Horoscop Rac 2023

 Horoscopul 2023 sugerează că Racul trebuie să iasă din carapacea sa și să-și pună pe primul loc interesele personale pentru a face hotărâtori pași înainte către succes și prosperitate. De asemeni, este musai să se ferească să ia decizii pripite, inclusiv în viața amoroasă și în investițîi. Obstacolele care-i stau în cale pot fi depășite numai dacă este dispus să facă eforturi continue, părăsind zona sa de confort.


Horoscop Rac 2023: Previziuni generale


Marte parcurge retrograd sectorul Gemenilor între 12 ianuarie și 25 martie, facilitând nativilor din Rac un contact strâns cu subconștientul lor, punând accentul pe necesitatea de a-și înțelege evenimente și traume din trecut, a-și recunoaște impulsuri, motivații și dorințe ascunse de zona lor conștientă.


Mai târziu, în intervalul 10 iulie-27 august, Marte traversează meleagul Fecioarei, ceea ce infuzează mințîi Racului un surplus de energie și motivație, ce-i permite să-și transpună în realitate ideile inovatoare, să înceapă să învețe cum să fie mai încrezător în modul în care își exprimă interesele.

    

Horoscop Rac 2023

Neptun rămâne în Pești întregul an, ajutându-l să se conecteze cu imaginația sa și aibă acces la o înaltă spiritualitate. Saturn se alătură lui Neptun în această regiune astrologică, odată cu 7 martie, determinând Racul să aibă o viziune mai realistă, mai practică asupra traiului său.


De pe 7 martie până pe 17 iunie, Saturn tranzitează tărâmul astral al Peștilor, favorizând Racului o călătorie pe meleaguri îndepărtate, bine organizată și planificată. Începând cu 27 iunie, aspectul retrograd preluat de Saturn îi poate pune, totuși, bețe în roate unor planuri de voiaj chiar și într-un loc mai apropiat de casă.


Racii care mai sunt încă pe băncile școlii, liceului sau facultății trebuie să depună eforturi constante pentru a avea sucese în studii. Amplasarea lui Saturn în Vărsător odată cu debutul anului le poate genera unele dificultăți. Oricum, după aprilie, au ocazia să obțină rezultate excelente.


În răstimpul 27 august-12 octombrie, trecerea lui Marte prin Balanță mobilizează Racul să se concentreze asupra casei și familiei, să fie mai dornic să le dea ajutor persoanelor îndrăgite. Poate petrece mai mult timp acasă, găzduind și o petrecere sau o reuniune de familie.


Posedă, în general, o stare bună de sănătate în acest an întrucât Saturn voiajează din martie în Pești. Totuși, până pe 7 martie, de-a lungul tranzitului lui Saturn în Vărsător, unii nativi se pot confrunta cu o afecțiune a sănătății. Îndeosebi în această perioadă, se impune să-și supravgheze cu mare atenție tonusul fizic și psihic. 


Horoscop Rac 2023: Dragoste și cuplu


Pluton începe 2023 în Capricorn, intră în Vărsător pe 23 martie, și revine în Capricorn pe 11 iunie. Pluton în Capricorn are capacitatea de a provoca mari transformări în dragoste. Racul este pe cale să își schimbe ceea ce își dorește și are nevoie de la o relație sentimentală, să-i dea un altfel de rost și să năzuiască să fie cât de strânsă este posibil să fie. Realizează cât de important este să-și investească simțămintele în cineva care-i este un suflet pereche. 


Mercur este retrograd la începutul anului în Vărsător până spre mijlocul lui ianuarie și devine iarăși retrograd în același sector astrologic la mijlocul lui decembrie. Acest aspect tinde să scoată la lumină probleme ținând de viața amoroasă care au mocnit până acum, fiind necesar ca Racul să le găsească o rezolvare temeinică, definitivă.


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Marte vizitează domeniul Scorpionului între 12 octombrie și 24 noiembrie, convingând Racul să fie mai năvalnic, mai înfocat în declararea și dovedirea iubirii lui pentru tovarășul său de viață. Acesta are posibilitatea să readucă în cuplul său fiorii dragostei dintâi. Dacă este solo, poate înfiripa o idilă cu cineva care-l energizează și are o mare grijă față de el. 


Horoscop Rac 2023: Muncă și bani


Racul are la dipsozitie o vreme de bun augur în muncă, presărată cu ocazii de a se afirma, a promova și a-și crea conexiuni utile până pe 16 mai, când Jupiter sălășuiește în a zecea sa casă. 


Grație combativității în afaceri inspirate de Marte în a doua sa casă, între 20 mai și 10 iulie, are parte de o creștere semnificativă a veniturilor, însoțită, însă, și de sporirea cheltuielilor sale. Poate fi preocupat de trasarea unor planuri financiare și de investiții.


Venus își asumă o mișcare retrogradă în a doua sa casă între 23 iulie și 4 septembrie, având potențialul de a-i încetini evoluția financiară prin evidențierea unor lucruri sau decizii eronate neglijate până în prezent. În această împrejurare, i se recomandă să-și regândească bugetul și să-și limiteze cheltuielile. 


Pe 24 noiembrie, Marte își schimbă traseul, în a șasea casă a Racului, conferindu-i acestuia o mare perseverență și chiar entuziasm în îndeplinirea sarcinilor de la serviciu și o posibilă șansă de promovare. 


Horoscop Gemeni 2023

Horoscop Rac 2023 Horoscop Rac 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.