Care este simbolul sufletului tău?

 Sufletul este esența ființei umane, fiind considerat un simbol al individualitățîi noastre și a conexiunii noastre cu universul. Pe de altă parte, există un sistem de 12 simboluri ale sufletului, asociate cu luna nașterii fiecăruia dintre noi. Se spune că prin identificarea simbolului sufletului nostru ne putem înțelege mai bine trăsăturile personalității și putem descoperi o explicație pentru unele dintre comportamentele noastre aparent surprinzătoare, neobișnuite.



Care este simbolul sufletului tău?


Dezvăluie-ți, așadar, în rândurile de mai jos, simbolul specific al sufletului tău și semnificația acestuia...


Simbolul lunii ianuarie: Dragonul


Posezi o voință extraordinară și nici un obstacol nu te poate împiedica să-ți atingi țelurile. Totuși, temperamentul tău înfierbântat poate fi o problemă. Pentru a deveni cea mai bună versiune a ta și a-ți exploata marele potențial în viață trebuie să înveți să ți-l ții sub control.


Simbolul lunii februarie: Pasărea Phoenix


Pasărea Phoenix poate fi arsă până se face cenușă, dar are abilitatea de a renaște cu mult mai puternică decât a fost vreodată mai înainte. Eșți caracterizat de o incredibilă putere și tenacitate. Îți știi bine valoarea și nu vei lăsa nicicând pe vreo cineva să te coboare sub standardele personale. Deși acest lucru este admirabil, poate, câteodată, să-i epuizeze pe cei din jurul tău.


Simbolul lunii martie: Yin Yang


Cauți mereu echilibrul în toate aspectele vieții tale. Ai capacitatea unică de a distinge laturile bune și cele rele ale oamenilor și ale unor diverse situațîi. Tinzi să vezi partea frumoasă a lumii, dar nu judeci niciodată pe cineva în funcție de prima impresie pe care ți-o face. Acest lucru poate fi și o slăbiciune, și un punct forte, întrucât Yin Yang-ul te îndrumă că nu orice nou venit în existența ta poate fi dintr-o dată de încredere.


Simbolul lunii aprilie: Leul


Eșți îndrăzneț, curajos și incredibil de loial oamenilor tăi apropiați. Eșți străbătut de o pasiune ardentă și încerci întotdeauna să-ți protejezi persoanele îndrăgite, în cele mai dificile împrejurări, chiar dacă asta presupune să-ți riști viața. Dacă ai vreo slăbiciune, această poate consta din impulsul de a merge până în pânzele albe într-o direcție greșită.


Simbolul lunii mai: Lupul


Ești un lider înnăscut și, totodată, te poți simți fericit și în penumbra existenței. Lași alți oameni să strălucească și, prietenii tăi pot avea mereu încredere că ești pe aproape oricând au nevoie de ajutor. Pentru a excela în viață, trebuie să înveți să te scalzi în luminile reflectoarelor. 


Simbolul lunii iunie: Peștele


Eșți un spirit liber, lipsit de griji, care să lasă dus de val și își urmează mai curând îndemnurile inimii decât să analizeze la sânge ce are de făcut. Prețuieșți libertatea mai mult decât orice altceva. Preferi să nu ai responsabilități și să te bucuri din plin de viață. Îi poți energiza pe cei din preajma ta dar, de asemeni, poți beneficia de o persoană de încredere în stare să-ți sugereze o direcție implinitoare a destinului tău.


Simbolul lunii iulie: Focul


Fiecare parte a viețîi tale este alimentată de combustibilul unei pasiuni care arde adânc, intens,  înlăuntrul tău. Iei decizii cu inima, și nu cu capul. Preiei orice sarcină cu energia unui vulcan dezlănțuit, ceea ce te poate conduce către mari realizări. În același timp, poți fi predispus să devii cu ușurință obsedat sau dependent de demersurile tale principale.


Simbolul lunii august: Calul


Ai ajuns pe această lume pentru a trăi nestânjenit de nimeni și nimic, asemeni unui cal galopand, cu o libertate nelimitată, pe câmpii nesfârșite. Ești aventuros, dar înzestrat cu o riguruoasă etică a muncii, gata mereu să încerci noi lucruri. Spre deosebire de alte simboluri, calul este foarte independent și are abilitatea de a găsi un echilibru stabil între muncă și joacă, distracție.


Simbolul lunii septembrie: Floarea


Ai un suflet frumos și inocent. Energia ta și prezența ta de spirit emană bucurie și splendoare în împrejurimile tale. Sensibilitatea inimii tale și spiritul tău liber îi sprijină pe alții să-și domolească ritmurile trepidante ale traiului, să se relaxeze și să trăiasca clipă. Ai, poate, tendința să cedezi, să te "veștejești" când ești supus unei presiuni, insă energia vindecătoare pe care o dăruiești lumii nu trebuie să fie subestimată.


Simbolul lunii octombrie: Steaua


Punctul tău forte este capacitatea de a-i călăuzi pe alțîi să dea tot ce au mai bun în ei. Pentru tine, succesul constă atât în a-i ajuta pe alții să se dezvolte, cât și în a face mari eforturi pentru a evolua tu însuți. Slăbiciunea stelei este că, uneori, este prea altruistă. Dacă nu înțelege cum să se focalizeze asupra ei însăși poate fi în pericol de a ajunge pe pragul epuizării.


Filosofia lui Pitagora | Transmigrația sufletelor și supremația numerelor


Simbolul lunii noiembrie: Copacul


Ramurile tale se întind deasupra pământului pentru a dărui adăpost în decursul celor mai violente furtuni. Trunchiul tău și rădăcinile tale furnizeze un sprijin solid altora deși, câteodată, cu prețul tulburării liniștii tale. Uneori, poate fi nevoie să înveți cum să te protejezi mai bine pe tine însuți de realitatea dură a lumii și a oamenilor.


Simbolul lunii decembrie: Apa


Ești o persoană care evoluează constant și aduce pace, seninătate în inimile prietenilor, familiei și lumii din jur. Posezi abilitatea de a instaura o atmosferă de calm în situații stresante dar, totodată, erupi energie și vigoare atunci când ai nevoie de asta. Această putere și polivalență conferă o valoare inestimabilă lumii și oamenilor pe care îi iubești. 


Cum să îți vinzi sufletul diavolului

Care este simbolul sufletului tău? Care este simbolul sufletului tău? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.