18 septembrie: Ziua Citește o Carte Electronică (e-book)

 În fiecare an, Ziua Citește o Carte Electronică din 18 septembrie celebrează oportunitatea de a se bucura de lectură oricine are un dispozitiv electronic portabil. Nu mai suntem legați de a citi cărți în formatul fizic cu două coperți și sute de pagini, și de aceea, nu mai este nevoie să fie tăiați mii de copaci anual pentru a ne delecta de literatură.


O carte electronică (eBook) ne dăruiește șansa de a lua cu noi poveștile scrise oriunde și să ne desfătam cu ele oricând, fără a  maifi împovărați de greutatea volumelor în care sunt adunate. Astfel de cărți pot fi deschise într-o clipă pe o plajă, în munți, în parcuri sau chiar în văzduh, pe când plutim pe cer, într-un avion. Au avantajul de a fi purtate într-o tabletă, într-un telefon smart sau într-un laptop.    


18 septembrie: Ziua Citește o Carte Electronică (e-book)

Dacă nu ai încercat niciodată să citești o carte electronică (eBook), ziua de 18 septembrie este perfectă pentru a începe să faci acest lucru.  Pe de altă parte, dacă ești deja un pasionat de eBook, în această zi tepoți să te dedici nu numai lecturii unei noi cărți electronice, ci și să îi încurajezi pe cei din jur să facă asta.


17 septembrie: Ziua A Sosit timpul!


Prima sărbătorire majoră a Zilei Citește o Carte Electronică (e-book) a avut loc în 2014 și a fost organizată de distribuitorul de cărți electronice OverDrive, care face acest serviciu pentru mii de publiciști, inclusiv Penguin Random House, HarperCollins, Harlequin, Pursues, Willey.


Chiar și manualele de instrucțiuni pentru numeroase dispozitive sunt în zilele noastre sub forma unor cărți electronice, mai ales în format PDF.


18 septembrie: Ziua Primei Iubiri

18 septembrie: Ziua Citește o Carte Electronică (e-book) 18 septembrie: Ziua Citește o Carte Electronică (e-book) Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.