Gândul zilei: 3 iulie - Jim Morrison

 "Oamenilor le este frică de ei înșiși, de propria lor realitate, de cele mai multe simțăminte ale lor. Oamenii vorbesc despre cât de măreață este dragostea, dar asta e un rahat. Dagostea rănește. Sentimentele te dau peste cap. Oamenii cred că durerea este rea și periculoasă. Cum se pot ei înfrunta cu dragostea dacă le este frică să (o) simtă? Durerea are menirea de a ne trezi. Oamenii încearcă să-și ascundă durerea. Dar, aici greșesc. Durerea este ceva pe care trebuie să o porți asupra ta, asemeni unui radiou."    

                   

Gândul zilei: 3 iulie - Jim Morrison

Jim Morrison 


În ziua de 3 iulie 1971 a murit James Douglas Morrison, cântăreț, poet și compozitor american, care a fost principalul interpret vocal al formației rock The Doors. Grație personalității sale sălbatice, a textelor sale poetice, vocii sale deosebite și performanțelor sale impredictibile și ieșite din comun, precum și a circumstanțelor dramatice ținând de viața sa și moartea sa timpurie, Jim Morrison este considerat de cei mai mulți critici muzicali și fani ca unul dintre cei mai influenți muzicieni din istoria rock-ului.

Gândul zilei: 3 iulie - Jim Morrison Gândul zilei: 3 iulie - Jim Morrison Reviewed by Diana Popescu on iulie 03, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.