Horoscop Pești 2023

 Horoscopul 2023 prefigurează pentru Pești un an cu tendințe contradictorii, de-a lungul căruia, dacă ies din zona lor de confort, pot avea un progres stabil în viață, împliniri ale unor năzuințe arzătoare, inclusiv din punct de vedere sentimental, formarea unor noi prietenii, facilitarea culegerii roadelor din demersuri în muncă și din investițîi mai vechi, de lungă durată.


Horoscop Pești 2023: Previziuni generale


După mai mulți ani petrecuți în Taur, Uranus este regăsit și în 2023 în acest sector astral, necontenind să impulsioneze Peștii să iasă din tipare convenționale ale gândirii și să aibă revelații bruște în privința planurilor lor principale, să se bucure de conversații incitante și fertile cu prietenii.


Saturn se află în Vărsător până pe 7 martie, îndemnând Peștii să-și investigheze lumea lăuntrică, să-și deslușească motivații și impulsuri subconștiente, să tragă concluzii practice din experiențe de viață trecute.         

                                          

Horoscop Pești 2023

Puterea lor interioară este redescoperită și pusă în valoare între 23 martie și 11 iunie, când Pluton parcurge aceeași regiune a celei de-a douăsprezecea case a lor. Acest lucru îi conduce către o transformare notabilă a ființei lor și câștigarea controlului asupra existenței lor.


Mercur, retrograd în Taur, în intervalul 22 aprilie-15 mai, poate afecta focalizarea Peștilor asupra demersurilor lor majore și limpezimea comunicării lor cu cei din jur.


Apoi, începând cu 16 mai, Jupiter prezent în aceeași zonă astrologică, le deschide mintea spre noi orizonturi, le injectează pozitivism și capacitatea de a-și releva perspectiva de ansamblu a traiului lor. De asemeni, au posibilitatea să-și optimizeze interacțiunea socială și să-și facă noi aliați în întreprinderile lor. 


Marte se mută, între 12 octombrie și 14 noiembrie, în Scorpion, ajutând Peștii să se înarmeze cu un și mai mare optimism și să profite de toate oportunitățile care le ies în cale.


Nativii care studiază încă par să aibă înainte un an auspicios grație poziționării lui Jupiter. Succesele în teste și examene tind să le fie satisfăcătoare, dar nu neapărat de mare răsunet.


Până pe 12 ianuarie, unele frustrări din viața de familie, generate de Marte retrograd în Gemeni, trebuie să fie tratate cu calm și răbdare, insistându-se pe dezvăluirea și eliminarea surselor lor adânci.


Marte, în tranzit direct, poposește în acest sector astral până pe 25 martie, dăruind Peștilor sporite șanse de a-și îmbunătăți relaționarea familială, a se conecta mai bine cu rudele și persoanele lor dragi, și a petrece clipe memorabile împreună cu acestea.


Starea de sănătate a Peștilor pare să fie una medie în acest an, putând fi nițel mai șubredă odată cu 4 septembrie, din pricina vibrațiilor negative ale lui Jupiter retrograd.


Horoscop Pești 2023: Dragoste și cuplu


În viața amoroasă a Peștilor se pune accentul asupra onestității și echilibrării dăruirii cu primirea dintre tovarășii de cuplu. Încă de la debutul lui 2023, calea dragostei nu este perturbată de obstacole semnificative, chiar și în conexiunile sentimentale în care cei doi parteneri sunt siliți să fie la mare distanță unul față de celălalt.


Marte parcurge teritoriul Racului și al celei de-a cincea case a Peștilor între 25 martie și 20 mai, încurajând fericirea din legăturile în amor deja formate, conferindu-le acestora noi valențe și perspective. Nativii singuri au ocazia să se angajeze într-o idilă încărcată de romantism și momente magice.


După aceea, în răstimpul 10 iulie-27 august, Marte traversează tărâmurile Fecioarei și ale celei de-a șaptea case a Peștilor, fortificând atașamentul afectiv din cupluri, învigorându-le prin capacitatea ambilor membri de a fi mai disponibili pentru negocieri și compromisuri.


Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023


Mercur preia o turnură retrogradă  în Fecioară din 24 august și până pe 14 septembrie, sugerând câteodată mici certuri, neînțelegeri în iubire, iscate probabil din motive triviale. 


În perioada 27 august-18 octombrie, Marte în Balanță și a opta casă a Peștilor prilejuiește aprofundarea simțămintelor reciproce din dragoste și dăruiește un plus de patimă, senzualitate în împărtășirea emoțională. 


Horoscop Pești 2023: Muncă și bani


Jupiter se găsește în regiunea astrală a Berbecului și a celei de-a doua case a Peștilor, scoțând la iveală o grămadă de oportunități financiare pentru aceștia. Au șansa de a afla noi surse de bani și de a-și crește impresionant contul din banca datorită unor idei inspirate. Este indicat, totuși, să nu-și direcționeze banii către cheltuieli nemăsurate ci, mai degrabă, către investiții.


Sarcinile din muncă ale Peștilor se multiplică între 20 mai și 10 iulie, ca urmare a tranzitului lui Marte în Leu și a șasea casă a Peștilor. Aceștia nu lasă, însă, descurajați și le duc pe toate la bun sfârșit prin organizarea lor riguruoasă și creșterea productivității lor.


Aspectul retrograd al lui Venus în Leu, din intervalul 23 iulie-4 septembrie, le poate răpi din motivare și energie, ispitindu-i să se lase pe tânjală. În acest context astral, li se recomandă să-și ia o mică vacanță.


Apoi, Marte își face loc în Săgetător și a zecea casă a Peștilor, intensificându-le acestora ambiția și voința de a avea parte de succese în plan profesional. Eforturile lor nu sunt în van, având posibilitatea de a fi apreciați și recunoscuți pentru competența și meritele lor. Este o perioadă prielnică lansării spre noi și importante obiective din muncă pe termen lung. 


Horoscop Vărsător 2023

Horoscop Pești 2023 Horoscop Pești 2023 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.