Evenimente astrologice în HOROSCOPUL AUGUST 2021

 Evenimentele astrologice precumpănitoare din H0R0SCOPUL  lunii AUGUST 2021 sunt tranzitul lui Mercur în Fecioară și, apoi, în Balanță, cel al lui Venus în Balanță, mișcarea retrogradă asumată de Uranus în Taur, intrarea Soarelui în Fecioară, Luna nouă din Leu și Luna plină din Vărsător. Acest context astrologic ne permite să întrezărim următoarele tendințe pentru august 2021 în horoscopul fiecărei zodii în parte...


Horoscop pentru toate zodiile în luna AUGUST 2021


Leul este îmboldit să își crească semnificativ veniturile și are la dispoziție în acest sens de un spirit practic remarcabil și posibilitatea de a se implica în afaceri fructuoase pe termen lung. Unele schimbări în plan profesional par să-l îndrume să-și privească munca dintr-o altă perspectivă ori să și-o dinamizeze. Se simte ca peștele în apă în sfera socială, iar comunicativitatea sa sporită îl sprijină să închege o relație de amor într-o circumstanță socială sau să și-o învigoreze pe cea deja existenta. 


Evenimente astrologice în HOROSCOPUL AUGUST 2021


Nativii din Fecioară sunt stimulați mental, înzestrați cu o agilitate sporită a minții, inspirați să-și optimizeze înfățișarea și popularitatea, au parte de oportunități în activitățile financiare, își regăsesc valorile autentice ale personalității, se bucură de aprecierea partenerilor lor, mai vechi sau mai noi, dintr-o conexiune de cuplu, și tind să se orienteze spre o nouă perspectiva a existenței lor, una în stare să le permită să profite de resursele lor interioare autentice. 


Pentru Balanță se anticipează o reconectare benefică cu universul său lăuntric, capabilă să-i  îngăduie să își elimine impulsuri negative și să se concentreze pe unele pozitive. Are inspirația să se pună în cea mai avantajoasă lumină în interacțiunea socială, și poate fi săgetată de Cupidon atunci când și unde se așteaptă cel mai puțin. Poate fi atenționată, cumva, să-și afle o cale nouă cale de dezvoltare personală. 


Scorpionul are numeroase șanse de a se evidenția în relaționarea socială, a profita de pe urma unor legături de prietenie mai vechi, a fi direcționată spre noi parcusuri ale existenței de idei ingenioase, dar nu-și trece cu vederea lumea interioară, care  îl călăuzește spre țelurile veritabile ale destinului său. Pe de altă parte, poate fi înclinat să-și revizuiască relații de parteneriat, inclusiv din plan amoros. 


În cazul Sagetatorului se previzionează o întețită activitate profesională, presărată cu evenimente decisive în evoluția în carieră, extinderea de contacte utile în viitorul apropiat și cel îndepărtat, fortificarea unei relații de dragoste sau inițierea uneia pe baze solide, de camaraderie, și posibile atenționări în ameliorarea stării de sănătate. 


Cei născuți în Capricorn au prilejul să aibă noi șanse în învățământ, educație, să-și asume o nouă filosofie de viață, să-și lărgească orizonturile printr-o incursiune pe meleaguri îndepărtate de casă, unde pot să-și închege ori împrospăteze o conexiune din amor. Nu sunt ocoliți de noroc nici în muncă, fiind fie în preajma unei promovări, fie a găsirii unui job mai avantajos.


 Vărsătorul se contactează cu zonele cele mai profunde ale universului lăuntric, se concentrează spre aspecte mai vaste ale existenței sale, poate fi obsedat, în mod bun, pe amprenta sa asupra vieților altora pe o durată cât mai îndelungată, dar nu se poate opri și să viziteze meleaguri cât mai îndepărtate, exotice, ce-i pot oferi favoruri inclusiv în dragoste.  Un eveniment neașteptat îl poate refocaliza către familie, membrii mai în vârstă ai acesteia. 


În horoscopul Peștilor se întrezăresc o serie de beneficii rezultate din prietenii și parteneriate, o înfierbantare a vieții sale amoroase, însă și unele probleme în interacțiunea socială, care-l pot sili să și-o treacă în revistă și să și-o îmbunătățească. 


Nativii din Berbec acordă o mai mare atenție sănătății și muncii, mai cu seama în relaționarea cu oamenii apropiați, își revitalizează legăturile de parteneriat, își fortifică o conexiune de cuplu existentă ori incipientă, pot chiar să se orienteze către oficializarea acesteia, dar pot fi avertizați asupra unor demersuri de afaceri riscante.  


Taurul își arată latura sa cea mai atractivă, fermecătoare, în relaționarea socială,  se bucură de o activitate publică intensă, și, deși emană un farmec deosebit, nu se implică într-o poveste amoroasă cu una cu două, abordând-o, câteodată, cu o luciditate ieșită din comun. Poate fi influențat să-și ajusteze imaginea individuală, astfel încât să aibă un mai mare impact asupra celor din jurul său. 


Conform horoscopului Gemenilor, aceștia se simt cel mai bine în sânul familiei, își împărtășesc direct simțăminte și gânduri ascunse până acum celor îndrăgiți, au o grămadă de oportunități să închege o poveste amoroasă ori să-și împrospăteze una mai veche, și tind să se ralieze unui aspect mai spiritual al traiului lor. 


Cei născuți în zodia Racului dau tot ce au mai bun din ei în interacțiunea socială, așa că au parte de avantaje notabile din aceasta, apreciază mai mult confortul casei și prețuirea familiei, însă pot fi confruntați cu unele dezamăgiri în relații cu amici pe care se bazau de mult timp!


Evenimente astrologice în  august 2021


- 1 august 2021: Soarele (în Leu) în conjuncție cu Mercur (în Leu)


- 1 august 2021: Mercur (în Leu) în opoziție cu Saturn (în Vărsător)


- 2 august 2021: Soarele (în Leu) în opoziție cu Saturn (în Vărsător)


- 3 august 2021: Trigon între Venus (în Fecioară) și Saturn (în Vărsător)


- 4 august 2021: Mercur (în Leu) în cuadrat cu Uranus (în Taur)


- 7 august 2021: Cuadrat al Soarelui (în Leu) cu Uranus (în Taur)


- 8 august 2021: Luna nouă în Leu


- 10 august 2021: Opoziție a lui Venus (în Fecioară) cu Neptun (în Pești)


- 11 august 2021: Mercur (în Leu) în opoziție cu Jupiter (în Vărsător)


- 11 august 2021: Mercur intră în zona astrologică a Fecioarei


- 12 august 2021: Trigon al lui Venus (în Fecioară) cu Pluton (în Capricorn)


- 16 august 2021: Începe tranzitul lui Venus în Balanță


- 19 august 2021: Conjuncție între Mercur (în Fecioară) și Marte (în Fecioara)


- 20 august 2021: Soarele (în Leu) în opoziție cu Jupiter (în Vărsător)


- 20 august 2021: Trigon al lui Mercur (în Fecioară) cu Uranus (în Taur)


- 20 august 2021: Uranus preia o turnură retrogradă în Taur


- 22 august 2021: Trigon între Marte (în Fecioară) și Uranus (în Taur)


- 22 august 2021: Soarele pătrunde în zona astrologică a Fecioarei


- 22 august 2021: Luna plină în Vărsător


- 23 august 2021: Venus (în Balanță) în trigon cu Saturn (în Vărsător)


- 25 august 2021: Opoziție a lui Mercur (în Fecioară) cu Saturn (în Vărsător)


- 26 august 2021: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)


- 30 august 2021: Debutul tranzitului lui Mercur în Balanță


Evenimente astrologice în horoscopul IULIE 2021

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL AUGUST 2021 Evenimente astrologice în HOROSCOPUL AUGUST 2021 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.