Horoscop septembrie 2022 | Evenimente astrologice septembrie 2022

  Evenimentele astrologice majore, cu un impact semnificativ în horoscopul lunii septembrie 2022 sunt  tranzitul lui Venus în Fecioară și, după aceea, în Balanță, turnura retrogradă preluată de Mercur în Balanță și apoi în Fecioară, parcursul Soarelui în Balanță, Luna plină din Pești și Luna nouă din Balanță.


HOROSCOP SEPTEMBRIE 2022: TOATE ZODIILE


Pentru Fecioară, abilitățile sociale sunt la fel de importante ca strădaniile din muncă, așa că împletirea acestora o poate sprijini în creșterea prosperității sale. Oricum, pare să câștige mai mulți bani decât de obicei. Un job în străinătate poate tinde să-i faciliteze asta. Totodată, se poate gândi încotro se îndreaptă carieră sa, analizând opțiunile de a-și schimba locul de muncă sau chiar orientarea profesională. Pe de altă parte, parcurge o perioadă auspicioasă pentru reclădirea unei relații de dragoste existente sau inițierea uneia. Pentru dezvoltarea conexiunii cu partenerul de cuplu este necesar să apeleze mai des la compromisuri. Ar trebui să-și revadă contactele sociale și să pună capăt unor prietenii păguboase. Deși starea sa de sănătate promite să fie aproape ireproșabilă, își poate optimiza tonusul fizic și cel mental prin renunțarea la dependențe și obiceiuri nesănătoase.   

       

Horoscop septembrie 2022

Balanța ar trebui să se concentreze asupra ei însăși și a nevoilor sale. Conjunctura astrală îi este de bun augur atingerii obiectivelor sale pe termen scurt. Cu toate astea, se poate simți subevaluată la serviciu, așa că este necesar să-și asculte intuiția în domeniul profesional. De altfel, se anunță schimbări notabile din acest punct de vedere, cum ar fi obținerea unui alt job, eventual peste hotare. Poate avea profituri dacă recurge la ajutorul unor specialiști din finanțe. Dezvoltarea unei strategii bine gândite de investiții îi este mai avantajoasă decât luarea unor decizii pripite, de moment. Se impune să nu-și neglijeze familia din cauza preocupării sporite în alte aspecte ale existenței. Viața să amoroasă poate fi complicată, fiind necesar să-și pună la treaba mai mult diplomația, empatia și răbdarea. Are posibilitatea să închege numeroase prietenii, să facă cunoștiință cu persoane deosebite, în stare să-i releve noi dimensiuni ale realității. Își poate direcționa cu ușurință voința spre adoptarea unor căi, mai sănătoase de a trăi.


În cazul Scorpionului, se vestește un răstimp prielnic evoluției în carieră, obținerii unei promovări. Turnura pozitivă din plan profesional pare să-i îngăduie un trăi mai relaxat, marcat de bunăstare sufletească acasă. Dacă are copii, ar trebui să fie mai interesat de ei și să le dăruiască sprijin în confruntarea lor cu dificultăți specifice dezvoltării lor. Are șansa de a-și mări consistent contul din banca, mai ales în a doua parte a lunii, grație exploatării unor surse de venituri neglijate până acum. Dacă are un tovarăș de cuplu, legătură sa cu acesta se revitalizează, debarasându-se de probleme mai vechi și deschizându-se spre un nou început. Dacă este singur, poate întâlni un potențial partener în amor, însă trebuie să țină cont că dragostea are nevoie de timp pentru a înflori deplin. Deși este străbătut de o mare energie, trebuie să-și asigure răgazuri consistente pentru a se odihni și deconecta.


Horoscopul Sagetatorului anticipează că acesta are la dispoziție idei și strafulgerari de clarviziune ce-i aduc norocul de partea sa și au efecte pozitive asupra celor din apropierea sa. Dacă este în căutarea unui job, împrejurările îi sunt favorabile în acest sens numai dacă se folosește cât mai bine de ele. Pe plan financiar, are prilejul să se achite de datorii și să-i rămână destui bani pentru distracții, satisfacerea unor plăceri. Își poate permite să achiziționeze ceva ce-și dorește de multă vreme. O redirecționare a investițiilor sale pare să-l avantajeze. Conexiunea din amor tinde să i se îmbunătățească. Este dispus să ierte greșelile involuntare ale tovarășului sau de viață, să comunic mai intens cu acesta și să infuzeze un plus de pasiune în relația cu acesta. În caz că este solo, este înzestrat cu un farmec aparte, ce-i înlesnește să aibă mai mulți candidați la cucerirea inimii sale. Oricum, nu trebuie să se lase călăuzit de aparențe și să evalueze în profunzime cu ce fel de om vrea să-și petreacă întreaga viață. Spre finele lunii, dacă are simptome ale unei boli, i se recomandă să nu întârzie să consulte un medic.


Nativii din Capricorn au de profitat din diverse activități și proiecte recente, care le furnizează siguranță și liniște sufletească. Pot fi subapreciați la muncă, însă circumstanțele se limpezesc curând, permițându-le să-și atingă țeluri bine precizate, cu condiția de a fi perseverenți și a nu se implica în dispute inutile, din motive neîntemeiate. Investițiile nu le sunt prielnice, așa că, deocamdată, este indicat să rămână în expectativă în această privință. Viața sentimentală le este plină de făgăduințe și, în caz că sunt parte a unei legături în doi, tind, împreună cu partenerul lor, să facă pași notabili înainte spre obiective comune, să-și îndeplinească visurile și să se bucure de numeroase satisfacțîi. Singuraticii sunt atrași într-o interacțiune socială febrilă, care le înlesnește înfiriparea unei povești de dragoste. Septembrie este o lună în care au posibilitatea să aibă mai multă grijă de corpul lor, să-și purifice organismul. Trebuie să-și cerceteze toate temerile și impulsurile subconștiente și să se lepede de ele.


Vărsătorul trece printr-o perioadă de tranziție, de reașezare a conjuncturilor existenței sale. Ar fi de dorit, așadar, să-și asume o oarecare detașare față de realitate, să preia o atitudine de echilibru și liniște care să-i îngăduie să mediteze la tot ce este mai important pentru el. Este vremea să se gândească ce vrea cu adevărat să realizeze în sfera profesională și dacă este necesar să-și ajusteze întreprinderile ținând de muncă. Instaurarea armoniei în relaționarea cu colegii și șefii săi este o cheie a succesului său profesional. O sporită combativitate îi facilitează intrarea în acțiune și-l sprijină în luarea unor hotărâri decisive benefice în plan financiar. Dezvoltarea unor investițîi mai vechi și inițierea altora, noi, îi asigura câștigarea de mai mulți bani. Dacă este singur, o nouă idilă pare să-l fascineze și să-i creeze clipe incitante memorabile. În eventualitatea că are un partener în dragoste, acesta tinde să-l aducă spre un nivel mai înalt de împărtășire emoțională. În ultima decadă din lună, ar trebui să-și supravegheze mai atent starea de sănătate. 


În plan personal, Peștii vor primi cu atât mai mult cu cât dăruiesc mai mult. Bunăvoința cu care îi tratează pe alții le este răsplătită cu aceeși monedă și le favorizează demersurile. Se pot implica în activități sociale caritabile. Par să fie stăpâniți de nevoia de a se dezvolta intelectual și a-și extinde orizonturile, și  prin intermediul unei călătorii lungi cu experiențe incitante, interesante. În sfera profesională se confruntă cu cu numeroase schimbări, eventual cu mutarea la un alt angajator ori la accederea la o poziție mai înaltă, asociată cu responsabilități în plus. Au nevoie de mai multă autodisciplină și flexibilitate. Poate fi necesar să se străduiască să-și mărească veniturile pentru a face față unor cheltuieli neprevăzute. Comunicarea din cadrul familiei și din relațiile lor amoroase este esențială în această lună. Trebuie să întâmpine cu calm și înțelegere orice impediment ivit în dragoste până spre finalul lui septembrie, când lucrurile se vor întoarce în matca lor. Însetați de o aventură în amor, cei singuri au la dispoziție oportunități nemaipomenite de a se implica într-o idilă. Pentru a se energiza în orice  întreprind, se impune să-și  purifice interior trupul și să se orienteze spre o dietă sănătoasă. 


Berbecul tinde să-și îndeplinească cu brio îndatoririle din muncă, ceea ce nu rămâne neobservat, urmând să fie recompensat. Are mult de lucru și trebuie să se odihnească îndeajuns pentru   a nu fi distras de la sarcinile ori proiectele lui. Pare să fie îndrumat de împrejurări să analizeze felul în care-și folosește banii. Poate fi nevoie să elimine cheltuieli care nu sunt neapărat necesare. Totodată, dacă are de gând să se lanseze într-o investiție de mare amploare, ar trebui să își lase graba deoparte și să-i verifice temeinic riscurile. Pe de altă parte, nu este exclus să se impună să-și focalizeze atenția asupra unor probleme și ambiguități din conexiunea sa amoroasă. Numai prin onestitate poate pune capăt unor disfuncționalități din dragoste. Către sfârșitul lunii, cei singuri par să cunoască o persoană ieșită din comun prin frumusețe și viociune mentală, pe care o prind în mreje grație atractivității lor deosebite. Pentru a fi în formă fizic și spiritual, Berbecului i se indică să se orienteze spre un program regulat de exerciții fizice.


În horoscopul Taurului se previzionează o mai mare dependență a acestuia de cei din jurul său. Oricât ar încerca să se descurce de unul singur, în cele din urmă, își dă seama că are nevoie de sprijinul altora. Întrucât este mai puțin ocupat în sfera profesională, își poate rezerva mai mult timp, necesar de altfel, pentru a se relaxa, reenergiza. Este bine să fie cât mai odihnit deoarece, în a doua jumătate a lui septembrie va avea noi oportunități de a se dezvolta în carieră. Din punct de vedere financiar pare să-i meargă bine, dar nu trebuie, totuși, să se lase tentat de imboldul de a face cadouri costisitoare, inclusiv lui însuși. Poate să fie preocupat într-o sporită măsură de modul de învestire a banilor săi în scopul obținerii de profituri cât mai substanțiale. În caz că are un tovarăș de cuplu, acesta devine foarte important pentru el, conștientizând cât de norocos este să-l aibă alături. Cu atât mai mult este dispus să facă compromisuri și sacrificii pentru a asigura fericirea acestuia. Dacă este solo, poate cunoaște pe cineva apropiat de sufletul său pereche datorită intensei sale socializări. Împletirea armonioasă dintre viațapersonală și cea profesională îi stimulează tonusul mental și fizic.



Gemenii se concentrează la începutul lui septembrie pe muncă, pentru ca mai apoi să dea întâietate chestiunilor private. Curajul și voința de fier îi ajută în atingerea țelurilor lor. Nu sunt puși în situații încurcate, dificile, așa că se descurcă bine în orice fel de demers, fără a avea nevoia să apeleze la alții. În plan profesional, este vremea să-și finalizeze și să-și treacă în revistă proiecte mai vechi. Spre sfârșitul lunii, activitatea de la serviciu  pare să le fie, temporar, tumultuoasă, plină de fluxuri și refluxuri. Îndeosebi în a doua parte a lui septembrie sunt cutreierați de idei și planuri ingenioase de a face bani. Își definesc limpede obiectivele financiare și și le urmează până în pânzele albe. Interacțiunea cu familia le poate fi tensionată, ceea ce ar trebui să-i determine să o readucă spre valorile sale comune.  Sunt dăruiți cu magnetism, atractivitate, și se pot avânta în aventuri amoroase fierbinți, dar de scurtă durată. Pentru o relație în doi serioasă trebuie să mai aștepte. Dacă sunt deja angajați într-o conexiune sentimentală, aceasta tinde să se fortifice și să-i împlinească. Este posibil să plănuiască împreună cu persoana iubită nașterea unui copil. Sănătatea li se optimizează, dar asta nu înseamnă că se pot înfrupta din tot ce poftesc, mai ales din mâncăruri grase.


Cei născuți în Rac sunt caracterizați de un mai strâns atașament față de familie și rude, cultivarea și îmbunătățirea relațiilor lor cu oamenii apropiați. Circumstanțele de la locul de muncă nu sunt extrem de promițătoare însă, cu răbdare și consecvență, își pot croi drum către succese. Nu are sens să se lupte cu morile de vânt, cu imposibilul, mai cu seama că această situație mai dificilă nu va dura prea mult. Dacă sunt ispitiți de câștiguri rapide, trebuie să reziste unor astfel de tentațîi și să-și păstreze banii pentru o investiție stabilă, sigură. Câteodată, contactele sociale îi sprijină să găsească noi resurse financiare. În eventualitatea că sunt integrați într-un cuplu, această relație poate fi afectată de o criză aparent neașteptată, așa că este necesar să se mobilizeze pentru a descoperi sursa adâncă a problemei și a nu se ocupă numai de aparențele sale. Cei solitari au mari șanse să afle dragostea în afara cercului lor de amici, probabil cu prilejul unor evenimente sociale de mare anvergură. Din punct de vedere al sănătății, li se recomandă răgazuri mai frecvente de deconectare și revitalizare. 


Pentru Leu se anticipează necesitatea de a-și revizui prespectiva despre familie, văzută că întreg. Armonia din mediul său familial pare să fie o prioritate pentru el. În muncă, grație atitudinii sale încrezătoare în propriile forțe și temerității sale, nu trebuie să se străduiască din cale afară pentru a se bucura de reușite. Oricum are mai multă libertate de acțiune și oportunități în sfera profesională decât luna trecută. Prosperitatea în afaceri este promovată de alianța cu oameni atrași de carisma sa, puterea sa de convingere. Dacă are un partener de cuplu, este sortit fericirii în conexiunea sa amoroasă, cu condiția să se desprindă de monotonia traiului cotidian și să-și redezvăluie spontaneitatea. În caz că este singur, par să existe mai mulți aspiranți la un loc special în inima sa, însă, uneori, are tendința să se lase în voia capriciilor, instabilității simțămintelor, ceea ce îi poate pune pe fugă admiratorii. Totuși, spre finele lui septembrie, are ocazia să înceapă o idilă cu fundamente solide, cu cineva animat de aceleași idealuri și interese ca și el. Tonusul său fizic și mental îi este de la bun la foarte bun dar, trebuie, totuși, să se apere de o serie de factori stresanți. 


Evenimente astrologice în  septembrie 2022


- 1 septembrie 2022: Sextil între Marte (în Jupiter) și Jupiter (în Berbec)


- 3 septembrie 2022: Mercur (în Balanță) în opoziție cu Jupiter (în Berbec)


- 5 septembrie 2022: Venus intră în zona astrologică a Fecioarei


- 10 septembrie 2022: Mercur devine retrograd în Balanță


- 10 septembrie 2022: Luna plină în Pești


- 11 septembrie 2022: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Uranus (în Taur)


- 16 septembrie 2022: Venus (în Fecioară) în cuadrat cu Marte (în Gemeni)


- 17 septembrie 2022: Opoziție între Soare (în Fecioară) și Neptun (în Pești)


- 19 septembrie 2022: Opoziție a lui Mercur (în Balanță) cu Jupiter (în Berbec)


- 19 septembrie 2022: Soarele (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)


- 20 septembrie 2022: Venus (în Fecioară) în trigon cu Uranus (în Taur)


- 23  septembrie 2022: Soarele își începe tranzitul în Balanță


- 23 septembrie 2022: Conjuncție între Soare (în Balanță) și Mercur (în Balanță)


- 23 septembrie 2022: Mercur pătrunde în regiunea astrologică a Fecioarei


- 24 septembrie 2022: Venus (în Fecioară) în opoziție cu Neptun (în Pești)


- 26 septembrie 2022: Trigon al lui Venus (în Fecioară) cu Pluton (în Capricorn)


- 26 septembrie 2022: Luna nouă în Balanță


- 26 septembrie 2022: Conjuncție între Mercur (în Fecioară) și Venus (în Fecioară)


- 26 septembrie 2022: Opoziție între Soare (în Balanță) și Jupiter (în Berbec)


- 27 septembrie 2022: Mercur (în Fecioară) în trigon cu Pluton (în Capricorn)


- 28 septembrie 2022: Trigon al lui Marte (în Gemeni) cu Saturn (în Vărsător)


- 29 septembrie 2022: Debutul tranzitului lui Venus în Balanță   


Horoscop august 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul august 2022

Horoscop septembrie 2022 | Evenimente astrologice septembrie 2022 Horoscop septembrie 2022 | Evenimente astrologice septembrie 2022 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.