22 iunie: Ziua Mass-Mediei Pozitive

 Cu teama , ura și tristețea omniprezente pe ecranele televizoarelor, calculatoarelor, laptopurilor și telefoanelor, o întreagă zi, cea dedicată Mass-Mediei Pozitive, în fiecare an, pe 22 iunie, ne oferă prilejul de a ne îndepărta de simțăminte generate de povești și știri negative, și de ne focaliza pe altele, pozitive.


Ziua Mass-Mediei Pozitive a fost creată pentru a schimba perspectiva și status-quo-ul receptării cotidiene a mijloacelor media, a le trece prin filtrele inspirației, optimismului și bucuriei, și a ne încredința că lumea este tot mai des reprezentată voit  într-o manieră de rău augur de către mass-media.

  

22 iunie: Ziua Mass-Mediei Pozitive

Această zi ne dăruiește accentuarea știrilor bune, și nu a celor rele. Pe pământ se petrec numeroase lucruri minunate, iar minunea acestora nu este, adeseori, îndeajuns de mediatizată și recunoscută.


Dacă putem infuza pozitivitate în mass-media majoră măcar pentru o zi, putem schimba orientarea acesteia și să începem să ne îndreptăm spre un sentiment global de optimism (desigur, nu unul gol, nejustificat).


21 iunie: Ziua Mondială a Muzicii


Nu trebuie să ne resemnăm că lucrurile din preajma noastră nu pot fi schimbate, ci să perseverăm în a crea lumea în care vrem să trăim. 22 iunie, este o zi de cotropitoare pozitivitate și inspirație, este un prim pas important de care avem cu toții nevoie.


Una din credințele principale ale Zilei Mass-Mediei Pozitive este că oamenii pot fi mai fericiți, mai dornici să-i ajute pe alții și mai optimiști în privința viitorului lor dacă sunt mai mult expuși unor știri, informații, care-i pot ferici, însenina!


22 iunie: Ziua Mondială a Pădurilor Tropicale

22 iunie: Ziua Mass-Mediei Pozitive 22 iunie: Ziua Mass-Mediei Pozitive Reviewed by Diana Popescu on iunie 21, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.