23 iulie: Ziua Minunatelor Bunici

 An de an, pe 23 iulie, Ziua Minunatelor Bunici onorează toate femeile de o anumită vârstă, indiferent dacă sunt bunicuțe sau nu.


Nu toate femeile ajung să fie bunice. Cele care sunt etichetate astfel nu sunt neapărat încadrate în acest tipar tradițional. Unele femei, mai în vârstă, ajung la un punct al vieții lor în care-și asumă statutul de bunică, deși nu au proprii nepoți.       

                    


Dacă unele bunici se conformează modelului clasic, cu păr cărunt ori alb, prepararea de prăjiturele, îmbrățișări calde și îndelungate, și răsfăț al nepoțeilor, altele își asumă alte roluri, dând dovadă de o mai mare libertate de gândire, îmbracăndu-se conform ultimului răcnet ale modei și excelend în IT sau pe internet. Câteodată, nici măcar nepoții nu pot să țină pasul cu ele!


22 iulie: Ziua Mango


Fie cau au concepții mai învechite sau mai libertine, bunicile îndrumă copiii cum să-și clădească propriul destin, cu o înțelepciune și o prezență de spirit extraordinare!


Ziua Minunatelor Bunici a fost creată de Alice Solomon în 1984, în scopul de a celebra împlinirile, inspirațiile și abilitățile unor astfel de femei. 


23 iulie: Ziua înghețatei de vanilie

23 iulie: Ziua Minunatelor Bunici 23 iulie: Ziua Minunatelor Bunici Reviewed by freelancergabe2 on iulie 22, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.