Horoscop Taur 2023

 Horoscopul anului 2023 anticipează pentru Taur o energizare a evoluției individuale năvalnică, de o mai puțină fericire și seninătate în viața familială, o vreme auspicioasă prioritizării ambițiilor sale, posibilitatea de a închega prietenii solide, a avea succese în plan profesional, a-și dezvălui noi surse de venituri, ocazia de a-și extinde afacerile, dar necesitatea de a se dezbăra de natura sa încăpățânată.


Horoscop Taur 2023: Previziuni generale


Între 25 martie și 20 mai, Taurul este înzestrat cu un plus de energie mentală, datorită tranzitului lui Marte în Rac. Poate să aibă o mulțime de idei noi, pe care să și le pună rapid în practică, și să-și traseze noi planuri de mare anvergură.


Pluton se află în Capricorn până pe 23 martie și, apoi, din nou acolo din 11 iunie până la finele anului, ceea ce-i permite Taurului să își lărgească notabil orizonturile cunoașterii, să se deschidă unor dezbateri intelectuale fertile.   

                                     

Horoscop Taur 2023

Mercur, retrograd până la jumătatea lui ianuarie și, după aceea, la mijlocul lui decembrie, în același sector astrologic, îl solicită să dea o mai mare atenție credințelor și filosofiei sale de viață. Poate fi mai serios în privința alegerii unui demers căruia să se devoteze.


Jupiter străbate regiunea Berbecului până pe 16 mai, determinând Taurul să-și exploreze universul interior și să se debaraseze de balasturi ale subconștientului său.


În 2023, tot Jupiter, planeta înțelepciunii și cunoașterii, îi crează o conjunctură favorabilă pentru studii și succese legate de învățătură.


Aspectul retrograd al lui Venus dintre 23 iulie și 4 septembrie poate isca frustrări și probleme asociate cu căminul și familia. Taurul pare să fie incapabil să-și petreacă mai mult timp acasă, fiind pus în situații complicate care-i cer să fie mai adaptabil. De asemeni, poate fi dezorientat despre cum să-și armonizeze relația cu familia, fiind nevoie să se lepede de o subiectivitate păguboasă. 


Intrarea lui Jupiter, în mai, în prima sa casă, vestește un nou început și o atmosferă de optimism în viața de familie, ce-i conferă acesteia o semnificație mai profundă. 


Taurul are înainte un an prielnic pentru a călători. La începutul anului, poate face un voiaj în străinătate grație lui Jupiter în a douăsprezecea sa casă. Atât Jupiter, cât și Saturn îi promit în decursul întregului an numeroase scurte călătorii.


Horoscop Taur 2023: Dragoste și cuplu


Taurul poate fi afectat de câteva necazuri sau chiar o despărțire temporar în relația sa de dragoste chiar la debutul anului. Oricum, odată cu trecerea timpului, astfel de dificultăți tind să dispară de la sine. 


Marte în Fecioară, în intervalul 10 iulie-27 august, energizează viața amoroasă a acestuia, determinându-l să-și creeze de unul singur oportunități din acest punct de vedere.


Tranzitul retrograd al lui Mercur, tot în Fecioară, din ultima parte a lui august până la mijlocul lui septembrie, îl îmboldește să-și afle noi căi de a-și îmbunătăți legătură de cuplu și a se reconecta cu inima sa. Dacă relațiile în amor existente au nevoie de o sporită grijă în întreținerea lor, unii Tauri au șansa să-și reia o idilă trecută.


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Parcursul lui Marte în Scorpion, inițiat pe 12 octombrie, și finalizat pe 24 noiembrie, oferă Taurului prilejul de a-și petrece mai mult timp de calitate împreună cu persoana iubită, a-și echilibra balanța sentimentală cu aceasta, precum și responsabilitățile reciproce.


Apoi, Marte în Săgetător, conduce la învigorarea conexiunii emoționale din cupluri, la dorința arzătoare a celor doi parteneri de a fi cât mai apropiați unul de altul, a se înțelege mai bine unul pe celălalt.


Horoscop Taur 2023: Muncă și Bani


Saturn, prezent în Vărsător până pe 7 martie, dă naștere unei perioade de încheiere a socotelilor din carieră. Dacă Taurul s-a focalizat în ultimii doi-tei ani pe țelurile sale profesionale și le-a urmărit cu consecvență, în această perioadă se va bucura de multe succese. Dacă nu a făcut asta, este silit să renunțe la planuri mai vechi și să-și traseze altele, noi.


Pluton pătrunde în Vărsător și a zecea casă a Taurului pe 1 mai, cerându-i acestuia să se concentreze pe ceea ce-l pasionează în muncă și are potențialul de a-l aduce în pragul afirmării. Este necesar să aibă o conexiune puternică cu obiectivele sale și să le vadă ca fiind importante, indiferent cât minore ar putea să pară la prima vedere. Numai în acest fel își poate înălța statutul profesional și a mări respectul altora față de el.


Marte, retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie, poate provoca dificultăți bănești, necesitând a fi iute depășite, sau poate crea transformări ale conjuncturii financiare ce trebuie să fie tratate cu flexibilitate. Marte rămâne în tranzit direct în a doua casă a Taurului până pe 25 martie, așa că este de așteptat ca nativii din această zodie să se descurce tot mai bine cu banii și să-și crească simțitor veniturile. 


Pe de altă parte, călătoria lui Marte în Balanță, în răstimpul 27  august-12 octombrie, mărește motivarea Taurului în demersurile sale din muncă. Pare să fie mai productiv și mai eficient în sarcinile încredințate lui, în special în cele de mai mică amploare.


Horoscop Berbec 2023

Horoscop Taur 2023 Horoscop Taur 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.