Horoscop Gemeni 2023

 Horoscopul 2023 anticipează pentru Gemeni un an norocos, inclusiv în dragoste, care le permite să deguste mai mult din deliciile vieții, să înlăture poveri ale trecutului, să profite de surprize ce la ușurează calea spre țeluri ambițioase, către câștiguri financiare substanțiale, cu condiția de a-și supraveghea cu grijă investițiile și cheltuielile. 


Horoscop Gemeni 2023: Previziuni generale


Marte, prezent în Leu, în intervalul 20 mai-10 iulie, oferă Gemenilor oportunitatea de a-și pune în avans în practică ideile, proiectele. Totuși, planeta Venus, retrogradă în Leu între 23 iulie și 4 septembrie, poate să le scadă energia mentală, așa că aceștia par să fie înclinați să se lase pe tânjală, fiind indicat să-și ia o mică vacanță.


Saturn își încheie pe 17 iunie tranzitul în zona Peștilor, punând punct unei perioade în care a ajutat Gemenii să-și elimine dubii păguboase, balasturi mentale, să-și optimizeze modul de comunicare și să devină mai practici. Drept urmare, sunt deschiși pentru planuri îndrăznețe, de mare anvergură.  


Horoscop Gemeni 2023

Pluton parcurge regiunea Vărsătorului între 23 martie și 11 iunie, un lucru ce le energizează gândirea și îi face să-și exprime interesele cu o mai mare forță de convingere.


Uranus rămâne în Taur în 2023 și continuă să facă schimbări în sfera subconștientului Gemenilor, îndemnându-i să se îndepărteze de abordări convenționale ale existenței.


Saturn, amplasat în Pești, le înlesnește în decursul întregului an călătorii în străinătate. În al doilea trimestru al lui 2023 au posibilitatea să plece în voiaje scurte și fructuoase.


Marte străbate teritoriul astrologic al Fecioarei în răstimpul 20 mai-10 iulie, focalizându-i către proiecte de îmbunătățire, renovare a casei, sau mutării într-o alta. Par să fie mai mult timp alături de familie și să sprijine membrii acesteia în tot ce întreprind.


Cu toate astea, Mercur retrograd în a patra lor casă de la finele lui august până la mijlocul lui septembrie, poate scoate la iveală disfuncțiuni care-i îndrumă cum să se conecteze la un nivel mai adânc cu familia. 


Aspectele favorabile ale lui Jupiter și Saturn le făgăduiesc Gemenilor rezultate bune în studii, învățătură, întregul an.


Tind să se bucure de o stare foarte bună din punct de vedere fizic și mental. Tranzitul lui Jupiter în Berbec, până pe 16 mai, le poate asigura o perioadă de fortificare a sistemului imunitar. Saturn este și el de ajutor în acest sens, însă le poate limita energia. Oricum, ar fi de recomandat să-și asume o dietă mai sănătoasă și un program regulat de exerciții fizice. 


Horoscop Gemeni 2023: Dragoste și cuplu


Pluton își face simțită prezența în Capricorn din 11 iunie, mijlocind transformări majore în amor, ducând către o culme a intimității și conexiunii emoționale din legăturile de cuplu. 


Parcursul lui Marte, între 27 august și 12 octombrie, în Balanță, dinamizează viața sentimentală a Gemenilor, îi determină să fie mai cutezători, mai direcți în dragoste.


Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023


Marte tranzitează Săgetătorul odată cu 24 noiembrie, motivându-i să-și invigoreze relația de cuplu și să se dedice mai mult persoanei iubite. Dacă sunt singuri, se pot implica într-o idilă stabilă, pe termen lung.


Mercur retrograd vizitează și el, la finele lui decembrie, a șaptea casă a Gemenilor, iscându-le dificultăți în împărtășirea emoțională cu partenerul lor. În acest context astral, au nevoie de calm și răbdare pentru a ajunge la miezul unor astfel de dificultăți. 


Horoscop Gemeni 2023: Muncă și bani


Saturn i se alătură lui Neptun în sectorul Peștilor începând cu 7 martie. Dacă Neptun este o planetă a visării, fanteziei și iluziei, Saturn este una a realității. Cele două au, așadar, influențe opuse, care le impun Gemenilor să afle un echilibru între imaginație și realism în privința țelurilor lor profesionale. 


Neptun le poate încețoșa drumul spre obiectivele lor, iar Saturn îi îmboldește să facă tot ce este posibil pentru atingerea lor. În caz că se las călăuziți de cea de-a doua planetă, eforturile lor deloc neglijabile le pot furniza împliniri importante în muncă. 


Marte traversează cea de-a zecea casă a Gemenilor din 25 martie până pe 20 mai, înlesnindu-le câștiguri bănești de zile mari, însoțite, totuși, și de nevoia de a face cheltuieli consistente.


Aceeași planetă se află în tranzit în Scorpion în intervalul 12 octombrie-24 noiembrie, infuzându-le energie și perseverență într-o muncă care îi pasionează și le poate îmbogăți viața. Dacă se hotărăsc să-și schimbe orientarea profesională, au la îndemână o vreme favorabilă în această privință. 


Horoscop Taur 2023

Horoscop Gemeni 2023 Horoscop Gemeni 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.