 ianuarie 2021: Cuadrat între Mercur (în Vărsător) și Uranus (în Taur)


- 13 ianuarie 2021: Marte (în Taur) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)


- 13 ianuarie 2021: Luna nouă în Capricorn 


- 14 ianuarie 2021: Trigon al lui Venus (în Capricorn) cu Uranus (în Taur)


- 14 ianuarie 2021: Conjuncție dintre Soare (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)


- 14 ianuarie 2021: Uranus ia o turnură retrogradă în Taur


- 18 ianuarie 2021: Jupiter (în Vărsător)  în cuadrat cu Uranus (în Taur)


- 19 ianuarie 2021: Soarele pătrunde în Vărsător


- 20 ianuarie 2021: Conjuncție între Marte (în Taur) și Uranus (în Taur)


- 23 ianuarie 2021: Cuadrat al lui Marte (în Taur) cu Jupiter (în Vărsător)


- 23 ianuarie 2021: Venus (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 24 ianuarie 2021: Conjuncție dintre Soare (în Vărsător) și Saturn (în Vărsător)


- 26 ianuarie 2021: Soarele (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (în Taur)


- 28 ianuarie 2021: Conjuncție a lui Venus (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)


- 28 ianuarie 2021: Luna plină în Leu


- 29 ianuarie 2021: Conjuncție între Soare (în Vărsător) și Jupiter (în Vărsător)


- 30 ianuarie 2021: Mercur devine retrograd în Vărsător


Horoscop decembrie 2020: Toate zodiile

Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2021 Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2021 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.