Horoscop aprilie 2022 | Evenimente astrologice aprilie 2022

 Evenimentele astrologice majore, cu o influență notabilă în horoscopul din luna aprilie 2022 sunt tranzitul lui Venus în Pești, cel al lui Mercur în Taur și, apoi, în Gemeni, cel al lui Marte în Pești, cel al Soarelui în Taur, turnura retrogradă preluată de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur.

 

HOROSCOP APRILIE 2022 - TOATE ZODIILE


Berbecul este inițial în apele sale mai ales în singurătate, ceea ce-i permite să se lase în voia visurilor, fanteziei și să intre în contact cu simțămintele sale cele mai adânci. Își trece în revistă existența și examineza cu luciditate încotro îl poartă. Poate profita de o sporită intuiție și creativitate.

În dragoste, dacă este singur, trebuie să se ferească să se îndrăgostească de cineva intangibil, implicat deja într-o legătură de cuplu. Pe de altă parte, i se poate face o declarație de iubire de către cineva despre care nu avea nici o idee că ar putea simți așa ceva pentru el. Dacă are deja un partener, pare să se bucure, împreună cu acesta, de un romantism aparte, într-o mai mare intimitate decât altădată.   


Este înclinat să-și analizeze valorile materiale, intelectuale și spirituale și să și le îmbunătățească. În orice caz, stima sa față de sine este corelată cu cele dintâi, pune calitatea mai presus de cantitate și nu se dă înapoi de la eforturi în muncă pentru a obține ce își dorește. Uneori, poate fi tentat să cheltuie prea mult pentru achiziționarea unor lucruri extravagante. 

Către finele lunii, interacționează din plin cu cei din preajma sa, se remarcă prin simțul umorului și este mânat de curiozitate să își lărgească, prin studiu, cunoașterea. Totodată, este motivat să-și regândească ambițiile din carieră, să se întrebe dacă actuala orientare profesională îi este satisfăcătoare și, eventual, să și-o preschimbe.


Nativii din Taur se angajează într-o viață socială intensă, au beneficii notabile din relațiile de prietenie și pot închega noi și promițătoare amiciții. Au avantaje ieșite din comun în special când lucrează într-un grup, se aliază cu alții pentru atingerea unui scop comun. Deși le ies în evidență calitățile de lider, este necesar să-și stăpânească impulsul de a-i domina cu orice preț pe alții. Se concentrează pe speranțele, țelurile lor pe termen lung și pot avea idei strălucite în avansarea către materializarea lor. 

În plan amoros, Venus le dăruiește o grămadă de oportunități celor singuratici, eventual prin intermediul cercului lor de prieteni. În caz că au un tovarăș de viață, conexiunea lor cu acesta este caracterizată de un plus de camaraderie și ajutor reciproc.

Își exprimă cu putere de sugestie și încredere în sine gândurile, sunt mereu gata să-și apere punctele de vedere și câteodată pot reacționa violent când altcineva încearcă să le dea ordine. Sunt siguri pe ei în tot ce întreprind și sunt respectați pentru personalitatea și realizările lor. 

Spre sfârșitul lui aprilie au capacitatea să-și crească simțitor veniturile, îndeosebi grație abilității de a-și crea asociați de nădejde. Este probabi, totuși, să treacă printr-o criză a credinței în ei înșiși ori să aibă simțământul că sunt judecați greșit de ceilalți.Un plan de călătorie peste hotare le poate fi afectat de dificultăți neprevăzute, fiind nevoie să fie reajustat.


În cazul Gemenilor, se anticipează îndeplinirea năzuințelor lor de a fi remarcați, în special în muncă și în sfera socială. Este posibil ca șeful lor să ia în seamă, în fine, treaba bună pe care o fac și să-i recompenseze cu o promovare sau o majorare salarială. Sunt, de altfel, străbătuți de ambiție la serviciu, străduindu-se să aibă parte de succese. Nu este, totuși, exclus să se lase antrenați într-o dispută înfierbântată cu un superior. 

Cei implicați într-o relație de cuplu tind să și-o oficializeze dacă nu s-a întâmplat asta până acum, iar cei solo par să fie purtați într-o idilă cu cineva cunoscut prin mijlocirea profesiei ori a unui eveniment social. 

Nu sunt mereu în preajma oamenilor, rezervându-și răstimpuri dedicate explorării lumii lor lăuntrice, regăsirii potențialului lor individual. Pot avea revelații subconștiente, iar abilitățile lor intutive îi sprijină în demersuri creative, artistice. 

Spre finalul lunii, își măresc impactul asupra altora datorită agilității mentale și a punerii personalității lor în cea mai bună lumină. Totodată, pot fi inspirați sau siliți de împrejurări să se desprindă de circumstanțe păguboase ținând de bani ori aventuri erotice superficiale. 


Potrivit horoscopului aprilie 2022, Racul este îmboldit să se îndepărteze de rutina zilnică, să se avânte în experiențe de viață inedite, interesante, inclusiv prin călătorii către meleaguri îndepărtate. Își poate extinde orizonturile și prin studii, individual sau prin cursuri într-un domeniu preferat. 

Poate fi prins în mrejele unei povești de dragoste cu o persoană incitantă, din străinătate ori cu totul diferită de el. Conexiunea afectivă dintr-un cuplu format pare să se revitalizeze ca urmare a unei spontaneități efervescente și înscrierii pe noi trasee ale împărtășirii sentimentale. 

Relaționarea cu amicii, cunoștiințele, membrii unui grup sau organizații la care a aderat se întețește și-i învigorează posibilitatea de a produce o schimbare importantă în existența sa. Nu-și poate păstra numai pentru sine opiniile, chiar dacă acest lucru îl poate băga în belele. Pe de altă parte, pare determinat să-i facă pe cei din jur să se simtă cât mai bine și să le acorde ajutor celor aflați la necaz.

Către sfârșitul lunii, are tendința să devină mai introvertit, fiind înțeles numai de cei care-i sunt foarte apropiați. De asemeni, legăturile sale de parteneriat de tot felul sunt supuse unor teste, încercări, care fie le pot nărui, fie le pot întări.


Leul traversează o perioadă care-l aduce sub luminile reflectoarelor, în decursul căreia primește o atenție specială din partea celor din preajma sa. Își exprimă fără vreo opreliște nevoile interioare și primește un sprijin consistent în satisfacerea lor. Este gata să se dedice unei transformări esențiale a sinelui sau destinului său. Mai încrezător în el însuși, posedă talentul de a descoperi ceea ce i se ascunde, chiar și în comunicarea cu alții. Oricum, își propune standarde înalte în toate aspectele vieții sale, și este tratat cu respect de oameni. Are mai mereu la îndemână idei practice și intră într-un contact strâns cu persoane influente. Beneficiază de o vreme prielnică lansării unei afaceri, semnării unor înțelegeri financiare și luării unor decizii importante. 

Pare să emane un magnetism aparte, care-i netezește calea spre înfiriparea unei noi idile. Partenerul său de cuplu este mai generos cu el din toate punctele de vedere, iar conxiunea sa cu acesta se evidențiază printr-o senzualitate fierbinte. Câteodată, trebuie să-și țină în frâu o posesivitate excesivă.

Spre finele lui aprilie are posibilitatea să se focalizeze spre proiecte promițătoare în cadrul unui grup, unei colectivități. Ține cont de părerile altora și acest lucru contribuie la optimizarea demersurilor sale. În același timp, conjuncturi negative din traiul cotidian sau de la muncă îl obligă să le identifice sursele, chiar dacă asta necesită să iasă din zona sa de confort.


Nativii din Fecioară se simt ca peștii în apă printre oameni, participă la multe evenimente sociale, mărindu-și astfel numărul de contacte utile. Sunt mai dinamici în parteneriatele din toate sferele existenței lor, în îmbunătățirea și eficientizarea acestora. 

Își consolidează o relație de cuplu existentă, o tratează cu o maximă seriozitate, și nu mai sunt dispuși să treacă cu vederea disfuncționalitățile din aceasta. Dimpotrivă, sunt mobilizați să înlăture rapid, din fașă, orice problemă din conexiunea lor sentimentală, fiind foarte deschiși spre negocieri și compromisuri. Cei singuratici pot fi atrași într-o poveste de dragoste cu cineva care le împărtășește idealurile și preocupările. 

Pe de altă parte, Fecioarele par să fie sastisite de rutină și să experimenteze noi dimensiuni ale lumii și individualității lor, fie prin studii, fie prin călătorii pe alte meridiane ale globului.

 În orice caz, se impune să-și înfrângă înclinația de a neglija detalii semnificative, să găsească calea cea mai scurtă dintre intențiile și materializarea lor. 

Către sfârșitul lunii, se focalizează pe viitorul și planurile lor temerare, îndeosebi din carieră. Tind să-și scoată la iveală capacitățile de conducător, în special în discuții, însă ar fi indicat să nu fie prea dominatori, egocentrici. Totodată, pot fi stăpâniți de inhibiții ori îndoieli lor din plan amoros sau creativ, de care trebuie să se debaraseze cu orice preț, astfel încât să fie liberi să-și croiască orice drum își aleg în viață.


Balanța are la îndemână un răstimp auspicios organizării și ajustării întreprinderilor sale profesionale, în cadrul căruia dă o atenție mai mare lucrurilor de amănunt și are pretenții, așteptări mai înalte de la ea însăși. Caută într-una să se mențină ocupată în muncă și se concentrează cu brio asupra priorităților sale. Dacă la începutul lunii colaborează bine cu colegii, în cea de-a două parte a acesteia excelează în sarcini individuale. Dacă are nevoie de o (nouă) slujbă, o poate găsi cu ușurință, deși nu este chiar una extraordinară. Pare să fie preocupată de optimizarea sănătății fizice, printr-o dietă sau o rutină mai sănătoasă. 

Conștientizează că o relație în doi deja formată necesită eforturi pentru a fi menținută viabilă. Dacă este solo, poate închega o idilă cu cineva din zona sa profesională sau care se remarcă prin rafinament și aspirația spre perfecțiune. 

Este capabilă să scoată la lumină lucruri care-i sunt tăinuite, să descifreze mistere despre alții și nu suportă oamenii care o tratează cu superioritate. Spiritul său comunicativ îi favorizează acțiuni din afaceri ori finanțe. 

Către finalul lui aprilie pare să se implice în convorbiri intense cu persoane de pe alte tărâmuri și să aibă oportunitatea de a-și programa un voiaj peste hotare. Totodată, poate fi necesar să reinstaureze armonia în familie, evitând să controleze viețile persoanelor îndrăgite și creând o atmosferă de respect reciproc în relaționarea cu acestea.


Cei născuți în Scorpion câștigă în popularitate pe arena socială, fiindu-le, astfel, împlinită năzuința de a fi în centrul atenției. Sunt dăruiți cu un bogat aflux creativ, în stare să le furnizeze idei ingenioase, strălucite, care ar trebui să fie consemnate în scris pentru a fi puse în practică atunci când vor avea destulă perseverență pentru a face asta. Deocamdată, însă, sunt înclinați să deguste din toate plăcerile care le pot fi oferite de existența, să se lase în voia unor distracții diverse, revărsându-și în afară efuziunile copilului dinlăuntrul lor. 

În viața amoroasă sunt avantajați de nenumărate oportunități surprinzătoare, neașteptate. Dacă sunt singuri, par să fie înconjurați de mai mulți aspiranți la afecțiunea lor, așa că tot ce le rămâne de făcut este să-l selecteze pe cel care-i face cel mai intens să le vibreze inima. Dacă sunt parte a unui cuplu, interacțiunea lor cu persoana iubită este mai pasională și mai romantică decât de obicei. Oricum, faptul de a fi angajați într-o legătură de dragoste îi determina să se simtă compleți.

Parteneriatele din diverse aspecte ale traiului lor tind să le fie învigorate și să le rezerve împliniri de excepție. Sunt însoțiți de noroc în special cei care lucrează în publicitate, relații cu publicul, activități ținând de negocieri și contracte legale.

În ultima parte a lunii au posibilitatea să poarte discuții fertile pentru demersurile lor financiare. În același timp, în sfera lor socială pot apare circumstanțe derutante, din cauza cărora pot fi greșit înțeleși sau ca vorbele să le fie răstălmăcite în detrimentul lor. Cu atât mai mult, trebuie să își țină sub control comportamentul și să fie cât mai prudenți în privința a ce și cu cine comunică. 


Horoscopul Săgetătorului anunță o vreme când acesta este predispus să prețuiască în mod special siguranța și confortul de acasă, să petreacă cât mai mult timp de calitate cu rudele și persoanele apropiate, să dea un nou aspect locuinței sale, ba chiar să-și găsească o alta mai mare și mai bine utilată în condițîi foarte avantajoase. Mult mai protector față de membrii familiei, poate fi alături de ei cu prilejul unor numeroase petreceri și reuniuni. 

Dacă are un tovarăș de viață împreună cu care locuiește, tinde să-și împărtășească reciproc cu acesta dragostea în intimitate în cuibul lor de nebunii, departe de lumea dezlănțuită. În eventualitatea că este solitar, poate întâlni un suflet pereche prin intermediul unei rude sau a unui eveniment familial.

Își poate îmbunătăți statutul profesional prin învățarea de noi abilități sau perfecționarea celor deja existente. Se înțelege de minune cu șefii și colegii cu condiția de a-și înfrâna impulsul de a fi prea critic. Este mereu pregătit să dea deoparte orice obstacol care stă în calea eficienței sale și nu pierde din vedere nici un detaliu al însărcinărilor sale. Poate fi dornic să-și amelioreze tonusul fizic și cel psihic, să facă o călătorie în acest scop.

Spre sfârșitul lui aprilie, devine tot mai interesat să înțeleagă nevoile și opiniile altora, să le respecte și să le ia în considerare. Cu toate astea, poate trece printr-o criză financiară ori își poate releva valori care sunt mai presus de cele ale banilor.


Capricornul iese în evidență prin diplomația sa, capacitatea de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit, printr-o forță de convingere ieșită din comun. Este prietenos, carismatic și găsește aproape întotdeauna o modalitate de a cere ce își dorește fără a deranja pe nimeni. Totuși, în caz că cineva îi pune sub semnul întrebării creazurile, idealurile, tinde să și le apere până în pânzele albe. Mintea îi este mereu alertă și îi furnizează idei inovatoare. 

Dacă este în căutarea dragostei, o poate află în mediul său social, în locurile pe care le frecventează zilnic. Dacă are un partener, comunicarea sa cu acesta câștigă în sensibilitate și sinceritate, se poate desfășura intuitiv, chiar la nivel nonverbal. 

Își expune spontan creativitatea și poate găsi o grămadă de ocazii de a și-o pune la treabă. Chiar dacă se integrează fără nici o problemă în plan social, familia sa rămâne pe primul loc. Năzuiește să strălucească în carieră și, de accea, și-o poate redirecționa spre un alt domeniu decât cel actual. Oricum, în activitatea sa profesională cooperează excelent cu alții și este gata să-și ajute dezinteresat colegii de breaslă. Poate avea un profit important dintr-o investiție mai veche.

Către finalul lunii, conjuncturile exterioare și cele interioare îl călăuzesc spre o reinventare a sinelui, spre o metamorfoză notabilă, a cărei reușită depinde de voința și perseverența sa.


Pentru Vărsător se vestește o perioadă de focalizare pe valorile personale, individuale. Pe de altă parte, își canalizează energia către proiecte financiare, de afaceri, care-i facilitează majorarea veniturilor. Este posibil să primească în dar o sumă mare de bani ori un obiect foarte prețios. Câteodată, se impune să-și țină în frâu impulsul de a-și arunca banii pe fereastră pentru a-i impresiona pe alții. 

Împărtășirea emoțională cu tovarășul său de viață este învăluită într-o aură de romantism, răsfăț reciproc, inclusiv senzual. Dacă este solo, poate iniția o poveste de dragoste împreună cu o persoană care-l admiră, îi apreciază atuurile personale.

În același timp, este ocupat până peste cap cu activități domestice, poate purta o discuție crucială cu familia despre obiective comune sau individuale, și realizările din ultima vreme. Îi place să se înconjoare cu lucruri care-i evocă amintiri plăcute și-i poate veni greu să se despartă de ceva ori cineva la care a ținut odată. Își urmează inima atunci când se încrede în oameni și le acordă sprijin fără nici o ezitare celor ajunși într-un impas.

Spre sfârșitul lui aprilie își poate exploata cu succes creativitatea crescută într-un proiect, eventual artistic. Poate fi nițel distrat, fiindu-i dificil să se concentreze asupra unuia și aceluiași demers. Pare să prefere distracția, și nu munca. Conjuncturile din afara și dinlăuntrul său îl îndrumă să se iubească pe sine însuși, să-și alunge un simțământ de neîncredere ori vinovăție. La urma urmei, nu se poate aștepta să fie îndrăgit de alții atâta timp cât nu se iubește el însuși. 


Peștii sunt călăuziți de Venus să-și schimbe în bine imaginea exterioară, look-ul, și atrag ca un magnet oamenii din sfera lor socială. Devin tot mai conștienți de senzațiile și plăcerile extraordinare dăruite de viață. Sunt mai îndrăzneți, mai activi decât de obicei și își afirmă cu entuziasm libertatea. Au la dispoziție un răstimp auspicios pentru a începe un proiect, însă le poate fi greu să-și păstreze răbdarea până îl finalizează.

Aerul de încredere în sine și bucuria de a trăi, împreună cu farmecul lor îi sprijină să se avânte într-o idilă plină de făgăduințe. Dacă au un partener de cuplu, sunt capabili să-și aprofundeze relația cu acesta, să-i dea noi valențe.

Interacționează cu o mulțime de oameni și par să fie extrem de ocupați cu întâlniri, reuniuni, schimbări de mesaje, telefoane, vizite și scurte călătorii. Își prețuiesc intelectul și îl consideră cheia tuturor succeselor lor. Nimic nu îi irită mai mult decât să se plictisească și sunt înclinați să se ocupe mai mereu de câte ceva nou. Uneori dau dovadă de un simț al umorului cumva răutăcios.

Către finele lunii, se bucură de armonie în familie și în relaționarea cu persoanele îndrăgite, însă legăturile de prietenie îi sunt puse la încercare și trebuie să recunoască persoanele care, sub masca amiciției, încearcă să-i manipuleze, să profite de ei. 


Evenimente astrologice în  aprilie 2022


- 3 aprilie 2022: Soarele (în Berbec) în conjuncție cu Mercur (în Berbec)


- 5 aprilie 2022: Conjuncție între Marte (în Vărsător) și Saturn (în Vărsător)


- 5 aprilie 2022: Venus intră în zona astrologică a Peștilor


- 7 aprilie 2022: Sextil al lui Mercur (în Berbec) cu Saturn (în Vărsător)


-8 aprilie 2022: Mercur (în Berbec) în sextil cu Marte (în Vărsător)


- 10 aprilie 2022: Cuadrat între Mercur (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)


- 11 aprilie 2022: Mercur începe să tranziteze Taurul


- 12 aprilie 2022: Conjuncție a lui Jupiter (în Pești) cu Neptun (în Pești)


- 13 aprilie 2022: Soarele (în Berbec) în sextil cu Saturn (în Vărsător)


- 15 aprilie 2022: Marte pătrunde în regiunea astrologică a Peștilor


- 16 aprilie 2022: Luna plină în Balanță


- 18 aprilie 2022: Sextil între Mercur (în Taur) și Venus (în Pești)


- 18 aprilie 2022: Conjuncție a lui Mercur (în Taur) cu Uranus (în Taur)


- 18 aprilie 2022: Venus (în Pești) în sextil cu Uranus (în Taur)


- 18 aprilie 2022: Cuadrat între Soare (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)


- 20 aprilie 2022: Soarele pătrunde în Taur


- 24 aprilie 2022: Cuadrat al lui Mercur (în Taur) cu Saturn (în Vărsător)


- 24 aprilie 2022: Mercur (în Taur) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 26 aprilie 2022: Trigon între Mercur (în Taur) și Pluton (în Capricorn)


- 27 aprilie 2022: Mercur (în Taur) în sextil cu Jupiter (în Pești)


- 27 aprilie 2022: Conjuncție a lui Venus (în Pești) cu Neptun (în Pești)


- 28 aprilie 2022: Trigon între Mercur (în Taur) și Pluton (în Capricorn)


- 29 aprilie 2022: Debutează tranzitul lui Mercur în Gemeni


- 29 aprilie 2022: Pluton devine retrograd în Capricorn


- 30 aprilie 2022: Venus (în Pești) în conjuncție cu Jupiter (în Pești)


- 30 aprilie 2022: Luna nouă în Taur


Horoscop martie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul martie 2022

Horoscop aprilie 2022 | Evenimente astrologice aprilie 2022 Horoscop aprilie 2022 | Evenimente astrologice aprilie 2022 Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.