Horoscop ianuarie 2023 | Toate zodiile

 Horoscopul lunii ianuarie 2023 pentru toate zodiile, bazat pe evenimentele astrologice majore din această lună, incluzând previziuni generale, despre muncă, bani și dragoste. 


HOROSCOP IANUARIE 2023 - TOATE ZODIILE


Capricornul, sub efectul tranzitului Soarelui în prima sa casă, până pe 20 ianuarie, începe năvalnic noul an, dornic să-și pună în aplicare proiecte foarte ambițioase. Câteodată, însă, Mercur retrograd în aceeași zonă astrală, pare să-i pună bețe în roate, prin crearea unor circumstanțe neașteptate. Jupiter, amplasat în a patra casă a Capricornului, îi făgăduiește o interacțiune armonioasă în familie. O perioada de suișuri și coborâșuri în activitatea profesională, generată de Marte retrograd în Gemeni, se încheie pe 12 ianuarie, permițând relansarea și afirmarea sa în muncă. Pe plan financiar, Saturn, poziționat în Vărsător, nu impune restricții foarte dure atâta timp cât Capricornul nu se dedă unor cheltuieli nemăsurate. Între 2 ianuarie și 26 ianuarie, prezența lui Venus în a doua casă a Capricornului, îl îndrumă spre noi căi de prețuire reciprocă din relația de cuplu, accentuând concentrarea pe punctele forte ale ambilor parteneri. Dacă este singur, poate închega o idilă cu o persoană care îi apreciază cu realism calitățile, înzestrările, inclusiv cele sufletești.


Pentru Vărsător se anunță un interval de timp favorabil creșterii impactului său asupra celor din jur, grație parcursului lui Venus (până pe 26 ianuarie) și al Soarelui (odată cu 20 ianuarie) în prima sa casă. Acest lucru are loc după iluminarea lumii sale lăuntrice și identificarea unor contradicții din această. În plus, Jupiter îi înlesnește Vărsătorului o relaționare socială excelentă, cu excepția unor oameni care-i stânjenesc libertatea de mișcare din cauza convenționalismului lor. De asemeni, Jupiter îi dinamizează demersurile din muncă, îndeosebi cele creative, și îi facilitează noi începuturi, eventual o reorientare din punct de vedere profesional. Sarcinile sale de la serviciu par să-i ofere satisfacțîi mai mari decât de obicei și să-i fie mai puțin complexe. Are prilejul să ia niște decizii însemnate în sfera financiară, ce-și vor arăta rezultatele în special în ultimele zile ale lunii. Venus conferă Vărsătorilor solitari o aură aparte de magnetism ce-i sprijină în implicarea într-o poveste de dragoste. Cei care au deja un tovarăș de viață preiau inițiativa în conexiunea emoțională cu acesta, având astfel posibilitatea să și-o revitalizeze.   


Horoscop ianuarie 2023 | Toate zodiile

Peștii sunt înconjurați de prieteni de nădejde, gata să le acorde ajutor la nevoie, ca urmare a tranzitului Soarelui în Capricorn. Totuși, câteodată, din cauza aspectului retrograd al lui Mercur în același sector, pot avea surprize neplăcute de la niște persoane din anturajul lor. Oricum, traversează o perioadă auspicioasă îndeplinirii unor năzuințe ardente. Marte, retrograd în Gemeni, le recomandă să trateze cu calm și diplomație, până la jumătatea lunii, unele neînțelegeri din familie. Deși viața lor profesională nu este marcată de evenimente notabile, Peștii nu trebuie să se lase pe tânjeală, ci să-și urmeze cu perseverență obiectivele din carieră. Jupiter străbate meleagurile Berbecului, furnizandu-le stabilitate și chiar progrese în domeniul financiar. Dragostea este învăluită într-o pâclă de de nesiguranță sau taină până pe 26 ianuarie pentru Peștii care sunt încă solo. Dacă unii dintre ei au dificultăți în a-și exprima iubirea pentru o persoană care le-a picat cu tronc, alții par să fie atrași într-o aventură amoroasă cumva secretă. Cei care sunt parte a unui cuplu tind să-și aprofundeze sentimentele de iubire într-o intimitate cât mai strânsă împreună cu partenerul lor. 


Nativii din Berbec sunt binecuvântați cu noroc datorită sălășuirii lui Jupiter în prima lor casă în ianuarie și, odată, cu 12 ianuarie, parcursului direct preluat de Marte în Gemeni. Sunt capabili să-și scoată la lumină punctele forte, să fie mai activi în sfera lor socială și chiar să se impună într-o poziție de lider. Au ocazia să se dedice unor noi și îndrăznețe proiecte ori și să le extindă pe cele mai vechi, fiind sprijiniți în acest sens de aliați abia creați. Deși Venus în Vărsător încurajează Berbecul să-și armonizeze legăturile de prietenie și să închege altele, noi, Saturn, în aceeași zonă astrală, îl pune în gardă să și le analizeze cu strășnicie și să se debaraseze de cele inutile ori toxice. Relaționarea sa cu familia și activitatea sa financiară nu sunt perturbate de circumstanțe majore. Până pe 20 ianuarie, Soarele în Capricorn îl face să discearnă cu limpezime ce are de întreprins pentru a-și crește randamentul și a se remarca în muncă, dar Mercur, retrograd tot în a zecea sa casă, îi poate afecta buna înțelegere cu niște colegi și/sau șefi. Venus în a unsprezecea casă a Berbecului îi favorizează acestuia fortificarea unei conexiuni existente din amor prin împletirea dintre sentimentele reciproce cu o veritabilă camaraderie cu persoana iubită. În eventualitatea că este singur, își poate întâlni un suflet pereche în cercul său social sau de amici. 


În horoscopul Taurului se anticipează, sub influența lui Jupiter în Berbec, un răstimp de cufundare în lumea sa interioară, ce-i îngăduie să-și conștientizeze emoții și impulsuri obscure până acum, să și le sorteze și să se lepede de cele nocive, asociate cu evenimente din trecut care nu mai au nici o legătură cu prezentul. Pe de altă parte,  are oportunitatea de a găsi noi mijloace de a-și vedea visele cu ochii și/sau a călători în locuri îndepărtate de casă. Câteodată, din pricina lui Mercur, retrograd în același sector astrologic, până pe 18 ianuarie, poate fi necesar să-și revadă în amănunțime toate detaliile ținând de un viitor voiaj. Prezența lui Saturn în Vărsător îi impune mai multă disciplină și organizare în muncă. Din punct de vedere financiar, este nevoie să-și țină în frâu, până pe 12 ianuarie, o impulsivitate crescândă, asociată și cu cheltuieli necugetate, generate de traseul retrograd al lui Marte în a doua sa casă. Apoi, după ce Marte își reia traseul direct, Taurul are capacitatea de a-și utiliza combativitatea în mod pozitiv și a avea câștiguri substanțiale. În viața sentimentală, Venus în Vărsător îi instaurează un climat de sporită seriozitate și responsabilitate în cuplu. Taurilor solitari le repugnă orice aventură ori escapadă amoroasă superficială, năzuind să închege o relație în doi cu o persoană în stare să le fie alături, la bine și la rău, pe termen lung.


Gemenii beneficiază de tranzitul direct preluat de Marte în prima lor casă  din 12 ianuarie și de amplasarea lui Jupiter în Berbec, care le netezesc calea spre materializarea obiectivelor lor principale. Venus și Saturn în Vărsător le prilejuiesc transformări graduale ale orientării destinului lor. În ultima decadă a lui ianuarie au oportunitatea planificării unei călătorii ce trebuie, însă, să fie pusă la punct cu riguruozitate. În același timp, Jupiter le făgăduiește întărirea relațiilor de prietenie și formarea altora, cu bătaie lungă în viitor. Vibrațiile neptuniene din Pești îi avertizeaza să nu cadă în capcana unor iluzii în sfera profesională, să fie mereu conectați cu realitatea din mediul lor de muncă, astfel încât să nu-și piardă focalizarea asupra țelurilor și responsabilităților lor. Își pot crește contul din bancă în special prin asocieri financiare sau de afaceri. Venus în a unsprezecea lor casă le recomandă Peștilor care au un tovarăș de viață să viziteze împreună cu acesta un loc insolit, eventual de pe alt meridian, în stare să le împrospăteze conexiunea sentimentală. Cei singuratici au posibilitatea să inițieze o poveste de dragoste cu cineva cunoscut de-a lungul unui voiaj ori provenit dintr-o zonă culturală sau geografică cu totul diferită de a lor.


Cei născuți în Rac   se bucură de mari satisfacțîi dăruite de parteneriate din toate dimensiunile existenței lor, caracterizate de o adevărată reciprocitate atât din punct vedere al străduințelor, cât și al  roadelor lor, sub influența prezenței lui Saturn și a lui Venus (până pe 26 ianuarie) în a șaptea lor casă. Parcursul retrograd al lui Marte în Gemeni, încheiat pe 12 ianuarie, pune capăt unei perioade de contradicții între regiunea lor conștientă și cea subconștientă, lăsând loc armonizării acestora și eliminării unor emoții negative. Dacă Neptun în Pești îi poate stârni să viseze cu ochii deschiși la călătorii magnifice peste hotare, spre finele lui ianuarie, Venus pare să le ofere oportunități reale în acest sens. Jupiter, poziționat în a zecea lor casă, le crează conjuncturi auspicioase în plan profesional, care pot fi fructificate din plin numai prin focalizare și disponibilitatea de a nu se da înapoi de la eforturi. În cea mai mare parte a lunii, par să aibă avantaje financiare, îndeosebi datorită unor asocieri. Viața amoroasă a Racilor se remarcă printr-un plus de patimă, senzualitate. Dacă cei care au un partener își regăsesc în acest fel fiorii dragostei dintâi, cei solitari trebuie să se ferească să pună semnul egalitățîi între atracția fizică și iubirea autentică.


Leul este stimulat de Soare, ce-și face sălaș în Capricorn, să-și treacă în revistă cu atenție starea de sănătate și să ia măsuri pentru a și-o optimiza, mai ales că Mercur, retrograd în aceeași regiune astrală, poate să tragă niște semnale de alarmă în această privință. Cu Venus în Vărsător până pe 26 ianuarie, are șansa să-și îmbunătățească relațiile de parteneriat și să se elibereze de cele găunoase sub privirea scrutătoare a lui Saturn găzduit tot în Vărsător. În mod asemănător, Marte retrograd în a unsprezecea sa casă are obiceiul de a scoate la iveală disfuncțiuni din legături de prietenie care ar trebui să fie înlăturate până pe 12 ianuarie. Jupiter guvernează întreaga lună tărâmul Berbecului, facilitandu-i Leului călătorii pe distanțe lungi și intrarea în contact cu oameni importanți pentru el din străinătate. Tranzitul Soarelui în a șasea sa casă, finalizat pe 20 ianuarie, înzestrează Leul cu cu claritate și clarviziune în demersurile sale din muncă. Neptun pare să-l iluzioneze câteodată în activitatea sa finaciară, solicitându-l să fie mereu cu picioarele pe pământ. În aproape toată luna, Venus pune accentul pe echilibrarea intereselor și idealurilor partenerilor din cupluri mai vechi și, pentru cei singuri, pe înfiriparea unei idile cu o persoană având aceleași pasiuni, năzuințe. 


Potrivit horoscopului ianuarie 2023, Fecioara este dăruită cu o intuiție aparte, ce-i deschide porți ferecate strașnic altădată. Soarele, în a cincea sa casă, o îmbie să se lase în voia unor delicii ale existenței refuzate în ultima vreme, dar trebuie să evite să se dedea unor excese, așa cum o avertizează Mercur retrograd în același sector astral. În pofida unor semne pozitive ale lui Venus, Saturn în Vărsător îi poate semnala dezideratul de a-și îmbunătăți tonusul fizic și psihic. Tranzitul lui Neptun în a șaptea sa casă continuă să-i atragă atenția asupra unor posibile asocieri lipsite de o fundație solidă. Cu toate astea, parteneriatele sale din afaceri îi asigură o creștere constantă a veniturilor până pe 26 ianuarie. Marte își încetează tranzitul retrograd în a zecea sa casă pe data de 12 ianuarie, punând punct unui interval de timp marcat de dispute și/sau neînțelegeri în muncă, și inaugurând o perioadă de reconciliere și ajustare a relațiilor sale cu colegii și șefii. Vibrațiile Soarelui din Capricorn generează o atmosferă fericită pentru Fecioarele angajate într-o conexiune sentimentală și le îndeamnă să-și facă planuri ambițioase pe termen lung împreună cu persoana iubită. Cele care sunt solo par să aibă mai mult noroc decât de obicei în dragoste și să fie curtate de cineva care ține cu tot dinadinsul să le prindă în mrejele sale. 


Horoscop decembrie 2022 | Evenimente astrologice decembrie 2022


Balanța acordă o atenție sporită familiei sub influența poziționării Soarelui în Capricorn, mai ales că Mercur retrograd în același sector astrologic are potențialul de a isca unele probleme de comunicare cu rudele și oamenii apropiați. Jupiter îi favorizează integrarea socială și legăturile de parteneriat. Mișcarea retrogradă a lui Marte îi poate disturbă unele planuri ținând de un voiaj în străinătate până pe 12 ianuarie, dată după care Balanța pare să nu mai întâmpine dificultăți din acest punct de vedere. Neptun în a șasea sa casă o solicită pe mai departe să-și abordeze cu realism, cu obiectivitate, sarcinile de la serviciu, îndeosebi pentru că pare să fie presată de o multitudine de responsabilități. Oricum, are capacitatea să se depășească pe sine însăși și să își mărească productivitatea. În plan financiar, poate fi nevoită să strângă nițel cureaua, poate și ca urmare a cheltuielilor mari făcute cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Viața amoroasă a Balanței este plină de oportunități în această lună, grație călătoriei lui Venus și, apoi, a Soarelui, în a cincea sa casă. Saturn se află și el acolo, veghiind ca demersurile sale din amor să fie îndepărtate de frivolitate. Balanțele care au un partener își eliberează conexiunea cu acesta de rutină, infuzându-i o spontaneitate efervescentă. Cele singure par să fie asaltate de mai mulți pretendenți la un loc special în inima lor, fiind nevoie doar să-l alegă pe cel care le atinge corzile cele mai sensibile ale sufletului.


Nativii din Scorpion excelează în sfera socială, sunt apreciați pentru prezența lor de spirit și își dezvăluie cu limpezime cine le sunt adevărațîi aliați, datorită prezenței, până pe 20 ianuarie, a Soarelui în Capricorn. Mercur își încetează tranzitul retrograd în aceeași regiune astrală pe 18 ianuarie, după ce a scos la lumină prieteni falși, fățarnici. Ca efect al instalării lui Venus în Vărsător, unde se află și Saturn, relaționarea cu familia a Scorpionului se optimizează, se remarcă prin cordialitate, bunăvoință și atașament emoțional. Are ocazia să petreacă clipe memorabile în sânul acesteia, cu prilejul unor aniversări și reuniuni. Jupiter, în a șasea casă a Scorpionului, îi asigură acestuia un climat de bună înțelegere și cooperare în plan profesional. Tinde să se bucure de succese îndeosebi în sarcini colective, în lucrul în echipă. După o perioada de dispute și ajustări în parteneriatele sale de afaceri, financiare, de-a lungul tranzitului retrograd a lui Marte în a opta sa casă, începând cu 12 ianuarie, când Marte revine la mișcarea sa directă, Scorpionul începe să aibă avantaje notabile din astfel de relații. Cu Neptun în a cincea sa casă, este în continuare necesar să nu se lase ispitit de iluzii în dragoste. Odată cu 26 septembrie, în legătura sa de cuplu se manifestă o înnoire ce permite noi căi de împărtășire emoțională. Dacă este solitar, are mai mulți sorți de izbândă în cucerirea inimii unei persoane de care este atras, fascinat.


Săgetătorii se evidențiază prin efluvii creative îmbelșugate, care le sunt de folos în toate aspectele existenței lor, grație parcursului lui Jupiter în Berbec. În același timp, sunt predispuși să-și recunoască cu claritate valorile individuale și nu ezită să și le exploateze la maxim. Venus în Vărsător le dăruiește o aură de farmec în interacțiunea socială și apreciere printre cei din jurul lor. După ce, până pe 12 ianuarie, Marte retrograd îi forțează să răspundă unor întrebări incomode vizavi de parteneriatele lor de tot felul, apoi, aceeași planetă, în parcurs direct, le înlesnește învigorarea celor care se dovedesc a fi viabile. În familie se impune în continuare o evaluare lucidă a ceea ce este cel mai de preț în fiecare din membrii acesteia, pentru a se contracara vibrațiile lui Neptun în a patra lor casă. Dacă activitatea profesională a Săgetătorului nu se remarcă prin mari suișuri sau coborâșuri, cea financiară tinde să îi fie prielnică, ca efect al vizitei Soarelui în a doua sa casă. Mercur, retrograd în aceeași sa casă până pe 18 ianuarie, îl atenționează să nu-și irosească banii pe lucruri extravagante. Jupiter, în a cincea sa casă, instaurează un climat de seninătate și fericire în viața sentimentală atât pentru Săgetătorii angajați într-o relație de cuplu, cât și pentru cei care aspiră să se implice într-una. 

  

Horoscop 2023: Toate zodiile

Horoscop ianuarie 2023 | Toate zodiile Horoscop ianuarie 2023 | Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.