Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IULIE 2021

 Evenimentele astrologice principale din HOROSCOPUL lunii IULIE 2021 sunt tranzitului lui Mercur în Rac, și apoi în Leu, cel al lui Venus în Fecioară, al Soarelui în Leu, al lui Jupiter în Vărsător, al lui Marte în Fecioară, Luna nouă din Rac și Luna plină din Vărsător. Această conjunctură astrologică lasă să se întrevadă următoarele influențe în horoscopul fiecărei zodii în parte...

 

Horoscop pentru toate zodiile în luna IULIE 2021


Racul se bucură de o comunicare intensă, avantajoasă demersurilor sale majore, are o minte incandescentă care-l poartă spre soluții inovatoare ale unor probleme, strălucește în sfera socială, este inspirat să afle idei noi de a-și mări veniturile, dar nu se da înapoi nici de la cheltuieli mari, nu tocmai necesare, poate avea dificultăți în relații de asociere din afaceri, și , dacă este singur, pare să fie puțin atras de o relație de cuplu statornică.


Nativii din Leu tind să își reexamineze trecutul pentru a-și optimiza prezentul și viitorul, se simt atrași în dragoste de cineva care le redă încrederea în ei înșiși, în valorile lor, își exprimă deplin, fără vreun complex, individualitatea, pot avea parte de dezamăgiri în relații de parteneriat din toate planurile existenței, sunt mai combativi, poate chiar prea combativi, în acumularea de bani, și sunt atrași în amor mai cu seamă de oameni care le împărtășesc gândurile, aspirațiile.     

               

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IULIE 2021

Pentru Fecioară, se anunță o perioadă  de efervescentă interacțiune socială, îndeosebi cu amicii, care nu exclude focalizarea spre lumea interioară, conștientizarea unor impulsuri subconștiente, pozitive ori negative. De asemeni, poate fi străbătută de o oarecare pierdere a entuziasmului în muncă, compensată, totuși, de o invigorare a afirmării personalității sale. În dragoste are parte de mari șanse de a înfiripa o nouă relație sau a-și fortifica o conexiune de cuplu deja existentă.


Cei născuți în Balanță comunică mai bine în sfera profesională și își crează astfel oportunități de a fi remarcăți, își lămuresc care sunt veritabilele lor legături de prietenie, sunt îndemnați să reflecteze cât mai profund asupra țelurilor lor esențiale, pot fi, câteodată, dezamăgiți de relațiile lor amoroase.


Scorpionul este străbătut de dorința de a-și asumă idealuri cât mai înalte, beneficiază de avantaje nebănuite în legăturile cu amicii, mai ales că nu ezită să le pună punct celor nocive, dăunătoare, își clarifică cum să progreseze cât mai rapid în carieră, și își împrospătează dragostea sau și-o inițiază grație unor evenimente insolite, eventual de pe alte meleaguri. 


Săgetătorul profită de o sporită intuiție în relaționarea cu cei din jurul sause afirmă prin creativitate în muncă și își armonizează relațiile cu colegii și șefii din plan profesional, dar trebuie să se ferească să fie prea agresiv în promovarea ideilor sale din această componentă a existenței sale, se deschide spre o nouă credință din viață și își clarifica șansele legate de un demers în străinătate, poate avea unele dificultăți în domeniul social, și își reîntemeiază viața amoroasă țînând cont de aspecte mai concrete, mai realiste, ale acesteia. 


 Nativii din zodia Capricornului au oportunitatea să-și optimizeze parteneriatele din toate planurile existenței, dar pot fi străbătuți de o oarecare nehotărâre întrucât tind să ia în seamă toate alternativele unor situații, sunt tentați să-și extindă orizonturile trăirii, să se lase în voia spontaneității, să călătorească în locuri exotice, îndepărtate de casă. Își doresc să-și exprime autenticitatea ființei, să treacă printr-o schimbare fundamentală, par să dea o turnură inedită unei povești amoroase sau să se implice într-una insolită, și se pot confrunta cu unele obstacole în întreprinderile lor financiare.


Pentru Vărsător se vestește un răstimp de îmbunătățire a relațiilor profesionale, perseverență în muncă, întâlnire a unor oameni capabili să-i releve o perspectivă mai optimistă asupra lumii, dar și al unor dispute în asocieri financiare, de afaceri. Cu toate că, câteodată, își poate pierde încrederea în sine în privința impactului asupra celor din preajma sa, este invigorat de o conexiune în dragoste, mai veche sau mai nouă, una caracterizată de profunzime și și complexitate.


Peștii se simt ca în apă în mediul social, extrag beneficii notabile din acesta, își întăresc legăturile de parteneriat, inclusiv recurgând la compromisuri și negocieri, sunt motivați să-și amelioreze starea de sănătate și se remarce în zona profesională, pot fi afectați de reapariția unor probleme din trecut, și sunt îmboldiți să se implice într-o relație de dragoste extrem de serioasă, sau să își relanseze o alta, căzută pradă inerției.


Cei născuți în zodia Berbecului sunt înzestrați cu un sporit grad de concentrare în preocupările lor majore, dau dovadă de un atașament ardent față de familie și cămin, se integrează tot mai fericit în zona lor profesională, mai cu seamă că sunt mult mai responsabili și mai perseverenți în acest domeniu, pot avea parte de dificultăți în legăturile de amiciție, au la dispoziție o grămadă de oportunități în viațasentimentală, însă se feresc ca dracul de tămâie de orice fel de superficialism în amor.


În horoscopul Taurului se remarcă o tumultuoasă activitate în toate sferele existenței, ce necesită, totuși, evitarea implicării în chestiuni mărunte, nesemnificative, concentrarea către dorințele și nevoile membrilor familiei, fortificarea căminului, posibile probleme neașteptate ținând de muncă, depășite probabil și datorită unei creativități ieșite din comun, năzuința de a degusta din toate plăcerile trăirii, și o viață amoroasă de excepție, revitalizată de spontaneitate, temeritate și multe ocazii de regăsire a autenticității sale. 


Gemenii își analizează cu strășnicie situația financiară, află noi căi de a face bani, sunt foarte interesați de asigurarea siguranței materiale și afective a oamenilor îndrăgiți, par să fie nițel mai conservatori, mai puțin flexibili, chiar sunt asaltați de o mulțime de informații pe care e musai să le sorteze, să le distingă pe cele prețioase de cele nesemnificative, pot avea unele opreliști în demersuri ținând de un job ori o călătorie în străinătate, și nu sunt dispuși să facă vreun compromis în dragoste. 


Evenimente astrologice iulie 2021


- 1 iulie 2021: Marte (în Leu) în opoziție cu Saturn (în Vărsător)


- 4 iulie 2021: Cuadrat între Marte (în Leu) și Uranus (în Taur)


- 5 iulie 2021: Sextil al Soarelui (în Gemeni) cu Uranus (în Taur)


- 6 iulie 2021: Mercur (în Gemeni) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 7 iulie 2021: Opoziție între Venus (în Leu) și Saturn (în Vărsător)


- 8 iulie 2021: Cuadrat al lui Venus (în Leu) cu Uranus (în Taur)


- 10 iulie 2021: Luna nouă în Rac


- 11 iulie 2021: Mercur intră în zona astrologică a Racului 


- 12 iulie 2021: Mercur (în Rac) în trigon cu Jupiter (în Pești)


- 13 iulie: Conjuncție între Venus (în Leu) și Marte (în Leu)


- 15 iulie 2021: Trigon între Soare (în Gemeni) și Neptun (în Pești)


- 17 iulie 2021: Opoziție a Soarelui (în Gemeni) cu Pluton (în Capricorn)


- 20 iulie 2021: Mercur (în Rac) în sextil cu Uranus (în Taur)


- 22 iulie 2021: Venus își începe tranzitul în Fecioară


- 22 iulie 2021: Opoziție între Venus (în Fecioară) și Jupiter (în Pești)


- 22 iulie 2021: Soarele pătrunde în regiunea astrologică a Leului


- 24 iulie 2021: Trigon al lui Mercur (în Rac) cu Neptun (în Pești)


- 24 iulie 2021: Luna plină în Vărsător


- 25 iulie 2021: Opoziție între Mercur (în Rac) și Pluton (în Capricorn)


- 28 iulie 2021: Debutul tranzitului lui Jupiter în Vărsător


- 28 iulie 2021: Mercur se mută în Leu


- 29 iulie 2021: Marte (în Leu) în opoziție cu Jupiter (în Vărsător)


- 29 iulie: Marte își face intrarea în Fecioară


Evenimente astrologice în horoscopul IUNIE 2021

Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IULIE 2021 Evenimente astrologice în HOROSCOPUL IULIE 2021 Reviewed by Diana Popescu on iunie 12, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.