20 martie: Ziua Răpirilor Extraterestre

 Ziua Răpirilor Extraterestre se focalizează anual asupra oamenilor care pretind că au întâlnit personal ființe extraterestre, din spațiul cosmic, numite în limba engleză "aliens" (adică, "străini"). Aceste clamări au ajuns să fie notorii pe tot globul dar, sunt, în particular în trend în SUA. 


Au apărut diverse teorii ale unor persoane diferite, inclusiv ale unor oameni de știință, care au făcut cercetări extinse și o varietate de teste pentru a determina existența sau inexistența prezenței extraterestre pe pământ. Poate că o contribuție majoră la popularitatea extratereștrilor este cea a mai multor filme pe această temă de la Hollywood...       

               

20 martie: Ziua Răpirilor Extraterestre

Cele mai obișnuite afirmații despre răpirea extraterestră implică teste forțate care au dus, adeseori, la rezultate neconcludente. Răpiții pretind că au fost supuși "încrucișării" cu extratereștri sau că au primit de la aceștia avertizări despre evenimente viitoare. Astfel de clamări au variat de-a lungul timpului și sunt, de obicei, dependente de cultura și mediul de proveniență a celor răpiți. Teoriile bazate pe vederea de OZN-uri și fenomene precum schimbarea formei și controlul minții înfăptuite de extratereștri au fost considerate de mulți ca fiind, pur și simplu, comploturi politice radicale sau teorii ale conspirației.


Au existat numeroase raportări de răpiri extraterestre în toată lumea, însă cele mai comune sunt menționate în țări vorbitoare de limba engleză, cu SUA în fruntea lor. Cea dintâi răpire extraterestră publicată pe larg sau "virală" a fost cea a lui Betty și Barney Hill, care au oferit și o descriere a ființelor străine. În anii 1950 a apărut afirmația unei răpiri extraterestre a unui om pe nume Antonio Villas-Boas, cazul său câștigând atenție și popularitate după câțiva ani de la desfășurarea sa. Clamarile despre răpiri extraterestre s-au disipat în anii 1970 și media nu le-a mai luat prea mult în seamă.


Argumentele ivite de-a lungul anilor că există, cu adevărat, ființe extraterestre care răpesc oameni, trebuie să fie dovedite prin fapte clare, mai presus de orice îndoială. Unii care cred în astfel de răpiri au sugerat că există căi prin care pot fi confirmate. Una dintre acestea, care pare să fie foarte comună, implică o formă de laparoscopie, în care o seringă este introdusă în buricul uman!


19 martie: Ziua Internațională a Clientului


Lucruri interesante despre extratereștri


- În cele mai multe cazuri în care sunt portretizați sau se face referire la ei, extratereștrii sunt înzestrați cu o inteligență mai mare decât cea a oamenilor.


- Potrivit unei credințe obișnuite printre oamenii care explorează prezența ființelor extraterestre este că acestea vizitează pământul de milioane de ani.


- Se crede că Marte, planeta roșie, este locul din care provin extratereștrii.


- Prima utilizare a termenului "UFO" pentru "Unidentified Flying Object" (OZN, obiect zburător neidentificat) a aparținut Forțelor Aeriene SUA, în 1953.


- În ciuda numeroaselor mărturii de vedere a extratereștrilor din întrega lume, nu există încă nici o fotografie a acestora. 


20 martie: Ziua Internațională a Fericirii

20 martie: Ziua Răpirilor Extraterestre 20 martie: Ziua Răpirilor Extraterestre Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.