Horoscop Leu 2023

 Horoscopul 2023 indică pentru Leu un an marcat de perspective pozitive, inclusiv în sfera socială, cea financiară și cea sentimentală, în care pare să fie pus înaintea unor decizii foarte importante. Este necesar să se îndepărteze de oameni invidioși, prieteni falși, și să verifice cu mare grijă investițiile de mare valoare în care tinde să fie implicat.


Chiar de la debutul anului, prezența lui Jupiter și a lui Saturn în Berbec anunță liniște și armonie în căminul Leului și evenimente fericite în familia sa. Se instalează astfel o atmosferă de cooperare și respect reciproc în relaționarea sa cu rudele și persoanele apropiate.


Marte cutreieră zona astrală a Racului în intervalul 25 martie-20 mai, ajutând Leul să-și exploreze subconștientul, să se ocupe și să se debaraseze de aspecte incomode din trecutul său. Este gata să se purifice mental și spiritual în răgazuri de singurătate.    

                


Jupiter este amplasat în Berbec până pe 16 mai, încărcând Leul cu optimism și bună dispoziție în urmărirea planurilor sale.


Grație tranzitului lui Marte, dintre 27 august și 12 octombrie, Leul este înzestrat cu o energie mentală efervescentă, ce-i face mai rapidă gândirea, așa că se poate concentra pe punerea în aplicare a unor noi proiecte. 


În 2023, Leul are prilejul să facă unele călătorii de plăcere și afaceri foarte satisfăcătoare peste hotare până spre mijlocul lunii mai, datorită tranziturilor lui Saturn și Jupiter în a noua sa casă. După aceea, are perspective promițătoare pentru voiaje în locuri mai apropiate de casă.


Leii care sunt încă la școală, la liceu sau la facultate beneficiază de circumstanțe astrale favorabile în studii abia după 16 mai, odată cu finalizarea parcursului lui Jupiter în Berbec. 


Horoscop Leu 2023: Dragoste și cuplu


Saturn părăsește zona astrologică a Vărsătorului pe 7 martie, încheind un ciclu de-a lungul căruia Leul ar fi trebuit să învețe să abordeze cu un plus de responsabilitatea dragostea și să-și stabilizeze legătura de cuplu. Dacă este singur, poate atrage din punct de vedere amoros oameni serioși, puternici, dar și unii care vor să preia controlul asupra sa, așa că este necesar să discearnă cu limpezime cu cine poate închega o idilă veritabilă.


Pluton, în a șaptea sa casă începând cu 1 mai și până pe 12 iunie, intărește influențele saturniene și mărește pasiunea din împărtășirea sentimentală. 


Din Martie, Saturn se mută în casă a opta a Leului, unde Neptun sălășuiește de câțiva ani. În acest context astral, Leul este predispus să examineze dacă un actual partener al său are un impact pozitiv în viața sa, să-și învigoreze legătură cu acesta dacă este așa, în caz contrar punând capăt acesteia. Pune mai presus de orice fidelitatea și intimitatea din iubire, care pot da naștere unei profunde conexiuni emoționale și spirituale.


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Marte traversează tărâmul Săgetătorului și a cincea casă a Leului din 26 noiembrie, impulsionând viața sentimentală a acestuia și conducând către o revitalizare a acesteia. În caz că este solo, are la dispoziție o vreme auspicioasa inițierii unei povești de dragoste. 


Totuși, spre sfârșitul lui decembrie, Mercur retrograd în Săgetător poate conștientiza Leul despre unele probleme latente din relația sa în doi, indrumandu-l să le soluționeze cât mai rapid. 


Horoscop Leu 2023: Muncă și bani


Mișcarea retrogradă a lui Mercur în sectorul Taurului, până pe 12 ianuarie, poate copleși Leul cu o grămadă de sarcini profesionale. Dacă nu-și poate lua o scurtă vacanță, pentru a se elibera de stres, se impune să nu se forțeze dincolo de limitele sale energetice în încercarea de a ajunge la perfecțiune. 


Din 16 mai, datorită întâlnirii lui Uranus cu Jupiter în Taur și a zecea casă a Leului, acesta are în față o perioadă de bun augur în carieră. Este asaltat de oportunități din acest punct de vedere, având ocazia să fie recunoscut pentru împlinirile sale. O promovare posibilă în această conjunctură astrală este asociată și cu mărirea responsabilităților sale.


Pluton se află în Capricorn până pe 23 martie și se întoarce în acest sector pe 11 iunie. În ultimul deceniu, Leul a fost probabil îndemnat de Pluton să-și transforme major sfera profesională, abordarea muncii sale și rezultatele obținute din ea, orientându-se către una care-i place, îl pasionează și nu-i dă senzația că-și irosește în zadar timpul.


Marte vizitează Fecioara și a doua casă a Leului în răstimpul 10 iulie-27 august, dezvăluindu-i acestuia cum să facă mai mulți bani și să profite de oportunități financiare abia apărute. 


Mercur, retrograd între 24 august și 14 septembrie în Fecioară, pune la încercare stabilitatea bănească a Leului. Acesta nu trebuie însă să se îngrijoreze de revenirea unor probleme financiare mai vechi.


Tranzitul din nou retrograd al lui Mercur, de această dată în Capricorn, început pe 12 decembrie, poate scoate la iveală lucruri neglijate ori amânate din activitatea financiară, care-i cer imperativ Leului să se ocupe cu perseverență de ele. 


Horoscop Rac 2023

Horoscop Leu 2023 Horoscop Leu 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.