Horoscop ianuarie 2022 | Evenimente astrologice ianuarie 2022

 Principalele evenimente astrologice  din horoscopul lunii ianuarie 2022 sunt intrarea lui Mercur în Vărsător și apoi turnura sa retrogradă în aceeași zona astrologică și în Capricorn, aspectul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, revenirea lui Uranus în mișcare directă în Taur, tranzitul Soarelui în Vărsător, cel al lui Marte în Capricorn, ieșirea lui Venus din aspectul său retrograd în Capricorn, Luna nouă din Capricorn și Luna plină din Rac.


Horoscop pentru toate zodiile în luna IANUARIE 2022


Capricornul este înclinat să fie foarte grijuliu în luarea deciziilor, iar această lentoare îl poate face să rateze niște oportunități rare. O serie de ghinioane, amânări din afaceri sau demersuri financiare îi sugerează să își reevalueze ori redirecționeze astfel de întreprinderi, să-și revadă și ajusteze bugetul. Din fericire, în ultima decadă a lunii, înarmat cu un sporit realism și simț practic, poate să câștige mai mulți bani și să-și mărească siguranță financiară. În plan profesional, ambiția care-l stăpânește și spiritul său de inițiativa îl poartă spre realizări importante. Își impune cu ușurință personalitatea printre oameni și se simte liber să facă tot ce-și dorește. Dacă își stăpânește impulsivitatea, poate să-i impresioneze pe alții prin acțiunile sale. Este însuflețit de o nouă viziune despre existență și se bucură de circumstanțe astrologice tot mai promițătoare în dragoste.


Nativii din Vărsător trebuie să-și stăpânească tendința de a se grăbi, a se apuca de prea multe treburi deodată fără să finalizeze vreo unul, și pot avea unele probleme în privința îmbunătățirii imaginii lor exterioare și a felului în care sunt văzuți de alții. Sunt îndrumați, așadar, să-și modifice modalitățile prin care interacționează în sfera socială, iar acest lucru pare să le faciliteze, în cea de-a treia parte a lunii, învigorarea impactului pe care-l au asupra celor din jurul lor, devenind mai independenți, mai cutezători și mai încrezători în ei înșiși, gata să ceară ce li se cuvine fără a mai aștepta aprobarea altora. Își recunosc cu limpezime motivații subconștiente și se leapădă de cele neagtive, precum și de aspecte ale trecutului care nu-și mai au locul în prezent. Au posibilitatea să-și armonizeze relația cu familia, mai ales că dau dovadă de o mai multă flexibilitate în acest sens. Au bune rezultate la serviciu, mai cu seamă în sarcini individuale. Scapă de o oarecare derută din viața amoroasă, de o timiditate păguboasă, și au ocazia să împiedice o despărțire iminentă de persoana iubită.     

                                                              

Horoscop ianuarie 2022

În cazul Peștilor este de așteptat ca aceștia să fie nițel predispuși să se închidă în sine, chiar și față de oameni apropiați, însă solitudinea pe care și-o asumă le furnizează cele mai bune, mai inspirate idei. Pot să fie dezamăgiți, frustrați de chestiuni ascunse sau tăinuite, și să fie puși înaintea necesității de a se desprinde de unele dependențe. În cea de-a treia decadă din lună beneficiază de o limpezire a lumii lor lăuntrice, așa că sunt capabili să-și înfrunte și să-și învingă complexe adânc înrădăcinate, să arunce peste bord balastul subconștientului. Se redeschid către oameni și își optimizează integrarea socială grație unei adaptabilitati de zile mari, ce îi ajută și să se descurce în împrejurări neașteptate, surprinzătoare. Activitatea lor zilnică se intensifică, au convorbiri fertile inclusiv cu rudele și asociații lor, care le stimulează dezvoltarea unor proiecte incipiente, și pot porni adeseori în călătorii de scurtă durată. Par să fie antrenați în numeroase acțiuni împreună cu prietenii, dar știu cum să-i îndepărteze pe cei falși, nesinceri. În același timp, sunt pe cale să închege o nouă relație de cuplu ori să-și fortifice una existentă, bazate pe o veritabilă comuniune de interese și idealuri.


Horoscopul Berbecului vestește inițial o atmosfera cordială în relaționarea cu amicii, care se transformă apoi într-una marcată de neînțelegeri, dispute, certuri, poate și din pricina egosmului ce iese la iveală la unii dintre ei. După constatarea disfuncțiunilor din astfel de conexiuni și eliminarea lor,  în a treia parte a lunii, Berbecul pare să se descătușeze de cele îi înfrânează evoluția și, drept urmare, știe pe cine să se bazeze și cui să-i acorde încrederea sa. Asta nu înseamnă că nu își menține independența ci, dimpotrivă. Se focalizează pe viitorul său, pe aspirațiile sale și pe transpunerea lor rapidă în realitate. Idei inedite, originale ale sale, ce păreau să fie infertile, tind să-și găsească drum către materializare. Pe de altă parte, devine sigur pe valorile sale, atuurile sale personale și pe abilitățile sale financiare, fiind capabil să-și mărească considerabil veniturile. Își dinamizează activitatea profesională și nu se dă înapoi de la nimic pentru a străluci în aceasta. Este posibil să se dedice pornirii unei afaceri sau găsirii unui job nou, mai avantajos. Atât în relațiile sale sentimentale formate deja ori care abia se înfiripă se evidențiază instaurarea unor țeluri cât mai realiste, mai materialiste.


Nativii din Taur sunt mai întâi implicați în discuții fructuoase despre cariera lor, inclusiv cu oameni influenți dar, apoi, conjunctura astrală pare să le fie nefavorabilă în muncă, iscându-le piedici neprevăzute în demersurile lor majore. Este necesar să se aplece asupra unor detalii neglijate din sarcinile lor și să înlăture dubii sau controverse ținând de competențele și meritele lor. În acest fel, în ultima decadă a lunii, pot să se reafirme în domeniul lor profesional și să înainteze vertiginos, prin eforturi deosebite, spre împlinirea obiectivelor lor. Responsabilitatea și maturitatea pe care le manifestă la serviciu le rezervă satisfacții aparte. Își exprimă cu forță de convingere idealurile și își află astfel aliați de nădejde în atingerea lor. Îmboldiți de setea de aventură, acțiune, pot pleca într-un voiaj pe alte meridicane ale globului, în stare să le releve noi dimensiuni ale lumii. Sunt inspirați și spontani în dragoste, ceea ce le înlesnește revitalizarea unei legături de cuplu mai vechi ori închegarea unei idile cu cineva cu un aer exotic, ieșit din comun prin frumusețea interioară și exterioară. 


Gemenii se confruntă inițial cu probleme asociate cu deplasări în străinătate sau studii, probleme generate posibil de ignorarea unor lucruri de amănunt sau de estimarea incorectă a unor resurse, printre care cele financiare. Regândirea obiectivelor anterioare îi conduce în a treia decadă a lui ianuarie către lărgirea orizonturilor, experimentării unor noi modalități de a trăi și a înțelege existența. Au parte de oportunități excelente de a călători și a învăța. Se identifică cu credințele lor esențiale, cărora le dau glas fără vreo șovăială, cu fermitate. Totodată, împrejurări bruște, neprevăzute, le pun pe jar subconștientul, aducând la suprafață impulsuri multă vreme ascunse de ei înșiși. Se implică mai activ în activități financiare, mai ales în colaborare, mânați de năzuința de a schimbă radical în bine condițiile lor de trăi. Trebuie, totuși, să-și țînă în frâu o iritabilitate crescândă și obsesia de a li se da ma

mereu dreptate, care le pot prejudicia astfel de întreprinderi. Deși viața amoroasă le este caracterizată de o pasiune intensă, uneori, se impune să-și conștientizeze într-o măsură sporită ceea ce-și doresc cu adevărat de la dragoste!


Cei născuți în zodia Racului pot fi afectați de complicații în privința banilor și posesiunilor pe care le împărtășesc cu alții. Este indicat să se mobilizeze în a-și plăti datoriile vechi și a-și rectifica modul de alocare a resurselor lor financiare, să analizeze dacă nu cumva și-au extins cheltuielile în direcții sau pentru lucruri inutile. După o perioadă de dezorientare, realizează că este necesar să-și transforme un anumit aspect legat de viața sau personalitatea lor. Nu se mulțumesc cu aparențele lumii și au capacitatea de a investiga până ajung la miezul lucrurilor. Sunt deschiși, sinceri în interacțiunea cu tot felul de oameni, și se pot dedica unor acțiuni umanitare. Sunt atrași către noi tipuri de prieteni, oameni care strălucesc prin originalitatea lor. Nu agrează normele, legile nescrise și conservatorismul. Conexiunile lor de parteneriat din toate sferele existenței se dinamizează și le oferă avantaje atâta timp cât evită conflictele, mai cu seamă cele triviale. Este important să apele tot mai des la compromisuri în relația de cuplu, să dea o mai mare atenție partenerilor lor romantici, să dialogheze cu ei cu toate cărțile pe masă pentru a-și lămuri cu adevărat ce-și doresc unii de la ceilalți.


Leul poate fi stăpânit de frustrări în diverse legături de parteneriat și de amiciție. Percepția sa de până acum despre unele persoane apropiate poate fi greșită, așa că este nevoie să și-o verifice și ajusteze. În acest mod, are ocazia să înnăbușe din fașă probleme care pot capătă o amploare mai mare, incontrolabilă. Către finele lunii, ar trebui să știe, cu certitudine, pe cine se poate baza și în cine să aibă încredere, acționând cu diligență pentru perfecționarea relațiilor sale de asociere. De asemeni, pare să se străduiască să-și echilibreze balanța dintre viața personală și cea profesională. De altfel, este dornic să învețe metode noi, insolite de a-și atinge țelurile din carieră. Este posibil să își schimbe întru totul tipul de muncă pentru a scăpa de monotonia celui actual. În orice caz, grație energiei infuzate de Marte, este în stare să se achite cu brio de de numeroase sarcini complexe de la serviciu. Preferă să lucreze de unul singur, astfel încât să i se poată aprecia corect meritele. Poate fi impulsionat să apeleze la un program regulat de exerciții fizice și la o dietă specială pentru a-și ameliora sănătatea. Se remarcă prin seriozitate în conexiunea de cuplu și, dacă este singur, nu este deloc amator de flirturi superficiale.


Potrivit horoscopului Fecioarei, aceasta pare să fie supusă la început unei conjuncturi astrologice de rău augur, atât din punct de vedere profesional, cât și al stării de sănătate. Rutina de la serviciu îi este dată peste cap, eventual și din cauza unor lucruri, proiecte neplăcute, mereu amânate. Ar fi înțelept să renunțe temporar la acțiuni îndrăznețe din muncă, până se asigură că nu mai sunt bariere impredictibile în ducerea lor la bun sfârșit. În cea de-a treia parte din lună, își reia traseul asecendent din carieră, își îndeplinește cu ușurință sarcinile profesionale, mulțumită forței sale de concentrare și atenției față de detalii. Are, totodată, posibilitatea să-și optimizeze tonusul fizic și psihic, prin adoptarea unui nou stil de alimentație. Se remarcă prin flexibilitatea sa mentală, care-l poate ghida spre soluții inovatoare ale problemelor sale. Are la îndemână oportunitatea de a face o lungă călătorie și pe cea de a obține rezultate excelente în studii. Poate fi ispitit de sporturi extreme, riscante, în stare să- crească adrenalina! Este plin de temeritate în amor, iar asta îi înlesnește înfiriparea unei povești magice de iubire sau relansarea unei relații de dragoste ce tindea să treneze!


Balanța poate traversa un interval de timp marcat inițial de o oarecare derută în ceea ce privește demersurile sale creative și tipurile de deconectare în mod autentic satisfăcătoare. Ar trebui să nu își mai forțeze efluviile creative numai spre anumite domenii, ci să se lase în voia lor, indiferent unde ar o conduce, chiar și spre alternative surprinzătoare, dar împlinitoare. Din fericire, în cea din urmă decadă a lunii, începe să și le fructifice aproape de maximum și, pe de altă parte, să se orienteze către plăceri ale existenței învecinate cu extazul. Se focalizează spre hobby-urile sale preferate, întâlniri cu amicii, petreceri și evenimente sociale, fiind mai mereu sub luminile reflectoarelor! Devine încrezătoare în valorile și țelurile sale, îndeosebi în afaceri, finanțe și are prilejul să-și mărească substanțial contul din bancă. Pe de altă parte, pare să aibă o mulțime de treaba acasă, cu reparații ori reamenajari ale locuinței. Se impune să-și controleze tendința a-și sâcâi , a le găsi nod în papură persoanelor apropiate, rudelor, încercând, în schimb, să le ia tot mai mult în seamă nevoile i simțămintele. Cu cât le dăruiește mai mult, cu atât va avea de primit mai mult! În viața sentimentală pune mai presus de orice stabilitatea și loialitatea!


Dacă ești născut în zodia Scorpionului, poți întâmpina la debutul lunii unele dificultăți corelate cu familia, în special cu părinții, cu o locuință sau o proprietate. Se impune să-ți reajustezi astfel de aspecte și să nu șovăiești să-ți pui întrebări fundamentale pentru a descifra ce este esențial în ameliorarea lor. În acest fel, în ultima treime a lui ianuarie, ai oportunitatea să-ți fortifici relația cu rudele și oamenii apropiați. Ești înclinat să-ți petreci mai mult timp de calitate alături de ei, și ai ocazia să-ți fortifici relația cu aceștia, să te bucuri de compania lor. Casa ta constitue, în acest context astral, o oază de siguranță și confort în mijlocul unei lumi contradictorii. Nevoia ta de a-ti asigura o sporită libertate în parteneriate sociale, profesionale, personale și amoroase se impletește cu un aport substanțial în consoliderea acestora. Îți intensifici activitatea socială, îți mărești influența printre oameni, însă este nevoie să-ti domolești înclinația de a-i determina pe alții să fie de acord cu părerile și interesele tale. Posibile neînțelegeri din viațaamoroasă îți sunt risipite și fac loc unei înțelegeri mentale și emoționale depline cu persoană îndrăgită. În caz că ești solo, ai posibilitatea să fii atras într-o poveste de dragoste cu cineva insolit, cu totul diferit de oamenii întâlniți zilnic.


Săgetătorul poate avea probleme la începutul lunii în integrarea socială, surprize neplăcute din partea unor neamuri sau amici. Pare așa aibă de a face cu o metamorfoză graduală a mediului său public, una care-l solicită să fie cât mai adaptabil și să-și pună la treaba simțul diplomatic. În a treia decadă a lunii, i se clarifica trendul general al lumii din jurul său, și își eficientizează comunicarea cu oamenii, are un mai mare impact asupra acestora, și își mărește rețeaua de cunoștiinte utile. Are la dispoziție o perioadă favorabilă unor scurte călătorii și studierii unui domeniu care-l pasionează. În plan profesional, reușește să se desprindă de obișnuințe, metode învechite, rigide, și să se evidențieze prin idei inovatoare. Nu este exclus să se dedice unei noi cariere, cu totul diferită de cea de până acum. Totodată, este străbătut de ambiția efervescentă de a-și spori veniturile și a acumula posesiuni. Câteodată, trebuie să-și înfrângă impulsul de a face cheltuieli nesăbuite, a achiziționa lucruri costisitoare, fără nici un fel de utilitate. Ar fi indicat, în schimb, să-și sorteze cheltuielile și să și le prioritizeze, astfel încât să-și pună deoparte cât mai mulți bani albi pentru zile mai negre. Se concentrează pe autenticitatea împărtășirii simțămintelor din viața amoroasă, pe ceea ce este mai de preț în aceasta, nemailuând în seama amănunte triviale, neesențiale, din conexiunea cu tovarășul său de cuplu. 


Evenimente astrologice în  ianuarie 2022


- 1 ianuarie 2022: Trigon între Soare (în Capricorn) și Uranus (în Taur).


- 2 ianuarie 2022: Luna nouă în Capricorn (superlună nouă)


- 2 ianuarie 2022: Mercur intră în zona astrologică a Vărsătorului


- 4 ianuarie 2022: Saturn își asumă un tranzit retrograd în Vărsător


- 5 ianuarie 2022: Sextil al lui Venus (în Capricorn) cu Neptun (Pești)


- 9 ianuarie 2022: Soarele (în Capricorn) în conjuncție cu Venus (în Capricorn)


- 11 ianuarie 2022: Sextil între Soare (în Capricorn) și Neptun (în Pești)


- 11 ianuarie 2022: Cuadrat al lui Marte (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)


- 14 ianuarie 2022: Mercur devine retrograd în Vărsător


- 16 ianuarie 2022: Conjuncție între Soare (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)


- 18 ianuarie 2022: Uranus preia o mișcare directă în Taur


- 18 ianuarie 2022: Luna plină în Rac


- 20 ianuarie 2022: Soarele începe să tranziteze regiunea astrologică a Vărsătorului


- 23 ianuarie 2022: Conjuncție a Soarelui (în Vărsător) cu Mercur (în Vărsător)


- 24 ianuarie 2022: Debutul tranzitului lui Marte în Capricorn


- 26 ianuarie 2022: Mercur pătrunde pe tărâmul astrologic al Capricornului


- 29 ianuarie 2022: Mercur (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)


- 29 ianuarie 2022: Venus capătă o turnură directă în Capricorn


- 30 ianuarie 2022: Cuadrat între Soare (în Vărsător) și Uranus (în Taur)



Horoscop decembrie 2021 | Evenimente astrologice în horoscopul decembrie 2021

Horoscop ianuarie 2022 | Evenimente astrologice ianuarie 2022 Horoscop ianuarie 2022 | Evenimente astrologice ianuarie 2022 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.