6 aprilie: Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace

 6 aprilie este anual Ziua Internațională ONU a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, care recunoaște puterea, influența sportului în promovarea păcii și depășirea barierelor culturale de pe tot globul!


Este o zi ce încurajează stilurile de viață sănătoasă și subliniază focalizarea Comitetului Internațional Olimpic spre oferirea a cator mai mulți oameni posibili a posibilității de a face sport.           

      

6 aprilie: Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace

Cu această ocazie, unii lideri, campioni sportivi din intreagă lume își unesc eforturile alături de comunități pentru a crea oportunități de practicare a sportului și îmbogățire astfel a vieții pentru oameni, în general, și copii, în special.


Comitetul Internațional Olimpic și ONU se concentrează de multă vreme pe folosirea sportului ca un instrument social al schimbării în bine, și au participat împreună în numeroase proiecte de acest tip de-a lungul anilor. 


Amandouă organizațiile au utilizat evenimente sportive, precum Jocurile Olimpice, pentru a clădi poduri spre înțelegerea dintre culturi, și îmbunătățirea educației, sănătății, dezvoltării economice și sociale. 


5 aprilie: Ziua Internațională a Conștiinței

6 aprilie: Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace 6 aprilie: Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace Reviewed by Diana Popescu on aprilie 05, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.