Horoscop Vărsător 2023

 Horoscopul 2023 relevă că Vărsătorul are un an însemnat cu numeroase experiențe de viață, dar și cu multe puneri la încercare, de care poate trece cu ușurință atâta timp cât dă dovadă de străduințe și dedicare. Dacă sfera sa finaciară poate fi mai complexă decât altădată, cea financiară și amoroasă par să-i ofere împliniri de excepție. 


Horoscop Vărsător 2023: Previziuni generale


Mercur se mișcă retrograd în Capricorn până pe 12 ianuarie și, după aceea, odată cu 15 decembrie, recomandându-i Vărsătorului să se odihnească și să se reenergizeze, în vreme ce își scrutează subconștientul pentru a-l purifica de impulsuri negative. 


Jupiter este aplasat în Berbec până pe 16 mai, infuzând Vărsătorului o grămadă de de proiecte și idei noi, revoluționare, și capacitatea de de a le exploata la maximum, datorită circumstanțelor norocoase în care este implicat. Abilitățile sale mentale excelează, sprijinindu-l în întreprinderile sale majore. 


Ca urmare a parcursului lui Pluton în Capricorn, până pe 23 martie și, apoi, începând cu 11 iunie, continuă să fie îmboldit să facă transformări interioare notabile, să-și înțeleagă trecutul din perspectiva viitorului, ceea ce se reflectă pozitiv în comportamentul său și în acțiunile sale din lumea exterioară.  


Horoscop Vărsător 2023

Marte străbate Balanța, în intervalul 25 martie-20 msi, furnizând o energie și o motivare efervescență în transpunerea în realitate a ideilor sale îndrăznețe. Optimismul său de zile mari este însoțit de capacitatea de a desluși cu ușurință perspectiva de ansamblu a acțiunilor sale.  


Nativii din Vărsător au înainte un an oportun călătoriilor. Mai cu seamă după 4 septembrie, Venus le făgăduiește voiaje pe tărâmuri îndepărtate de casă. Mulți par să obțină avantaje profesionale și în afaceri în urma unor deplasări de distanțe mai scurte. 


Uranus este poziționat și în 2023 în Taur, necontenind să genere schimbări (unele surprinzătoare) în viața de familie și în privința locuinței. Jupiter tranzitează începând cu 16 mai aceeași zonă astrologică, facilitându-i Vărsătorului mutarea într-o altă casă și petrecerea de mai mult timp de calitate împreună cu rudele și persoanele cele mai apropiate. 


Acesta pare să simtă că interacțiunea cu familia sa devine tot mai stabilă și mai armonioasă. În răstimpul 22 aprilie-15 mai, parcursul retrograd al lui Mercur, tot în Taur, semnalează posibile complicații asociate cu casa și/sau familia, care trebuie să fie înlăturate cât mai repede, înainte de a-și mări anvergura. 


2023 pare să fie un an extraordinar de oportun elevilor și studenților, mai ales în cea de-a două parte a sa, grație influențelor lui Jupiter și Saturn.


Pe de altă parte, starea de sănătate a Vărsătorului se anunță a fi una medie, ceea ce-l atenționează să vegheze cu strășnicie asupra tonusului său fizic și mental, să-și impună un stil de viață mai echilibrat, o dietă mai sănătoasă și un program regulat de întreținere fizică.


Horoscop Vărsător 2023: Dragoste și cuplu


Marte, retrograd în Gemeni și a cincea casă a Vărsătorului până pe 12 ianuarie, are obiceiul de a stârni neînțelegeri, tensiuni în relațiile de cuplu, generate eventual de chestiuni mai vechi, nelămurite încă. În acest context astral, este imperativ să se instaureze în acestea o atmosferă de totală deschidere și sinceritate. 


Marte rămâne, în tranzit direct, în Gemeni până pe 25 martie, introducând în viața amoroasă mai multă afectivitate și stimă reciprocă între parteneri.


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


După asta, aceeași planetă parcurge, în intervalul 20 mai-10 iulie, sectorul astrologic al Leului și al celei de-a șaptea case a Vărsătorului, contribuind, de asemeni, la optimizarea conexiunilor din amor existente și la debutul unora pline de fagaduințe, în special prin adăugarea unui plus de camarederie în acestea.


Venus, în tranzit retrograd în Leu din 23 iulie și până pe 4 septembrie, își împletește tendințele cu cele ale lui Marte, aflat între 10 iulie și 27 august în Fecioară (a opta casă a Vărsătorului). Este o perioada marcată de incertitudini și posibile izbucniri, adeseori nejustificate, de gelozie și posesivitate, ce poate fi depășită cu bine numai prin redovedirea loialității și încrederii dintre cei doi tovarăși de viață. 


Horoscop Vărsător 2023: Muncă și bani


 Neptun locuiește și de-a lungul acestui an în Pești și a doua casă Vărsătorului, îndemnându-l pe acesta, pe mai departe, să pună mai puțin accentul pe achiziționarea de bunuri materiale pentru el însuși și, în schimb, să-și folosească veniturile în scopuri caritabile, pentru a-i ajuta pe alții. Pe de altă parte, energia neptuniană poate fi înșelătoare, așa că Vărsătorul trebuie să fie cu picioarele pe pământ în privința modului cum își gestionează banii.


Exact acest lucru face, de fapt, Saturn, odată cu 7 martie în Pești. Este o planetă care duce Vărsătorul către lecții semnificative, câteodată dure, despre finanțele sale.


Între 25 martie și 20 mai, Marte traversează regiunea astrală a Racului și a celei de-a șasea case a Vărsătorului, dinamizându-i activitatea profesională,  inspirându-l să fie mai productiv, să-și exploateze cu prisosință timpul de la serviciu și să se achite cu bro de tot mai multe sarcini. 


Mai târziu, în intervalul 12 octombrie-24 noiembrie, Marte se mută în Scorpion și a zecea casă a Vărsătorului, oferindu-i un aflux îmbelșugat de energie și perseverență în muncă, posibilitatea de a se afirma și a evolua în carieră. 


Horoscop Capricorn 2023

Horoscop Vărsător 2023 Horoscop Vărsător 2023 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.