Horoscop august 2022 | Evenimente astrologice august 2022

 Evenimentele astrologice principale, cu o influență notabilă în horoscopul lunii august 2022 sunt  tranzitul lui Mercur în Fecioară și apoi  în  Balanță, cel al lui Venus în Leu, al lui Marte în Gemeni,  al Soarelui în Fecioară, turnura retrogradă preluată de Uranus în Taur, Luna plină din Vărsător și Luna nouă din Fecioară. 


HOROSCOP AUGUST 2022: TOATE ZODIILE


Leul trece printr-o perioadă favorabilă trasării de planuri de afaceri și punerii la punct a unor noi metode de a-și spori veniturile. Poate semna înțelegeri și contracte promițătoare în afaceri. Este mult mai prezentabil și mai direct în interacțiunea cu oamenii și își dorește să guste din plin din toate plăcerile pe care i  le oferă existența. Posedat de o inspirație de zile mari în îmbunătățirea imaginii sale exterioare, are o atractivitate ce îi dăruiește mari oportunități în dragoste. Dacă are deja un tovarăș de viață, relația sa cu acesta i seînvigorează. Se simte îndemnat să-și materializze cât mai curând visele, obiectivele. Oricum, secretul succeselor sale constă din munca în echipă, din împletirea intereselor sale cu cele ale altora. Poate depăși cu ușurință un șoc din carieră dacă își păstrează calmul, luciditatea și rămâne cu picioarele pe pământ. Sprijinit de perseverență și ambiție, nu are cum să aibă rateuri în plan profesional. Spre finele lunii, mintea îi este asemeni argintului viu, sare cu rapiditate de la o preocupare la altă, așa că nu-i este recomandat să se ocupe de un proiect pe termen lung. Poate comunica mai frecvent cu cei din jur, călători adeseori, îndeosebi pe distanțe scurte.     

                

Horoscop august 2022

Cei născuți în Fecioară se remarcă prin viteza substanțială de reacție, agilitatea gândirii, încredere în sine din punct de vedere intelectual, expresivitatea comunicării lor. Au posibilitatea să-și mărească impactul asupra celor din preajma lor, punându-se în cea mai bună lumină și impunându-și autoritatea și prestigiul. Câteodată, sunt cotropiți de nevoia de a ieși de sub farurile reflectoarelor pentru a-și regăsi dragostea față de ei înșiși și a se dedica pasiunilor lor. Dacă cei aflați într-o legătură amoroasă par să-și petreacă mai mult timp numai împreună cu partenerul lor, cei singuri pot tinde să iubească pe cineva în secret, fără a-i mărturisi sentimentele lor. În caz că cei din urmă reușesc să depășească această opreliște interioară, se pot angaja într-o conexiune afectivă specială, karmică. În a treia decada a lui august, sunt stimulați din punct de vedere profesional, și acționează cu dinamism în muncă. Pot, de asemeni, să întrezareasca noi căi de dezvoltare profesională sau să inițieze o afacere importantă. În același timp, dau dovadă de o sporită prudență în demersurile financiare și își reanalizează în detaliu bugetul. Pot fi siliți de împrejurări să-și schimbe un proiect ținând de o călătorie sau o întreprindere în străinătate.


Pentru Balanță se vestește, inițial, un răstimp de reculegere, meditație, asumarea unei perspective spirituale asupra existenței, în decursul căruia pare să fie traversată de bruște străfulgerări intuitive, ce îi conferă o gândire unică, originală. Este optimistă despre viitorul său și e înclinată să se delecteze cu lucruri neobișnuite, neconvenționale. Relaționarea cu prietenii i se optimizează și îi dăruiește clipe de fericire memorabile. În caz că este solo, poate înfiripa o idilă cu persoană întâlnită prin intermediul unui amic comun sau cu una care îi împărtășește năzuințele, idealurile. Are nevoie de acțiune și aventură și, din acest motiv, se poate strădui să călătorească spre un tărâm îndepărtat. Totodată, are posibilitatea să intre în contact cu oameni străini ori cu totul diferiți de cei de zi cu zi. Spre sfârșitul lunii, Balanțele din cuplurile fericite pot fi puse în fața unor mai mari responsabilități, în vreme ce celelalte pot fi angrenate într-o luptă de orgolii ori dominație cu partenerul lor. 


Potrivit horoscopului Scorpionului, acesta este deschis să învețe de la oameni proveniți din toate straturile sociale și de la prieteni, grupuri la care a aderat. Se implică în conversații fertile, animate, cu colegii și amicii, și poate face niște călătorii scurte alături de ei. Poate închega alianțe cu persoane influente, cu un statut înalt. Se evidențiază printr-o mai mare creativitate în muncă, îndeosebi într-un domeniu artistic. Dacă are deja o relație amoroasă, are șansa să și-o stabilizeze ori să și-o aducă la un nivel mai înalt. În caz că este singuratic, pare să fie atras de un potențial partener mai în vârstă sau care dă dovadă de o mare maturitate, care îi inspiră respect. Este antrenat într-o intensă activitate financiară, de asocieri în afaceri, țintind să-și îmbunătățească condițiile de viață. Poate fi îngrijorat mai mult decât de obicei de modul cum este apreciat de alții și simte nevoia unui contact cât mai strâns cu cei din jurul său. Către finalul lui august, este posibil să-și rezerve o sporită libertate în conexiunea sa de cuplu, ceea ce-i permite să-și înfrângă o gelozie excesivă. De asemeni, pare să aibă cele mai bune idei în solitudine, să evite să-și împărtășească gândurile altora, din teama de a nu fi judecat greșit. 


 Săgetătorul este, încă de la debutul lui august, extrem de ocupat la serviciu, inclusiv în comunicări frecvente cu șefii sau patronii. Își dorește putere și autoritate, dar aceste lucruri presupun mai multe îndatoriri, obligații. Poate lua în calcul posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile profesionale. În a doua parte a lunii, poate întoarce, însă, foaia, pentru a se îndepărta de monotonia cotidiană, a se bucura de libertate și a se îndrepta spre noi căi de a trăi și a gândi. În acest context astral, este posibil să facă un voiaj într-un loc de peste mări și țări. Viața amoroasă îi poate fi împrospătată de un astfel de voiaj, fie prin revitalizarea legăturii sale de cuplu existente, fie prin inițerea unei povești de dragoste cu cineva în decursul acestuia. Trebuie să-și stăpânească impulsivitatea ieșită din comun din relațile de parteneriat personale, sociale, profesionale, făcând apel mai des la compromisuri. Este, de altfel, avantajat în discuții deschise cu alții despre ceea ce îl preocupă, în cooperarea cu alții. Este ispitit de idei inovatoare, care nu pot fi înțelese, totuși, de oricine. 


În cazul Capricornului se anunță un răstimp favorabil călătoriilor, preluării unei filosofii de viață individuale, uneia mai extinse, sugerate de conversațiile sale cu oameni deosebiți, ori de un fel de guru spiritual. Nu se mulțumește cu stratul superficial al realitățîi, și este motivat să investigheze orice lucru până în miezul său. Dacă este deja parte a unei conexiuni amoroase, aceasta câștigă în intensitate erotică și aprofundare a sentimentelor reciproce. Dacă e solo, se poate implică într-o idilă cu o persoană cu o mare profunzime emoțională și intelectuală, capabilă să-l ajute să se însănătoșească sufletește și să-i releve cea mai bună versiune a sa. În cea din urmă decadă din august, își focalizează o energie efervescentă către muncă. Întrucât se identifică cu ceea ce face și vrea să obțină ceea ce i se cuvine pentru eforturile sale din acest domeniu, preferă să lucreze de unul singur. Își rezervă, însă, răgazuri pentru a-și scoate la iveală copilul din interiorul său  și a se juca cu viață, chiar dacă asta îi șochează pe oamenii conformiști din apropierea sa. 


Vărsătorul ar prilejul să intre în contact cu aspecte ascunse până acum ale lumii sale lăuntrice, să-și aducă la lumină impulsuri subconștiente și să le treacă prin filtrul rațiunii, deslușind care-i sunt benefice și care nu. Se poate dedica unor asocieri financiare sau de afaceri pline de făgăduințe, și-și poate mări contul din bancă grație unei moșteniri, unor investiții mai vechi ori chiar a unui câștig la loto! Este interesat să-și formeze parteneriate de nădejde, puternice, în toate planurile existenței sale. În eventualitatea că are un tovarăș de viață, conexiunea lui cu acesta pune mai presus de orice loialitatea și sinceritatea. Dacă este singuratic, se poate implica într-o idilă cu cineva dornic să se concentreze spre o relație serioasă, pe termen lung, cineva cu un aer de grație și demnitate, cu un farmec aparte în plan social. De altfel, Vărsătorul poate să fie caracterizat de o mare sensibilitate emoțională în iubire și are ocazia să-și înfierbânte erotic relația de cuplu. Pe de altă parte, este indicat ca nevoia sa de adrenalină să nu-l conducă spre practicarea unor sporturi periculoase, orientându-se, în schimb, către viațafamilială, care poate trece prin transformări dramatice.


Cei născuți în Pești își măresc considerabil comunicarea cu persoane semnificative din traiul lor și parteneri personali, profesionali, sociali și de afaceri. Este o vreme favorabilă discutării despre unele dificultăți ivite în astfel de relații. Totodată, este una auspicioasă negocierilor și semnării de contracte. Sunt motivați să-și organizeze și restructureze sarcinile profesionale, astfel încât să se apropie cât mai mult de perfecțiune în acestea. De asemeni, munca să pare să ia o turnură nai creativă și mai plăcută. Își tratează cu responsabilitate tovarășul de viață, iar dacă este solo, are tendința de a nu se îndrăgosti cu una cu două, de a-și supune un posibil partener unei examinări extrem de riguruoase. Se poate confrunta cu probleme și dispute în familie, impunându-se să acorde o atenție sporită nevoilor și simțămintelor membrilor acesteia. În același timp, ar trebui să-și înfrângă predispoziția de a nu-și exprima limpede interesele, dorințele, atunci când are posibilitatea să facă asta, găsind modalități de a da glas acestora cu tact și diplomație. 


Conform horoscopului Berbecului, acesta își eficientizează  munca prin concentrarea intensă și luarea în atenție a detaliilor semnificative ale însărcinărilor sale, și poate primi favoruri din partea șefilor săi. Este preocupat să-și verifice și optimizeze starea sa de sănătate. Oportunitățile din dragoste par să-l pândească la tot pasul. În caz că este singur, are posibilitatea să fie antrenat într-o poveste de iubire  incitantă, plină de surprize și răsturnări de situații spectaculoase. Totodată, este cutreierat de efluvii creative impresionante ce-i sunt de ajutor mai cu seamă într-un domeniu artistic. Este necesar să fie grijuliu când încearcă să-i convingă pe alții să gândească asemeni lui, pentru a nu fi prea agresiv în abordarea lor. În acest fel, are șansa să-și promoveze cu brio ideile, inclusiv cele ținând de profesie.   Poate fi, uneori, strâmtorat în privința banilor dar, dacă este flexibil și gata să se plieze schimbărilor din mediul său înconjurător, poate depăși cu brio orice tip de criză financiară. 


Taurul reușește să-și clarifice perspectivele din toate planurile existenței sale. Își explică sugestiv, foarte concret gândurile și poate interacționa cu o grămadă de oameni din diferite paliere sociale. Își manifestă creativitatea în aproape tot ce are de făcut. În dragoste, nu este deloc interesat de aventuri trecătoare, superficiale. Este foarte sensibil din punct de vedere emoțional, așa că se poate atașa afectiv de cineva care-i inspiră siguranță, îi dă senzația că-l poate proteja. O astfel de persoană poate fi cunoscută mai ales prin intermediul unei rude sau a unui eveniment familial. Pe de altă parte, pare să se înțeleagă excelent cu membrii familiei și aibă imboldul de a-și infrumuțesa, reamenaja locuința. Este mai ambițios în domeniul financiar, și poate face mari eforturi pentru a-și crește veniturile și achiziționa posesiuni. Uneori, trebuie să-și stăpânească pornirea de a face cheltuieli exagerate pentru lucruri care nu-i sunt indispensabile. Cu cât mai mult unii încearcă să-i înnăbușe individualitatea, cu atât mai mult este motivat să-și promoveze valorile unice, care-l diferențiază de ceilalți. Spre sfârșitul lunii, dă prioritate muncii și se descurcă cu ușurință în orice demers profesional, oricât de laborios ar fi. Se evidențiază prin eficiență și productivitate. 


Nativii din Gemeni își exprimă aproape neîngrădit cele mai intime emoții și simțăminte. Sunt capabili să descopere conexiuni dintre evenimente din trecut și chestiuni care-i preocupă în prezent, ceea ce-i sprijină să se debaraseze de dificultăți persistente. Tind să preia inițiativa în activitățile familiale, așezând mai presus de orice nevoile tuturor persoanelor îndrăgite. Oamenii din jur le stimulează mintea și doresc să poarte conversații cu oricine despre lucrurile care-i pasionează. Gemenii solitari pot fi atrași romantic de două persoane în același timp. Oricum, își pot întâlni alesul inimii de-a lungul unei scurte călătorii sau prin mijlocirea unui vecin sau amic. În cea din urmă decadă a lunii, se remarcă prin puterea personalității lor și se simt fericiți să aibă libertatea de a face tot ce-și doresc. Sunt mai impulsivi decât de obicei, și însetați de aventură. Este vremea să demonstreze lumii de ce sunt capabili să realizeze. Ar fi indicat să ia în seama coincidențe ciudate din existența lor, întrucât acestea pot fi, de fapt, semne despre ceea ce ar trebui să întreprindă.


Racul profită de o accelerare a proceselor sale mentale, care-l favorizează în studii, lectură și comunicarea cu ceilalți. Evenimentele prin care trece iau o turnură tot mai rapidă, așa că trebuie să fie mereu atent, receptiv, pregătit pentru ceva nou. Își exprimă cu autoritate și forță de convingere interesele. Se descurcă bine cu banii dar, câteodată, îi poate cheltui cu ușurință, mai ales pentru lucruri frumoase. Clădește fundații mai solide relației sale de cuplu iar, dacă este solo, pare să fie atras de cineva care-l face să se simtă în siguranță, cineva stabil și care-i împărtășește valorile. Motivațiile și pornirile lăuntrice îi ies la lumină, relevându-și aspecte nebănuite ale sinelui. Unele prietenii mai vechi ale sale necesită revizuiri serioase, însă are posibilitatea să se împrietenească cu persoane animate de aceleași idealuri ca și ale sale. În ultimele zile din lună, mintea îi este copleșită de emoții, ceea ce-l poate conduce să ia decizii bazate numai pe ceea ce simte. Are la îndemână o perioadă auspicioasa comuncarii cu familia, cu oameni apropiați care-i inspiră, de altfel, cele mai bune și mai ingenioase idei și proiecte. 


Evenimente astrologice în  august 2022


- 2 august 2022: Conjuncție între Marte (în Taur) și Uranus (în Taur)


- 2 august 2022: Venus (în Rac) în sextil cu Uranus (în Taur)


- 3 august 2022: Sextil al lui Venus (în Rac) cu Marte (în Taur)


- 4 august 2022: Mercur intră în zona astrologică a Fecioarei


- 7 august 2022: Trigon între Venus (în Rac) și Neptun (în Pești)


- 7 august 2022: Cuadrat al lui Marte (în Taur) cu Saturn (în Vărsător)


- 9 august 2022: Opoziție între Venus (în Rac) și Pluton (în Capricorn)


- 11 august 2022: Soarele (în Leu) în cuadrat cu Uranus (în Taur)


- 11 august 2022: Venus își începe tranzitul în Leu


- 12 august 2022: Luna plină în Vărsător


- 12 august 2022: Sextil al lui Marte (în Taur) cu Neptun (în Pești)


- 14 august 2022: Opoziție între Soare (în Leu) și Saturn (în Vărsător)


- 14 august 2022: Trigon între Marte (în Taur) și Pluton (în Capricorn)


- 16 august 2022: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Uranus (în Taur)


- 18 august 2022: Trigon al lui Venus (în Leu) cu Jupiter (în Berbec)


-   20 august 2022: Marte pornește să tranziteze regiunea astrologică a Gemenilor


- 21 august 2022: Opoziție între Mercur (în Fecioară) și Neptun (în Pești)


- 22 august 2022: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)


- 23 august 2022: Soarele își face debutul tranzitului în Fecioară


- 24 august 2022: Uranus devine retrograd în Taur


- 26 august 2022: Mercur pătrunde pe teritoriul astrologic al Balanței


- 27 august 2022: Cuadrat al lui Venus (în Leu) cu Uranus (în Taur)


- 27 august 2022: Cuadrat între Soare (în Fecioară) și Marte (în Gemeni)


- 27 august 2022: Luna nouă în Fecioară


- 28 august 2022: Venus (în Leu) în opoziție cu Saturn (în Vărsător)


Horoscop iulie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2022

Horoscop august 2022 | Evenimente astrologice august 2022 Horoscop august 2022 | Evenimente astrologice august 2022 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.