8 septembrie: Ziua Mondială a Fizioterapiei

 Anual, pe 8 septembrie, Ziua Mondială a Fizioterapiei crează oportunități pentru fizioterapeuți din toată lumea să extindă conștientizarea despre contribuția crucială a profesiei lor la menținerea oamenilor într-o stare fizică cât mai bună.


Această zi a fost fondată în 1966 de către Confederația Mondială a Fizioterapiei pentru a comemora întemeierea acestei confederații pe aceeași dată, în 1951.     

                

8 septembrie: Ziua Mondială a Fizioterapiei

Evenimentul din 8 septembrie marchează unitatea și solidaritatea comunității fizioterapeutice globale și prilejuiește ocazia de a se recunoaște munca pe care fizioterapeuții o depun pentru pacienții și comunitățile lor.


Folosind Ziua Mondială a Fizioterapiei ca focalizare, Confederația Mondială a Fizioterapiei țintește să sprijine organizațiile membre în eforturile lor de a-și promova profesiunea și a-și lărgi expertiza.


7 septembrie: Ziua Mondială a Epidemiologiei de Teren


Pentru Ziua Mondială a Fizioterapiei din 2021 se intenționează să se utilizeze fluturași de informare și afișe prin care să se promoveze  în rândul oamenilor rolul fizioterapeuților și reabilitării mijlocite de ei în tratarea celor afectați de Covid-19 pe termen lung. 


8 septembrie: Ziua internațională a științei de carte

8 septembrie: Ziua Mondială a Fizioterapiei 8 septembrie: Ziua Mondială a Fizioterapiei Reviewed by Diana Popescu on septembrie 07, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.