17 septembrie: Ziua A Sosit timpul!

 Data de 17 septembrie este marcată an de an ca "Ziua A Sosit timpul!", o zi în care ni se sugerează să ne spunem, să ne dictăm nouă înșine că a venit vremea, am ajus la timpul limită să decidem dacă ne putem împăca cu cineva, cu un prieten ori un om apropiat cu care am avut un conflict, o ceartă, o dispută.

17 septembrie: Ziua A Sosit timpul!


Mâine, acea persoană poate să dispară cu totul din viață noastră, să fie prea târziu pentru a reînnoda conexiunea cu aceasta! A sosit timpul! Timpul cel mai potrivit pentru a acționa în scopul reparării, revitalizării unei relații umane importante pentru noi. Cu un prieten, o persoană iubită, îndrăgită.


Ideea din spatele acestei zile este că viața e prea scurtă pentru a purta povara vinovăției sau un simțământ amar din cauza unor contraziceri mărunte, mai cu seama în dragoste.


16 septembrie: Ziua Familiilor Mixte


Potrivit unora, Ziua A Sosit timpul! este dedicată și încetării urii și bigotismului, injustiției sociale, corupției și ipocriziei politice!!!  


Pe 17 septembrie, avem oportunitatea să ne cunoaștem mai bine unii pe alții, să facem mai mult bine ca indivizi, comunități și chiar ca națiuni.


17 septembrie: Ziua "Găsește-ți un vechi prieten"

17 septembrie: Ziua A Sosit timpul! 17 septembrie: Ziua A Sosit timpul! Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.