Horoscop Fecioară 2023

 Conform horoscopului 2023 al Fecioarei, aceasta are în față un an de seninătate și fericire, în care dă dovadă de energie și creativitate în întreprinderile sale. Își asumă o viziune mai spirituală asupra existenței, are oportunități în viața amoroasă și cea financiară, și trebuie să se înarmeze cu combativitate și persistență în plan profesional. 


Horoscop Fecioară 2023: Previziuni generale


Mercur, retrograd în Taur între 22 aprilie și 15 mai, tulbură cumva limpezimea gândirii Fecioarei, silind-o să se angajeze în demersuri de mai mică amploare.


Din fericire, Uranus sălășuiește în Taur de-a lungul întregului an, iar Jupiter pătrunde în aceeași zonă astrală pe 16 mai. Cele două planete pot inspira Fecioarei o grămadă de idei de mare anvergură, aceste focalizându-se mai degrabă asupra perspectivei de ansamblu a proiectelor sale decât pe detaliile lor. Optimismul care o caracterizează o sprijină să pună în aplicare planuri care altădată i s-ar fi părut imposibile.         

                            

Horoscop Fecioară 2023

Marte străbate sectorul Leului în intervalul 20 mai-10 iulie, determinând Fecioara să se cufunde adânc în subconștientul său, să scoată la lumina probleme mai vechi și poveri emoționale de care trebuie să se elibereze cât mai repede. 


Tranzitul retrograd al lui Venus dintre 23 iulie și 4 septembrie poate să introducă și mai multe impulsuri subconștiente, ce pot provoca Fecioara să acționeze contrar intereselor sale. Pe de altă parte, poate fi ținta unor atacuri subtile ale unor dușmani, așa că este de dorit să fie cu ochii în patru, astfel încât să nu pice în capcanele lor și să nu permită să se profite de ea.


Prezența lui Marte în Scorpion, în răstimpul 12 octombrie-24 noiembrie, crește încrederea în sine a Fecioarei în demersurile sale principale, în care se implică cu entuziasm, năvălnicie. 


2023 este un an promițător în îndeplinirea năzuinței Fecioarei de a călători. Jupiter în Taur începând cu 16 mai îi asigură numeroase voiaje de plăcere și în interes de serviciu.


Nativii care sunt încă pe băncile școlii, liceului și facultății sunt ajutați să aibă rezultate bune în studii îndeosebi până pe 7 martie, când Saturn se găsește în Vărsător.


Amplasarea lui Marte în Săgetător, odată cu 24 noiembrie, infuzează Fecioarei energie și motivare în optimizarea vieții de familie, aducerea laolaltă a rudelor sale și preocuparea de a-și îmbunătăți locuința, condițiile de trai din această. 


Horoscop Fecioara 2023: Dragoste și cuplu


Mercur este retrograd în a cincea casă a Fecioarei, în intervalurile 1-12 ianuarie și 15-31 decembrie, aducând la suprafață disfuncțiuni ignorate anterior în dragoste, ce se cer a fi eliminate, și înlesnind revitalizarea relațiilor de cuplu mai vechi. 


Neptun guvernează a șaptea casă a Fecioarei tot anul, continuând să favorizeze legături amoroase cu o tentă spirituală, întâlnirea unor potențiali parteneri cu trăsături neptuniene, având remarcabile abilități creative, artistice. 


Saturn se mută în aceeași regiune astrală pe 7 martie, injectând Fecioarei un plus de seriozitate în sfera sa sentimentală. Este o planetă în stare să dea lecții de viață, uneori chiar dure, ce îmboldesc Fecioara să-și invigoreze conexiunea emoțională din cuplu și să o stabilizeze. 


Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023


Pluton se află în Capricorn până pe 23 martie și revine în această zonă astrologică odată cu 11 iunie. Acest aspect are tendința de a intensifica patima, pasiunea și intimitatea din legăturile de iubire veritabile. 


Jupiter poposește în a opta casă a Fecioarei până pe 16 mai, insistând și el asupra intimității, adâncirii conexiunii afective și a unei senzualități sporite.


Horoscop Fecioară 2023: Muncă și bani


Saturn își duce pe mai departe tranzitul din Vărsător până pe 7 martie, tensionând mai cu seamă Fecioarele care au un serviciu care nu le este pe plac. Acestea pot fi angajate în neînțelegeri cu șefii și colegii și au, totodată, mai multe responsabilități despre care au părerea că nu le sunt recompensate îndeajuns. Cele care lucrează într-un domeniu care le pasionează sunt confruntate cu mai puține circumstanțe stresante.


Marte retrograd este amplasat până pe 25 martie în a zecea casă a Fecioarei, punând și el sub semnul întrebării orientarea sa profesională, țelurile sale profesionale, și generând întârzieri și amânări în întreprinderile sale din muncă. Este necesar să-și depășească frustrarea și să-și reajusteze planurile din carieră pe termen lung. 


Tranzitul lui Pluton în a șasea casă a Fecioarei, dintre 23 martie și 11 iunie, o încurajează și mai mult să se dedice unui job care o pasionează. Își poate transforma, într-un fel sau altul viața profesională, reușind să aibă un sporit control asupra acesteia.


Marte parcurge sectorul Balanței în intervalul 27 august-12 octombrie, dinamizand Fecioara în demersurile sale financiare, provocând-o să-și creeze propriile oportunități de a face mai mulți bani și a se lansa în afaceri foarte profitabile. 


Horoscop Leu 2023

Horoscop Fecioară 2023 Horoscop Fecioară 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.