Horoscop iulie 2022 | Evenimente astrologice iulie 2022

 Principalele evenimente astrologice, cu un impact major în horoscopul lunii iulie 2022, sunt tranzitul lui Marte în Taur, cel al lui Mercur în Rac și, apoi în Leu, intrarea lui Venus în Rac, a Soarelui în Leu, turnura retrogradă preluată de Jupiter în Berbec, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Leu. 


HOROSCOP IULIE 2022: TOATE ZODIILE


Racul trebuie neapărat să-și mențină calmul încă de la începutul lunii, mai ales pentru a evita dispute păguboase cu prietenii și, în schimb, a-și întări legăturile cu aceștia. Este predispus să dea glas unor gânduri pe care nu și le-a dat în vileag până acum, și își exprimă direct, nemijlocit, nevoile și dorințele. Este preocupat să-și îmbunătățească imaginea exterioară, să-și crească impactul asupra celor din preajma sa. Dacă este singur, farmecul său îl ajută să-și creeze oportunități în viața amoroasă având, de altfel, și prilejul de a întâlni un autentic suflet pereche. Dacă are un partener, își fortifică și dezvoltă conexiunea emoțională cu acesta. Activitatea sa financiară nu este cutremurata de surprize neplăcute, și poate beneficia de o majorare salarială sau o nouă sursă de venituri. Are ocazia să-și mărească considerabil contul din bancă, dar nu se dedă unor cheltuieli nesăbuite preferând, mai presus de orice, siguranța sa materială. La finele lui iulie, poate fi străbătut de năzuința de a-și schimbă orientarea profesională, a se îndrepta către una care îi oferă nu numai satisfacții financiare, ci și împliniri creative.


Pentru Leu se anunță o perioadă auspicioasă din punct de vedere financiar grație temeritatii proiectelor și demersurilor sale. Pe de altă parte, este înclinat să-și destăinuie mai puțin simțămintele, ideile, fiind, mai degrabă, tentat să se lase în voia contemplației, meditației, visurilor și fanteziei. Are, în acest fel, posibilitatea să intre în contact cu impulsurile sale lăuntrice, să se vindece spiritual și sufletește. Poate, de asemeni, să-și examineze trecutul în scopul optimizării viitorului său. În caz că este singuratic, trebuie să-și înfrâneze tendința de a se îndrăgosti, fără speranță, de cineva căsătorit sau aflat deja într-o relație de cuplu. În același timp, se poate implica într-o idilă secretă, care trebuie, dintr-un motiv sau altul, ferită de ochii lumii. Dacă are un tovarăș de viață, se poate focaliza, împreună cu acesta, pe clipe memorabile de romantism și intimitate. În a doua parte a lunii, este înzestrat cu o fericită măiestrie a cuvintelor, forță de persuasiune. Face o foarte bună impresie celor din jurul lui și își extinde mai mult decât de obicei sfera de influență. Prezența sa de spirit și atitudinea sa încrezătoare îl sprijină să facă ceva cu totul nou, remarcabil în existența sa. Către finalul lui iulie, se impune să se dezbare de o oarecare obsesie ținând de detalii, care-l poate împiedica să-și formeze o viziune de ansamblu, îndeosebi în privința unei întreprinderi de peste hotare.    

                

Horoscop iulie 2022

Nativii din Fecioară se remarcă prin gândirea lor alertă, activă, și își împărtășesc cu nesaț celorlalți ideile neobișnuite, ingenioase. Au, totodată, capacitatea de a înțelege intuitiv intențiile tăinuite ale oamenilor. Se bucură de o viață socială intensă, întâlniri în grupuri și înfiriparea de noi amiciții. Cei solo se pot angaja într-o poveste de iubire cu cineva cunoscut cu ocazia unui eveniment public sau în comunitatea lor de prieteni. Cei care au alături un partener de cuplu își revitalizează relația cu acesta printr-o sporită camaraderie, un sporit ajutor reciproc. În cea de-a doua parte a lunii, sunt ispitiți să se retragă mai des în singurătate pentru a medita și a-și reîncărca bateriile. Își pot releva atașamente ori situații de viață care nu-și mai au rostul, nu le mai sunt de nici un folos. Nu este vremea potrivită pentru a se mobiliza spre proiecte noi, de mare anvergură. În ultimele zile din lună, li se sugerează să-și încredințeze cu încredere simțămintele cele mai adânci persoanei iubite sau unui aliat de nădejde, și să-i ierte pe cei care le-au greșit, intenționat ori neintenționat.


În horoscopul Balanței se întrevede o abordare dinamică de către aceasta a demersurilor sale financiare, de afaceri, de mare amploare. Uneori trebuie, totuși, să-și țină sub control o atitudine excesiv de dominatoare. În carieră, se afirmă prin autoritate, talentul de a găsi cuvintele potrivite la momentul potrivit. Este o vreme excelentă pentru dezvoltarea unor planuri și strategii profesionale. Ajunge sub luminile reflectoarelor la locul său de muncă, așa că superiorii săi sunt gata să-i răsplătească meritele, contribuțiile. Dacă este angrenată într-o relație de cuplu pe termen lung și nu și-a pus încă pirostriile, este posibil ca partenerul sau să o ceară în căsătorie. În eventualitatea că este singură, poate să înceapă o idilă cu cineva din sfera să profesională. În același timp, se poate reconecta cu prieteni vechi, pe care nu i-a mai văzut demult, poate cu prilejul unei reuniuni cu foști colegi de liceu ori facultate. Are la îndemână o agendă socială extrem de încărcată, ce-i permite să-și lărgească cercul de cunoștiințe utile, să descopere oameni animați de aceleași idealuri ca și ale sale.


Capricornul este traversat de efluvii creative substanțiale care, bine direcționate, îi promit realizări de excepție, mai cu seamă într-un domeniu care-l pasionează. În plan sentimental, își ia inima în dinți pentru a cuceri o persoană care-l atrage de ceva vreme sau pentru a-și aduce relația în doi existentă la un nivel mai înalt de împărtășire emoțională. Este avantajat în ambele cazuri de o călătorie în străinătate. Are, de altfel, posibilitatea să se desprindă de monotonia traiului cotidian vizitând meleaguri îndepărtate de casă, diferite ori chiar exotice. Își poate extinde cunoașterea nu numai prin explorări exterioare, ci și interioare, dedicându-se studiului unui subiect favorit. Concentrarea sa pe perspective cât mai largi, de ansamblu, îl poate opri să acorde atenție unor lucruri de amănunt importante. Nu-și pierde din vedere, însă, jobul și își ia cât mai în serios responsabilitățile corelate cu acesta. Este o perioadă prielnică progresului în carieră și/sau aflării unui nou loc de muncă, mai împlinitor. Simțul practicși competența îl ajută să iasă în evidență, așa că poate obține rezultate tangibile ale eforturilor sale. Către sfârșitul lui iulie pare să fie înclinat să-și regândească stilul de viață, să se dedice unei noi diete, mai sănătoase, ori unui program regulat de exerciții fizice.


Cei născuți în Săgetător nu se mai sfiesc să ceară ceea ce li se cuvine la locul de muncă și dau dovadă de o competivitate de zile mari, reușind să-și creeze premizele unei evoluții în ierarhia profesională, cu condiția de a nu ignora nevoile și dorințele colegilor lor. Intuiția ieșită din comun îisprijină să-și pună la punct stratageme financiare de succes. Abordează cu ușurință și diplomație chestiuni sensibile din relația cu familia și persoanele îndrăgite. Emană un magnetism aparte care le facilitează să atragă încrederea și bunăvoința altora. Viața lor amoroasă este înfierbântată de senzualitate și caracterizată de loialitate și sinceritate. Au credință în ei înșiși și în materializarea obiectivelor lor, și caută să găsească o semnificație mai înaltă a existenței lor. Pe de altă parte, pot simți nevoia să se avânte într-o aventură insolită, astfel că nu ar fi rău să plece într-o vacanță. În cele din urmă zile ale lunii, li se recomandă să se străduiască să-și alunge negativitatea, în special în conexiunile lor sentimentale. 


Conform horoscopului Capricornului, acesta profită în amor atât de atractivitate, cât și de o îndrăzneală de nestăvilit. Își crează, așadar propriile oportunități în cucerirea inimii unei persoane speciale, ce strălucește prin frumusețe și inteligență, iar, dacă are deja un partener, își întărește fundația conexiunii cu acesta, inclusiv printr-o comunicare sensibilă, ce nu mai are nevoie câteodată de cuvinte. Tinde să ia în seama nevoile altora la fel ca și pe ale sale. Deși acest lucru îl ajută să coopereze cu ceilalți, îl poate determina să cadă pradă unei nehotărâri toxice. Își limpezește gândurile în discuții cordiale cu oameni apropiați, se remarcă în negocierea și arbitrarea unor neînțelegeri. Se integrează tot mai bine în societate, și este solicitat să participe la numeroase evenimente, petreceri, reuniuni, în cadrul cărora poate intra în contact cu persoane influente. Are la dispoziție un răstimp favorabil trasării unui inspirat plan financiar, unei afaceri cu bătaie lungă în viitor. Își dorește să facă o schimbare esențială a existenței sale, inclusiv prin debarasarea de balastul psihic, emoțional, și de obiceiuri proaste, dăunătoare. Înțelege cu acuitate ce se găsește dincolo de aparența lucrurilor și oamenilor, care îi sunt veritabilele puncte forțe. Spre sfârșitul lunii, poate fi nevoie să se concentreze mai mult decât de obicei asupra vieții domestice. 


Vărsătorul se confruntă și el cu creșterea responsabilităților ținând de familie și de casă. Extrem de protector, nu se poate reține uneori să controleze destinele persoanelor îndrăgite, ceea ce poate conduce la dispute înfierbântate cu acestea. Parcurge un interval de timp oportun sortării detaliilor din traiul de zi cu zi. Se implică cu plăcere, pasiune în muncă, și este dornic să-și perfecționeze abilitățile de bază din profesie. Colaborează fructuos cu colegii, pare să aibă îndeosebi sarcini migăloase, laborioase, dar iese în evidență prin eficiența cu care le finalizează. Dacă nu are încă un job, poate fi angajat într-unul care nu este deocamdată extraordinar, dar îi permite să-și plătească facturile restante. În privința dragostei, poate închega o legătură în doi cu cineva plin de rafinament și aspirând către perfecțiune, ceea ce îl poate solicită să dea ce are mai bun din el. În relațiile de cuplu deja existente se instalează o atmosferă de bună înțelegere și afecțiune reciprocă, punându-se accentul pe echilibrarea intereselor celor doi. Ține cont, mai mult decât altădată, de tonusul sau fizic și psihic, așa că este interesat să-și verifice starea de sănătate și să ia măsuri ferme pentru îmbunătățirea sa. Este îmboldit să își amelioreze parteneriatele din toate planurile existenței sale, să se focalizeze pe colaborări. Spre finele lui iulie, poate fi necesar să facă niște ajustări în interacțiunea sa socială. 


Nativii din Pești se impun pe scena activității sociale, sunt admirați și căutați datorită atuurilor personalității lor.  Uneori, este necesar să-și pună în frâu predispoziția de a se impune cu orice preț într-o poziție de lider. Sunt mândri de ideile lor, mai cu seamă că acestea strălucesc prin inventivitate, îi captivează pe cei din preajma lor prin expresivitatea și umorul vorbelor lor. Își doresc să se distreze, să bea până la fund din cupa deliciilor existenței. Popularitatea și aura de magie ce-i învăluie îi transformă în adevărați magneți pentru dragoste, așa că nu au aproape nici o problemă în dezvoltarea vieții lor sentimentale. Dacă sunt parte a unei legături de cuplu, par să și-o reînnoiască grație unor nemaipomenite jocuri de artificii ale spontaneității și creativității lor. Reușesc, totuși, să-și păstreze focalizarea către muncă, să interacționeze și să coopereze din plin cu colegii și șefii lor. Detaliile din sarcinile lor sunt mai semnificative ca oricând, și au capacitatea să și le organizeze cu brio. Deși nu le joacă feste, starea lor de sănătate reprezintă o preocupare constantă pentru ei. Spre sfârșitul lunii, pot fi atenționați să își redescopere resursele interioare, talentele neglijate, în scopul măririi veniturilor lor. 


Potrivit horoscopului Berbecului, acesta este este gata să calce în picioare pe aproape pe oricine  stă în calea  împlinirii lui din dragoste. Trebuie, totuși, să fie foarte grijuliu astfel încât năvălnicia simțămintelor sale să nu intimideze un potențial partener de cuplu. Din fericire, acesta tendință a lui este compensată de nevoia să de a găsi stabilitate într-o conexiune amoroasă. Așadar, în caz că este solo, pare să inițieze o idilă cu cineva întâlnit prin intermediul unei rude sau a unei reuniuni familiale. Dacă este deja integrat într-un cuplu, face tot ce poate pentru a-și armoniza această conexiune. De altfel, se simte impulsionat să dea prioritate chestiunilor domestice, persoanelor îndrăgite, apropiate, căminului său. Tânjește să-și petreacă cât mai mult timp acasă, să își îmbunătățească spațiul de locuit. În a doua parte a lui iulie, continuă să se fie favorizat în iubire de Venus, și tinde să se răsfețe cât mai mult cu plăcerile existenței. Distracția este pe primul loc, iar copilul din interiorul său iese la iveală, determinându-l să aibă parte de un timp de calitate împreună cu fii ori fiicele lui. Năzuința de a fi în centrul atenției i se împlinește și are, astfel, ocazia să se se prezinte lumii în cele mai avantajoase fațete ale sale. În ultimele zile din lună, poate fi nevoit să-și ajusteze imaginea personală, ceea ce îi impune să iasă din zona sa de confort. 

 

Taurul își crește considerabil încă de la debutul lui iulie curajul, puterea și încredere în sine, având capacitatea să-și transpună gândurile în realitate, cu condiția de a nu se lăsa prins în capcana unei iritabilități exagerate. Activitatea socială i se intensifică, cerându-i să facă față multor mesaje, apeluri telefonice, comisioane, vizite și scurte călătorii, în care se implică cu plăcere. În acest context, se impune să nu se lase deviat de la obiectivele sale principale de chestiuni mărunte, insignifiante. Dacă își păstrează cumpătul, reușește să comunice cu forță de convingere și să obțină orice își dorește de la aproape oricine. Își expune cu elocvență sentimentele de dragoste pentru un partener potențial ori unul consacrat. Simțămintele lui își găsesc cale liberă spre sufletul persoanelor îndrăgite. Nu-și trece cu vederea relațiile familiale, și își dezvăluie, fără vreo piedică, aspirațiile și visurile celor apropiați. Ține cu tot dinandinsul să asigure siguranța economică și emoțională a rudelor sale, și se simte ca-n sânul lui Avram acasă, în căminul său confortabil, îndepărtat de agitația lumii din jur. Către finalul lunii, poate fi atras către o latură spirituală a lumii, spre religie ori o credință personală ce depășește barierele materiale. 


Pentru Gemeni, se anticipează înțial un răstimp de confruntări între zona lor conștientă și cea subconștientă. Cu voință, își pot recunoște și izgoni din minte tendințe negative interioare. Mai practici și mai raționali în abordarea întreprinderilor lor financiare, de afaceri, au posibilitatea să apeleze la oameni influenți și la idei noi, inventive, pentru a-și mări veniturile. Uneori, banii par să le parvină chiar și pe căi neobișnuite, suprinzătoare. Tocmai de aceea, nu se pot împiedică să facă niște cheltuieli majore, mai cu seamă pentru casa lor. În caz că sunt singuratici, pot să închege o idilă cu cineva care le prețuiește calitățile, valorile individuale. Dacă au un partener de cuplu, tind, împreună cu acesta, să se desfete mai mult decât altădată în plăcerile materiale ale existenței. În plan social, se înțeleg foarte bine cu toții oamenii ce li se ivesc în cale, indiferent de mediul sau cultura din care provin. Cu cât le dau mai multă atenție celor din preajma lor, cu atât mai mult au benficii din partea acestora. Rudele, prietenii, colegii ajung să aibă un rol tot mai notabil în viața lor. Este necesar să își prioritize demersurile, astfel încât să nu-și risipească în zadar energia și timpul. Spre sfârșitul lui iulie, din cauza unor conjuncturi nefericite, poate fi nevoie să-și reajusteze relațiile cu unii amici. 


Evenimente astrologice în  iulie 2022


- 2 iulie 2022: Cuadrat între Marte (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)


- 2 iulie 2022: Mercur (în Gemeni) în trigon cu Saturn (în Vărsător)


- 3 iulie 2022: Cuadrat al lui Mercur (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)


- 5 iulie 2022: Marte intră în zona astrologică a Taurului


- 5 iulie 2022: Mercur începe să tranziteze Racul


- 5 iulie 2022: Sextil între Mercur (în Rac) și Marte (în Taur)


- 9 iulie 2022: Mercur (în Rac) în cuadrat cu Jupiter (în Berbec)


- 10 iulie 2022: Sextil al Soarelui (în Rac) cu Uranus (în Taur)


- 13 iulie 2022: Trigon între Venus (în Gemeni) și Saturn (în Vărsător)


- 13 iulie 2022: Luna plină în Capricorn


- 14 iulie 2022: Mercur (în Rac) în sextil cu Uranus (în Taur)


- 14 iulie 2022: Cuadrat al lui Venus (în Gemeni) cu Neptun (în Pești)


- 16 iulie 2022: Conjuncție între Soare (în Rac) și Mercur (în Rac)


- 17 iulie 2022: Mercur (în Rac) în trigon cu Neptun (în Pești)


- 18 iulie 2022: Trigon al Soarelui (în Rac) cu Neptun (în Pești)


- 18 iulie 2022: Venus pătrunde în regiunea astrologică a Racului


- 18 iulie 2022: Opoziție între Mercur (în Rac) și Pluton (în Capricorn)


- 19 iulie 2022: Debut al tranzitului lui Mercur în Leu


- 20 iulie 2022: Soarele (în Rac) în opoziție cu Pluton (în Capricorn)


- 22 iulie 2022: Soarele își inițiază tranzitul în Leu


- 23 iulie: Trigon al lui Mercur (în Leu) cu Jupiter (în Berbec)


- 25 iulie 2022: Cuadrat între Venus (în Rac) și Jupiter (în Berbec)


- 26 iulie 2022: Mercur (în Leu) în cuadrat cu Marte (în Taur)


- 28 iulie 2022: Cuadrat al lui Mercur (în Leu) cu Uranus (în Taur)


- 28 iulie 2022: Luna nouă în Leu


- 28 iulie 2022: Jupiter devine retrograd în Berbec


- 31 iulie 2022: Opoziție între Mercur (în Leu) și Saturn (în Vărsător)


- 31 iulie 2022: Soarele (în Leu) în trigon cu Jupiter (în Berbec)


Horoscop iunie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul iunie 2022

Horoscop iulie 2022 | Evenimente astrologice iulie 2022 Horoscop iulie 2022 | Evenimente astrologice iulie 2022 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.