Horoscop mai 2022 | Evenimente astrologice mai 2022

 Cele mai importante evenimente astrologice, cu un impact major în horoscopul din luna mai 2022, sunt tranzitul lui Venus în Berbec și, apoi, în Taur, parcursul retrograd preluat de Mercur în Gemeni, tranzitul lui Jupiter în Berbec, cel al Soarelui în Gemeni, al lui Mercur în Taur, al lui Marte în Berbec, Luna plină din Scorpion și Luna plină din Gemeni.

 

HOROSCOP MAI 2022 - TOATE ZODIILE


Inițial, Taurul se orientează către ceea ce îi este ascuns în viață, inclusiv în dragoste și sfera financiară. Preferă să facă aproape orice de unul singur și se focalizează către domeniul spiritual. Îi este recomandat să nu-și tăinuiasca sentimentele față de partenerul de cuplu sau față de o persoană care abia i-a cucerit inima. Poate fi necesar să-și reevalueze demersurile de afaceri, să-și regândească bugetul personal, modul în care își alocă banii și planurile sale financiare cu bătaie lungă. 

Profită de o sporită intuiție și nu trebuie să-și neglijeze semnalele trimise de zona sa subconștientă, din lumea sa lăuntrică. Acestea îl pot îndrumă către soluții ale unor probleme care persistă de ceva vreme, și nu și-au putut găsi o rezolvare rațională. 

În a treia decadă a lunii, are parte de oportunități din punct de vedere financiar, își poate spori considerabil veniturile, îndreptându-le către investiții fructuoase. Pe de altă parte, pare să aibă dificultăți în interacțiunea socială, fiind necesar să nu se lase antrenat în dispute cu alții ci, mai curând, să lase lucrurile să-și urmeze cursul, până când întrezărește o cale de a-și ameliora relațiile cu cei din jurul său. De asemeni, tinde să dea dovadă de un plus de delicatețe, diplomație în viața sa sentimentală.  

  

Horoscop mai 2022

Cei născuți în Gemeni sunt potopiți de optimism chiar de la începutul lunii, un lucru care-i sprijină să atragă de partea lor oameni încărcați și ei cu energie pozitivă, dornici să fie alături de ei. Se pune accentul pe prietenie, inclusiv în conexiunea cu persoana iubită. Dacă sunt solo, pot fi implicați într-o poveste de amor împreună cu cineva care îi stimulează mental ori cineva cunoscut de mult, dar la care nu s-au gândit până acum dintr-o perspectivă romantică. În același timp, poate apare dezideratul de a își ajusta înfățișarea exterioară, modalitatea în care sunt percepuți de oameni. Nu le este prea greu așa facă asta, având în vedere că prietenii, persoanele apropiate le sunt mereu alături și nu ezită să le ofere o mână de ajutor. Se concentrează pe visurile, idealurile lor înalte, și sunt hotărâți să facă orice este necesar pentru a le atinge. 

În a treia parte a lui mai nu mai au piedici în afirmarea lor socială, se pun în cea mai favorabilă lumină și își exprimă cu putere de convingere interesele și ideile. Pot avea un rol de lider într-un grup sau într-o colectivitate, iar lucrul în echipă îl poate sprijini în aproape orice demers important al lor. Câteodată se impune să  își zăgăzuiască tendința de a se consideră neglijați în viața sentimentală. 


Racul are capacitatea de a străluci la muncă, a face pași notabili înainte în dezvoltarea carierei sale. Meritele de la serviciu par să-i fie recunoscute, datorită și motivării și competitivității sale, având astfel șanse sporite pentru o promovare sau majorare salarială. Se integrează de minune în sfera socială, iar acest lucru îi poate oferi avantaje atât în plan profesional, cât și în alte aspecte importate ale vieții. În dragoste, își echilibrează legătura cu partenerul de cuplu sau poate înfiripă o idilă cu cineva întâlnit eventual în activitatea sa profesională, o persoană care are darul de a-i conferi mai multă stabilitate existenței sale.  Poate avea de a face cu conjuncturi neobișnuite, ce-i pun la încercare intuiția și adaptabilitatea. 

În ultima decadă a lunii, poate simți nevoia să-și acorde mai multe răgazuri de singurătate pentru a se relaxa și reenergiza. Unele disfuncțiuni în comunicarea cu prietenii pot conduce la revizuirea relațiilor cu o parte dintre aceștia. Asta nu-l împiedică să se alieze cu oameni care-i împărtășesc idealurile și preocupările, împreună cu care se poate focaliza pe obiective ambițioase. 


Horoscopul Leului anunță năzuința acestuia de a se simți liber, a se distra și a-și dezvălui lucruri noi, incintate ale existenței, inclusiv pe tărâmuri îndepărtate de casă. Poate străluci în muncă prin creativitate, proiecte ingenioase, inovatoare, dar, câteodată, îi lipsește perseverența de a și le pune în aplicare. Are abilitatea de a-și reîmprospăta conexiunea de cuplu printr-o spontaneitate efervescentă, iar în caz că este singur, poate începe o idilă cu cineva ieșit din comun, poate provenit dintr-o altă țară ori întâlnit de-a lungul unei călătorii. Pentru a nu-și știrbi relaționarea cu amicii, este bine să se ferească să-și îndrepte exclusiv atenția spre propriile interese. 

Oricum, în a treia parte a lui mai prieteniile capătă întâietate, și le întărește și îi făgăduiesc beneficii notabile. Este posibil să ajungă, vrând-nevrând, liderul unui grup sau organizațîi la care a aderat de ceva vreme. Are înclinația să-și apere până în pânzele albe convingerile sau să se lupte cu înverșunare pentru o cauză în care crede. Depășește cu ușurință unele dificultăți de la serviciu, punându-și la treaba diplomația și tactul. Atitudinea să cordială îl ajută să între în grațiile șefilor și își poate face noi prieteni printre colegi. 


Nativii din Fecioară se bucură de creștere consistentă a veniturilor, îndeosebi prin intermediul unei rude ori a unui alt om apropiat. Își pot achita datoriile, pot avea acces la un împrumut bancar sau la o refinanțare în condiții foarte avantajoase, ba chiar norocul le poate surâde la loterie! În muncă, poate fi necesar să se acomodeze din mers cu circumstanțe noi, neprevăzute. Nu pot suporta superficialitate unor colegi, așa că tind să lucreze în grupuri mici sau chiar de unii singuri. Dragostea îi poate provoca să se supună unei metamorfoze esențiale. Atât într-o legătură de cuplu mai veche, cât și într-una incipientă, predomină o senzualitate fierbinte, o nevoie de intimitate crescândă, dar și o aprofundare a simțămintelor de afecțiune reciproce. 

În cea din urmă treime din lună par să facă pași importanți în evoluția în carieră. Le sunt apreciate eforturile și realizările, și par să primească un sprijin tot mai mare din partea superiorilor lor. Poate fi necesar să-și țînă în frâu impulsivitatea în privința asocierilor financiare, astfel încât să nu-și adâncească iremediabil conflictele cu partenerii lor din acest domeniu. Unele bariere puse în calea unui voiaj în străînătate par să dispară de la sine. Ispitiți de exotism și necunoscut, au ocazia să-și ia o vacanță binemeritată. 


Balanța își armonizează parteneriatele din toate zonele existenței sale. Dacă au avut loc neînțelegeri în aceste conexiuni în ultimul timp, acestea tind să fie explicate și destrămate, desigur, în beneficiul său. Are, totodată, posibilitatea să-și clădească relații de asociere stabile pe termen lung. Spre finele lunii, trebuie, totuși, să-și supravegheze tendința de nu accepta compromisuri, a nu ține cont de alte nevoi sau dorințe decât cele proprii. Nu este interesată de o aventură amoroasă scurtă, având înclinația să se atașeze de cineva care este de încredere și îi putea furniza încredere în sine însăși, poate una fascinantă prin frumusețea sa interioară și exterioară. Are numeroase oportunități în acest sens. Dacă are deja un partener, poate să-și refundamenteze reciprocitatea sentimentală cu acesta. Unele comunicări cu persoane de pe alte meridiane pot fi dificile sau ambigue în această perioadă. 

Ultima decadă din mai îi redeschide Balanței șansa de a se orienta către noi și mai extinse orizonturi ale trăirii. Poate să se desprindă de rutina plictisitoare de zi cu zi, prin studiu, dar și prin explorarea unor meleaguri sau experiențe de viață incitante, capabile să-i modifice profund filosofia ori credința personală. Pe de altă parte, pare să-și eficientizeze întreprinderile financiare, să-și crească considerabil câștigurile. 


În cazul Scorpionului, se întrevede instaurarea unei atmosfere mai senine, mai cooperante din punct de vedere profesional. Totuși, spre finalul lui mai, este nevoie să își supravegheze predispoziția de a se lua la ceartă cu colegi care îi dau senzația că îi înfrânează indeplinirea sarcinilor. Dacă nu este angajat, are șansa să dea peste un job nemaipomenit. În caz că lucrează pe cont propriu, este de așteptat să aibă mari succese. Starea de sănătate tinde să i se îmbunătățească și, dacă suferă de vreo boală, pare să găsească o cale inedită de a se vindeca. Îi poate fi mai greu să se îndrăgostească întrucât tinde să-și treacă sentimentele prin furcile caudine ale rațiunii, țînând seama în demararea unei noi povești de dragoste de chestiuni extrem de realiste, chiar materiale. În activitatea financiară, se impune să-și regândească modalitățile de plătire a datoriilor și a alocării banilor spre diverse sectoare ale vieții sale, astfel încât să nu se trezească în pragul unei crize financiare. 

În a treia decadă a lunii, își clarifică chestiuni tulburi despre asocieri financiare și investiții în colaborare, având prilejul să și le eficientizeze. Intimitatea și fidelitatea în iubire ajung mai presus de orice. Are posibilitatea să întâlnească persoane influente, receptive față de năzuințele sale, inclusiv în amor. 


Săgetătorul este dăruit cu o grămadă de idei inspirate în muncă. Are oportunitatea să strălucească în activități artistice, să extragă tot ce este mai bun din hobby-urile lui. Dacă are copii, își armonizează comunicarea cu aceștia, reușește să intre în universul lor magic. Viața amoroasă îi este foarte prielnică, intensă, și îi este presărată cu clipe nițel dramatice, frumoase, extraordinare. Dacă este singuratic, din cauza magnetismului său ieșit din comun, poate fi curtat de mai multe persoane deodată, iar dacă are deja un partener, conexiunea lui cu acesta are capacitatea să se îndrepte către emoțiile iubirii dintâi. Cu toate astea, câteodată, nu trebuie să întindă coarda, să își impună cu orice preț propriile idei. Dacă are probleme în relațiile de parteneriat din diverse sfere ale existenței, este necesar să nu le treacă cu vederea, ci să le înnăbușe din fașă. 

Oricum, în a treia parte a lui mai, se focalizează către parteneriatele sale și este gata să coopereze și să-și neglijeze unele interese, numai și numai pentru a și le optimiza. Și în sfera profesională, este mai receptiv față de colegi și șefi, și nu se dă înapoi de la nimic pentru a crea o atmosfera pașnică, de bună înțelegere, în relațiile cu aceștia.


Horoscopul Capricornului vestește despre o importanță deosebită pe care acesta o dă familiei. Dacă se întâmplă ceva în neregulă în casa lui, nu ezită să imediat măsuri pentru a readuce stabilitatea. Nu este imposibil să fie traversat de aspirația de a se muta la țară ori într-o locuință mai mare și mai confortabilă. Nu este exclus să se concentreze asupra unei reamenajari a casei sale. Totodată poate fi luat plăcut prin surprindere de o veste despre mărirea numărului membrilor familiei. Câteodată, este indicat să-și înfrângă impulsul de a fi un fel de dictator în relațiile cu oamenii apropiați. Dacă este deja angajat într-o legătură în doi, apreciază cel mai mult stabilitatea și sinceritatea cu persoana iubită. În caz că este solo, nu este dispus să se lase în voia unor flirturi superficiale, simte nevoia să se atașeze romantic de cineva în care poate avea încredere, cineva cunoscut eventual prin mijlocirea unei rude ori întâlnit cu prilejul unei reuniuni familiale. Rutina de la serviciu îi poate fi zguduită de evenimente neașteptate, care-l pot forța să își regândească abordarea sarcinilor și îndatoririlor. 

În ultima treime din lună, este îndemnat să se ocupe de mărirea productivității și eficienței sale din muncă. De asemeni, poate fi inspirat să facă o schimbare importantă în stiul său de viață, astfel încât să-și îmbunătățească tonusul fizic și psihic. Dragostea sa ia apoi o turnură creativă, fiind îmbogățită prin experiențe estetice, artistice. 


În caz că ești născut în zodia Vărsătorului, ești înclinat să fii mai sentimental sau mai nostalgic decât altădată. Fidelitatea și sensibilitatea emoțională capătă întâietate într- conexiune de cuplu existentă. Dacă ești singur, poți fi atras romantic de cineva care se remarcă prin simțul responsabilității și prin seriozitate, o persoană aflată în decursul unei scurte călătorii ori în cercul cunoscuților tăi. Ferește-te să faci, totuși, vreo gafă în comunicarea cu  persoana îndrăgită, și, atunci când apare o neînțelegere, oricât de mică, apelează la simțul tău diplomatic, și nu șovăi să faci compromisuri. Te remarci prin sociabilitatea ta, prin modul sugestiv în care te exprimi atât în scris, cât și verbal. Oamenii îți caută mai mereu compania, te vor în preajma lor. 

În a treia decadă din mai te simți încărcat de o sensibilitate emoțională și o creativitate extremă, ce te determina să te exprimi liber, spontan, cu forță de sugestie, înlesnindu-ți o performanță artistică. Pe de altă parte, lipsa de răbdare, agresivitatea și abordarea directă din interacțiunea ta socială te pot provoca să iei decizii în numele altora, dând naștere astfel unor dispute aprinse. Acest lucru poate fi contracarat de dedicarea ta față de familie, cămin, care te îndeamnă să fii mai înțelegător, mai afectiv față de rudele , persoanele apropiate și amicii tăi. 


Peștii au mai mult decât oricând nevoie de siguranță, atât afectivă, cât și materială. Comportamentul lor plăcut, amiabil, persuasiv din afaceri și întreprinderi financiare le facilitează câștiguri remarcabile. Tind să își încarce substanțial contul din banca, dar trebuie să se descotorosească de tentația de a cheltui excesiv sau a face investiții foarte riscante, în special spre finele lunii. În pofida unor contradicții inevitabile, timpul petrecut acasă, în sânul familiei, este foarte important pentru ei, asigurându-le o sevă fortificantă, vitală sufletului lor. În dragoste se instalează o atmosfera de prețuire reciprocă între aceștia și persoana îndrăgită, care exclude orice critică, orice reproș reciproc. În caz că sunt singuratici, au șansa de a pune bazele unei relații de cuplu cu o persoană care-i admira până acum în tăcere, de la distanță. 

Și în cea din urmă treime a lui mai, își reclădesc încrederea între membrii familie, căminul reprezentând pentru ei o oază de liniște, confort și securitate. În ciuda unor mici răstimpuri nefavorabile, reușesc să își creeze ori mențină relații sociale cordiale cu cei din imediata lor apropiere. Par să fie ocupați cu o mulțime de vizite, evenimente, întâlniri sociale, să se delecteze în scurte călătorii de agrement. 


Pentru Berbec, se anticipează o vreme auspicioasa ajungerii sub luminile reflectoarelor, mai cu seamă că știe cum să-și pună în valoare punctele forte, atractivitatea, și are o încredere de necutremurat în el însuși (chiar dacă, uneori, se impune să nu-i intimideze pe alții prin năvălnicia acțiunilor și cuvintelor sale). Cei din jurul său îl găsesc plăcut, cooperant, amuzant. Tocmai de accea, are mai multe oportunități decât de obicei de a-și înfiripă o idilă foarte promițătoare, ori de a-și reînnoi una formată de ceva timp. În ciuda unor schimbări dramatice, imprevizibile de pe arena socială, nu-și pierde cumpătul ci, dimpotrivă, își mărește popularitatea printre oameni. Are capacitatea să facă față numeroaselor obligații din agenda sa zilnică, ducându-le pe toate la bun sfârșit. 

Spre sfârșitul lunii, are tendința de a se lăsa în voia unor voluptăți rare alături de partenerul său de viață. Niște banii veniți ca din cer pot să-l convingă să investească în bijuterii, opere de artă sau alte obiecte ce-și vor crește aprecierea și valoarea de-a lungul timpului. 


Evenimente astrologice în  mai 2022


- 1 mai 2022: Venus (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)


- 2 mai 2022: Venus intră în zona astrologică a Berbecului


- 4 mai 2022: Sextil între Jupiter (în Pești) și Pluton (în Capricorn)


- 4 mai 2022: Sextil al lui Marte (în Pești) cu Uranus (în Taur)


- 5 mai 2022: Soarele (în Taur) în conjuncție cu Uranus (în Taur)


- 6 mai 2022: Sextil între Mercur (în Gemeni) și Venus (în Berbec)


- 7 mai 2022: Sextil între Soare (în Taur) și Marte (în Pești)


- 10 mai 2022: Mercur devine retrograd în Gemeni


- 11 mai 2022: Jupiter își începe tranzitul în Berbec


- 15 mai 2022: Cuadrat al Soarelui (în Taur) cu Saturn (în Vărsător)


- 15 mai 2022: Soarele (în Taur) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 16 mai 2022: Luna plină în Scorpion


- 18 mai 2022: Conjuncție între Marte (în Pești) și Neptun (în Pești)


- 19 mai 2022: Trigon al Soarelui (în Taur) cu Pluton (în Capricorn)


- 20 mai 2022: Mercur (în Gemeni) în sextil cu Jupiter (în Berbec)


- 21 mai 2022: Soarele pătrunde în regiunea astrologică a Gemenilor


- 21 mai 2022: Conjuncție între Soare (în Gemeni) și Mercur (în Gemeni)


- 23 mai 2022: Sextil al lui Marte (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)


- 23 mai 2022: Mercur își începe tranzitul retrograd în Taur


- 23 mai 2022: Soarele (în Gemeni) în sextil cu Jupiter (în Berbec)


- 24 mai 2022: Sextil între Mercur (în Taur) și Marte (în Pești)


- 24 mai 2022: Sextil al lui Venus (în Berbec) cu Saturn (în Vărsător)


- 25 mai 2022: Debutul tranzitului lui Marte în Berbec


- 27 mai 2022: Venus (în Berbec) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)


- 28 mai 2022: Venus își face intrarea în sectorul astrologic al Taurului


- 29 mai 2022: Conjuncție între Marte (în Berbec) și Jupiter (în Berbec)


- 30 mai 2022: Luna nouă în Gemeni 


Horoscop aprilie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul aprilie 2022

Horoscop mai 2022 | Evenimente astrologice mai 2022 Horoscop mai 2022 | Evenimente astrologice mai 2022 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 25, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.