12 noiembrie: Ziua Supei de Pui pentru Suflet

 Ziua Supei de Pui pentru Suflet celebrează, an de an, de fapt, cine suntem cu adevărat și modul în care am ajuns să avem personalitatea noastră, și ne îndeamnă să ne rezervăm mai mult timp pentru a ne nutri sufletul. Supa de pui din această zi este, de fapt, o metaforă!


Chiar dacă ne-am obișnuit să ne hrănim cu tot felul de alte lucruri, nițică supă de pui ne poate face mult bine. Este caldă, gustoasă, întremătoare, îndeosebi când sutem răciți, iar căldură bolului sau farfuriei adânci din care ne înfruptăm cu ea începe să ne transmită o căldură binefăcătore și o aromă delicioasă inclusiv pentru suflet. 


Aburul acestei supe ne atinge obrajii cu adiere liniștitoare, ne atinge delicat sufletele după ce ne transmite  o senzație de încălzire în tot trupul. Indiferent dacă ne aplecăm asupra unei cărți, medităm în profunzime sau plecăm într-o lungă plimbare, putem fi inspirați de această supă să reflectăm la cine suntem și la împlinirile și eșecurile noastre.       

                         

12 noiembrie: Ziua Supei de Pui pentru Suflet

Putem marca, desigur, această sărbătoare  înfruptându-ne cu o supă de pui, citind o poveste inspirațională despre sensul existenței, ori scriind noi înșine una.De asemeni, putem citi cu voce tare o astfel de poveste prietenilor, copiilor și rudelor, înalțandu-le , astfel, starea de spirit și reamintindu-le cât de mult ținem la ei. 


Totodată, pe data de 12 noiembrie, putem să ascultăm, în compania unei supe pui, o muzică relaxantă, revitalizatoare. Orice am face cu ocazia Zilei Supei de Pui pentru Suflet este important să împărtășim ceva important cu altcineva. Celebrarile sunt întotdeauna mai frumoase când au loc împreună cu o persoană îndrăgită!


11 noiembrie: Ziua Rujului Roșu


Compania de bunuri de consum SPS a început să-și publice, în 1993,  cărțile pe această temă  la sediul sau din Cos Cob, Conneticut, SUA. Prima carte să marcând acest eveniment, precum și cele care au urmat-o, au constat din povești adevărate despre liniștitoarea și inspiratoarea supă de pui. Unele din astfel de volume au ajuns să fie best-selluri! Până în prezent, această companie a tipărit peste 250 de cărți care au inspirat oameni de toate vârstele!


12 noiembrie: Ziua Mondială a Pneumoniei

12 noiembrie: Ziua Supei de Pui pentru Suflet 12 noiembrie: Ziua Supei de Pui pentru Suflet Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 11, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.