11 septembrie: Ziua Nici o Veste Este o Zi Bună

 Ziua Nici o Veste Este o Zi Bună, celebrată anual pe 11 septembrie, ne îndrumă să ne rupem vreme de 24  de ciclul de știri neîntrerupte de la televiziuni și de pe online. 


Putem, cu adevărat, să facem asta! Deși ne poate fi greu, inițial, să credem acest lucru, pământul va continua să se rotească chiar și atunci când nu ne menținem la curent cu fiecare criză, tragedie, cu fiecare dezastru, scandal din lume!     

   

11 septembrie: Ziua Nici o Veste Este o Zi Bună

Nu trebuie să uităm că informațiile difuzate de media sunt, în cea mai marea lor parte, răspândite pentru că aduc la rate cât mai înalte vizionare de către cei care le urmăresc, ceea ce duce și la mărirea profiturilor lor țînând de publicitate!


10 septembrie: Ziua Schimbului de Idei


Așadar, în data de 11 septembrie, ar trebui să ne ținem închise televizoarele, radiourile, tabletele, telefoanele smart, și calculatoarele, se ne deconectăm de la internet,și să nu aruncăm nici o singură privire asupra ziarelor! Este ziua cea mai potrivită pentru a ne debarasa de informații mai mult sau mai puțin interesante, pentru a ne reconecta cu sinele nostru esențial!


11 septembrie: Ziua îndatoririi și aducerii aminte

11 septembrie: Ziua Nici o Veste Este o Zi Bună 11 septembrie: Ziua Nici o Veste Este o Zi Bună Reviewed by Diana Popescu on septembrie 10, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.