9 septembrie: Ziua Minunaților Trăzniți

 Ziua Minunaților Trăzniți din 9 septembrie ne încurajează anual să ne debarasăm de orice este monoton, convențional, plictisitor în viață, să ne refuzăm să mai dansăm după cum ne cântă alții, să fim trăzniți, ciudați, stranii, și să onorăm o persoană care ne-a minunat mereu în decursul vieții prin personalitatea sa și ideile sale neobișnuite!     


9 septembrie: Ziua Minunaților Trăzniți

Ziua Minunaților Trăzniți  a fost creată ca sărbătoare neoficială de Tom Roy și a început să fie marcată în Austin, SUA, un oraș ai căror cetățeni s-au mândrit mereu cu cultura lor eclictică și progresivă, cu spiritul lor independent. Această localitate și-a recunoscut standardele sale speciale încă din anul 2000, când "Păstrează Austin Ciudat (weird)" a devenit un slogan oficial al acestuia. 


8 septembrie: Ziua Mondială a Fizioterapiei


Unii aleg să sărbătoareasc ăaceastă zi mergând cât mai straniu, mai caraghios pe stradă (asemeni unor zombi), dansând pe trecerile pietonale, inventând un limbaj trăznit împreună cu amicii lor și vorbindu-l cu o voce tare în mijloacele de transport public, purtând haine pestrițe, ieșite din comun, eventual un costum de pirat ori unul de supererou!


9 septembrie: Ziua șnițelului vienez

9 septembrie: Ziua Minunaților Trăzniți 9 septembrie: Ziua Minunaților Trăzniți Reviewed by Diana Popescu on septembrie 08, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.