Horoscop Berbec 2023

 Horoscopul anului 2023 prefigurează pentru Berbec o perioadă de notabile transformări interioare și exterioare, de-a lungul căreia este necesar să păstreze calmul și seninătatea și să fie cât mai flexibil, o viață sentimentală caracterizată de suișuri și coborâșuri, și una profesională și financiară extrem de promițătoare. 


Horoscop Berbec 2023: Previziuni generale


Berbecul începe noul an nițel dezorientat având în vedere că Marte, guvernatorul său, este retrograd. Poate fi nevoie să se străduiască din greu pentru a se menține focalizat și a se dedica unor planuri cerând forță de concentrare. Din fericire, acest aspect retrograd ia sfârșit pe 12 ianuarie, ceea ce îi permite să-și limpezească mintea și să-și demareze, cu eficiență, proiectele.


Jupiter se află în prima sa casă până pe 16 mai, împrospătându-l, favorizându-i noi începuturi, întreprinderi, oportunități și călătorii. Poate fi tentat să-și înnoiască multe aspecte ale existenței, să preia inițiativa în a obține ce-și dorește. Pare să fie foarte optimist, să se simtă nemaipomenit de bine în privința destinului său viitor.        

                        


Marte își reia tranzitul retrograd, de această dată în Săgetător, după 14 noiembrie, determinând Berbecul să aibă o senzație de frustrare, să fie iritabil, predispus la confruntări cu cei din jur și să-și stăpânească cu dificultate energia mentală.


În decembrie, Mercur, retrograd și el, i se alătură lui Marte, acest lucru energizând Berbecul, încărcându-l cu pozitivism și îmboldindu-l să-și traseze planuri de mare anvergură și să-și lărgească orizontul cunoașterii. 


Neptun rămâne de-a lungul întregului an în Pești, ajutându-l pe mai departe să se conecteze cu intuiția sa, cu subconștientul său, să se debaraseze de trecut și să-și ducă la bun sfârșit demersuri mai vechi.


Saturn poposește și el în Pești de pe 7 martie, aducându-i un sprijin în plus în  conștientizarea universului său lăuntric și purificarea acestuia. 


Căminul și familia capătă prioritate între 25 martie și 20 mai, când Marte se află în a patra sa casă. Năzuiește, în acest răstimp, să fie cât mai multă vreme acasă și să intre în acțiune pentru a-și îmbunătăți locuința, a o renova sau redecora. Se simte cel mai confortabil și mai în siguranță împreună cu familia, persoanele îndrăgite. 


Berbecul are o stare de sănătate medie la debutul lui 2023. Saturn îi poate mări îngrijorarea despre o eventuală boală, dar Jupiter tinde să restrângă efectele negative ale lui Saturn. După trecerea primul sfert al anului, planetele îi furnizează un tonus optim mental și fizic. 


Beneficiază de o perioadă auspicioasă călătoriilor la începutul și la mijlocul lui 2023, însă trebuie să se ferească de un posibil accident ori de eventuala contractare a unei boli în decursul unui voiaj.


Horoscop Berbec 2023: Dragoste și cuplu


Anul acesta, dragostea este plină de făgăduințe pentru Berbec, întrucât este înzestrat cu o sporită forță de seducție. Firea sa pătimașă, pasională pare să atragă mulți posibili parteneri romantici. 


Însă, în a doua parte a anului, din cauza turnurii retrograde preluate de Venus în Leu, nativii din Berbec pot și siliți să facă un pas înapoi în viața lor amoroasă, pentru a-și regândi relația cu ființa iubită. 


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Este necesar să-și țină în frâu impulsivitatea și să ia niște măsuri hotărâtoare, cu bătaie lungă în viitor. Sunt îndrumați să încerce să aibă o conexiune mai sănătoasă în amor, una presupunând o autentică reciprocitate afectivă. 


Parcursul retrograd al lui Venus poate fi de bun augur împrospătării legăturilor de cuplu mai vechi. În restul anului, drumul iubirii este mai puțin accidentat și poate fi marcat de reluarea unei idile cu un fost partener.


Horoscop Berbec 2023: Muncă și Bani


Pluton traversează a zecea casă a Berbecului până pe 23 martie și, apoi, din 11 iunie, ducând spre încheierea unei etape ținând de țelurile principale ale Berbecului și configurarea altora, noi.


Mercur este retrograd în sectorul carierei sale de la debutul anului până la mijlocul lui ianuarie, și se întoarce în acest aspect spre mijlocul lui decembrie. Acest lucru îl poate determina pe Berbec să își îndrepte energia spre obiective neîmplinite încă din carieră, într-o manieră "acum sau niciodată". Pluton vrea ca acesta să își țină cât mai mult sub control sfera profesională, iar Mercur îl ajută în acest sens.


Mercur retrograd de la finele lui august la mijlocul lui septembrie are un impact puternic asupra sectorului astrologic al muncii, și, mai înainte, de la sfârșitul lui aprilie la mijlocul lui august, asupra celui financiar. Este un timp prielnic pentru o schimbare profesională majoră, o reorientare în carieră și aflarea de noi mijloace de a face bani. 


Marte în a șasea casă a Berbecului în intervalul 27 august-12 octombrie, îi dinamizează acestuia sectorul muncii și-i facilitează concentrarea spre proiecte care-l pasionează și-i stimulează spiritul de inițiativă. 


Jupiter, în tranzit în a doua casă a Berbecului începând cu 16 mai, îi înlesnește acestuia obținerea unor recompende bănești importante grație și schimbărilor din plan financiar impuse de mai multă vreme de Uranus și Pluton. Reușește să afle noi surse de bani și oportunități de a-și crește contul din bancă. 


Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023

Horoscop Berbec 2023 Horoscop Berbec 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.