2 iulie: Ziua "Am uitat"

 Anual, pe 2 iulie, este instaurată Ziua "Am uitat". Dacă ești o persoană uitucă, care nu-și aduce aminte adeseori de aniversări, zile de naștere, de cununie, zile și ocazii speciale, întâlniri sau programări la medic, dentist, atunci este musai să marchezi, într-un fel sau altul, această sărbătoare neoficială.


Există o mulțime de factori care contribuie la uitare, inclusiv stresul, o dietă săracă în vitamine și minerale, și îmbolnăvirile. Un alt factor, aparent straniu, este, potrivit studiilor științifice, culmea, accesarea frecventă a ușilor! Psihologii cred că aceste lucru se petrece deoarece atunci când oamenii ajung dintr-o încăpere în alta i se indică creierului lor că scena s-a schimbat și că nu mai au nevoie de informațiile adunate din camera anterioară.       

                 

2 iulie: Ziua "Am uitat"

Oricum, cu prilejul Zilei "Am uitat" din 2 iulie, avem oportunitatea perfectă de a face compensații pentru tot ce am uitat. Indiferent dacă este vorba despre o aniversare trecută cu vederea a cuiva ori o promisiune neîndeplinită făcută partenerului nostru de viață, în această zi ne putem revanșa pentru astfel de lapsusuri, cerându-ne scuze (dacă nu am făcut-o până acum) și apelând la un gest frumos, cum ar fi cel de a oferi flori și cadouri celor cărora le-am greșit. 


1 iulie: Ziua Internațională Reggae


Totodată, pentru a contracara lacunele din mintea noastră, putem să ne creăm un calendar al evenimentelor importante, inclusiv unul online, eventual pe un smartphone, sau o agendă actualizată zilnic. 


2 iulie: Ziua mondială a OZN-urilor

2 iulie: Ziua "Am uitat" 2 iulie: Ziua "Am uitat" Reviewed by Diana Popescu on iulie 01, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.