Un test formidabil despre dragoste și îndrăgostire

 Îți propun un interesant test psihologic despre dragoste ale cărei rezultate ți se pot pare uimitoare, relevându-ți aspecte neconștientizate despre viața ta amoroasă. Pentru a obține rezultate viabile ale testului, îți recomand să te concentrezi asupra întrebărilor, fără să trișezi aruncând câte o privire asupra răspunsurilor! Cred că ți se va pare interesant sau amuzant să descoperi cum vor parcurge acest test psihologic prietenii tăi sau persoanele tale apropiate!


Întrebări


1 - Mergi către casa persoane iubite... Poți ajunge acolo pe două drumuri. Unul este direct, îți permite să ajungi rapid la destinație, dar este foarte monoton și plictisitor. Celălalt este destul de lung, însă îți oferă o mulțime de priveliști frumoase și lucruri interesante. Pe care drum alegi să mergi spre casa iubitei / iubitului?


2 - Pe drum vezi două tufișuri cu trandafiri. Unul este plin de trandafiri roșii,iar celălalt abundă în trandafiri albi. Te hotărășți să alegi 20 de trandafiri pentru persoana îndrăgită, în orice fel de combinație de culori. Câți trandafiri roșii culegi, și câți albi?            

                    

Un test formidabil despre dragoste și îndrăgostire

3 - În fine, ajungi la casa persoanei iubite și în ușa acesteia apare un membru al familiei. Poți fie să-i spui să-ți cheme afară iubitul / iubita, fie să intri în casă pentru a merge tu însuți la el/ea? Ce alegi să faci?


4- Te duci până în camera persoanei îndrăgite, dar nu este nimeni acolo. Te hotărăști să-i lași trandafirii. Unde-i lași, pe pat sau pe pervazul ferestrei?


5 - Mai târziu, este vremea pentru culcare. Tu și persoana ta iubită dormiți în camere diferite. Dimineața, la trezire, mergi în camera sa pentru a vedea ce face. Când intri în cameră, este trează sau adormită?


6 - A sosit și timpul să te întorci acasă. O iei pe drumul, scurt, monoton, sau pe cel lung, mai interesant? 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Răspunsuri


1 - Drumul reprezintă modul în care te îndrăgostești. Dacă mergi pe drumul scurt, te îndrăgostești repede, aproape fulgerător. În caz că selectezi drumul lung, înseamnă că îți rezervi timp înainte de a te implica într-o relație de cuplu și nu te îndrăgostești prea ușor. 


2 - Numărul de trandafiri roșii reprezintă cât de mult dăruiești într-o relație amoroasă, iar cel de trandafiri albi cât te aștepți să primești în schimb. De exemplu, dacă alegi 18 flori roșii și 2 albe, înseamnă că dăruiești 90% și te aștepți să primești 10% în schimb. 


Cel mai scurt test IQ din lume (cu numai 3 întrebări)


3 - Întrebarea se referă la modul în care tinzi să te ocupi de problemele apărute în relația de cuplu. Dacă îi ceri membrului familiei să îți cheme afară iubitul / iubita, se presupune că ești înclinat să eviți problemele, sperând că se vor rezolva de la sine. Dacă intri în casă, atunci ai o atitudine mai directă și ești predispus să te concentrezi spre soluționarea unei probleme imediat ce apare. 


4 - Amplasarea trandafirilor semnifică cât de mult îți place să-ți vezi persoana îndrăgită. Dacă îi pui pe pat, înseamnă că arzi mereu de nerăbdare să o întâlnești și, dacă îi așezi pe pervaz, înseamnă că nu te deranjează să o vezi mai rar. 

 

5 - Această întrebare dezvăluie atitudinea ta față de personalitatea partenerului de cuplu. În caz că îl găsești adormit, se poate spune că îl iubești așa cum este. Dacă, în schimb, îl afli treaz, acest lucru mărturisește că te aștepți să se schimbe pentru tine. 


6 - Drumul către casă implică cât de mult rămâi într-o relație amoroasă cu cineva. Dacă alegi drumul scurt, înseamnă că te desprinzi de dragoste cu ușurință. Pe de altă parte, dacă selectezi drumul lung, tinzi să rămâi îndrăgostit o lungă perioadă de timp. 


Cât de mult îl / o iubești? | Un test de dragoste

Un test formidabil despre dragoste și îndrăgostire Un test formidabil despre dragoste și îndrăgostire Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.