Horoscop aprilie 2023 - Toate zodiile

 Horoscopul tuturor zodiilor din aprilie 2023 stă sub semnul influențelor notabile ale intrării lui Mercur și Soarelui în Taur, a lui Venus în Gemeni, a tranzitului retrograd preluat de Mercur, a Lunii pline din Balanță și a Lunii noi din Berbec.


Horoscop aprilie 2023 - Toate zodiile


Berbecul are prilejul să soarbă până la fund din pocalul plăcerilor existenței, să dea prioritate sinelui său și dorințelor sale cele mai arzătoare, având în vedere că trece prin luna nașterii sale, Soarele este amplasat până pe 20 aprilie în sectorul său astrologic, iar Jupiter îi dăruiește mereu un noroc ieșit din comun. Pătrunderea lui Venus în a treia sa casă, începând cu 11 aprilie, pare să-i asigure creșterea prestigiului în plan social, să-i înlesnească atingerea unei noi trepte a dezvoltării sale și asumarea unui stil de viață înnoitor. Berbecul poate lua decizia de a se căsători (dacă este cazul) sau de a-și aduce relația de cuplu la un nivel superior iar, dacă este singur, are mari șanse de a-și afla un suflet pereche. Mercur, retrograd ăn a doua sa casă din 21 aprilie, îi poate crea unele dificultăți financiare, ce-l pot sili să-și revadă balanța de venituri și cheltuieli.


Pentru Taur se previzioneaza că Marte continuă să-i stimuleze gândirea, să-i furnizeze idei extraordinare ce trebuie, însă, să fie promovate pentru a-și găsi căi de punere în practică. Pe de altă parte, focalizarea sa intensă asupra căminului îi poate insufla, unori, o atitudine nițel dictatorială, ce poate pune gaz pe foc unor neînțelegeri minore cu familia. După 3 aprilie, parcursul lui Mercur în prima sa casă și, după 20 aprilie, cel al Soarelui în aceeași regiune astrologică, îl pot predispune să reflecteze asupra etapei actuale a existenței sale și să-l inspire să pună la punct planuri de ănvigorare a impactului său asupra celor din jur. Turnura retrogradă a lui Mercur odată cu 21 aprilie îi poate crea piedici în comunicare și în atragerea de aliați pentru atingerea scopurilor sale pe termen scurt.    


Horoscop aprilie 2023 - Toate zodiile

Horoscopul Gemenilor indică o conjunctură planetară norocoasă în cea de-a unsprezecea lor casă. Aceștia par să facă importanți pași înainte în transpunerea în viață a viselor și speranțelor lor, să fie susținuți de prieteni de nădejde, capabili să le înalțe starea de spirit și să le încurajeze întreprinderi cutezătoare. Dacă cei care au un partener de cuplu par să-și fortifice relația cu acesta grație unei camaraderii de zile mari, cei care sunt solo tind să se implice într-o idilă cu o persoană cunoscută în cercul lor social. Au ocazia să-și extindă orizonturile și să se îmbarce în aventuri la care năzuiesc de multă vreme. Venus tranzitează odată cu 11 aprilie prima lor casă, ceea ce îi îmboldește atât să facă mai mulți bani, cât și să se dedea unor cheltuieli extravagante. Mercur, retrograd din 21 aprilie, în a dousprezecea lor casă, le poate infuza temeri adeseori nejustificate de nimic, dar le facilitează angajarea în demersuri personale, individuale.


Racul este impulsionat să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și vedea visele cu ochii. Marte guvernează întâia sa casă, așa că este energizat din plin și își poate iniția, cu curaj și încredere în sine, planuri ambițioase, cu bătaie lungă în viitor. În plus, până pe 20 aprilie, Soarele din Berbec îl stimulează să facă eforturi considerabile la serviciu, ajutându-l să progreseze vizibil în carieră. Odată cu 11 aprilie, tranzitul lui Venus în a douăsprezecea sa casă solidifică împărtășirea emoțională și senzuală a Racului cu persoană sa iubita, dar poate isca și simțăminte de dragoste secrete, nemărturisite, față de o persoană care-l fascinează. Din 23 aprilie, aspectul retrograd a lui Mercur în Taur poate duce la ieșirea la iveală a unor secrete bine păstrate până acum, dar și la reconectarea cu vechi prieteni sau chiar cu cineva cu care a avut o relație amoroasă cu ceva timp în urmă.


În cazul Leului, se remarcă încurajarea acestuia de a  se dedica unei schimbări fundamentale a destinului său. Marte în Rac îl pune înaintea unor taine din sfera personală ce-și cer neapărat dezvăluirea și-l motivează să depășească o perioadă de confuzie privind viitorul său. Îi este recomandat să mediteze în profunzime, să-și asculte cu atenție intuiția și să-și afle o modalitate de vindecare spirituală. Mercur în Taur îi facilitează comunicarea și interacțiunea din zona profesională dar, după 21 aprilie, parcursul retrograd al acestei planete tinde să-i pună bețe în roate din acest punct de vedere și-l atenționează că este necesar să-și ajusteze, cu obiectivitate, proiecte majore pe termen lung. Venus în Gemeni, începând cu 11 aprilie, îi aduce beneficii însemnate din relațiile de prietenie, îl orientează spre îmbunătățirea vieții sale sentimentale prin concentrarea pe scopuri comune cu cele ale partenerului său de cuplu și, dacă este singur, îi prilejuiește înfiriparea unei povești de dragoste cu un amic pe care nu l-a văzut până în prezent prin prisma amorului.


Fecioara este animată de o atitudine jucăușă și incitantă, și poate trece printr-un răstimp de bun augur în afirmarea sa în mijlocul oamenilor. Marte, prezent în a unsprezecea sa casă, îi făgăduiește împliniri de excepție. Îi este dăruită o perioada înțesată de oportunități de a trăi într-un ritm trepidant, a se angaja în activități inedite capabile să-i crească adrenalina. Are ocazia să-și întărească legăturile de prietenie existente și să pună bazele unora, noi, extrem de promițătoare. Venus, planeta frumusețîi, îi pavează, din 11 aprilie, calea către evidențierea în carieră și spre o posibilă avansare ori creștere salarială. Pe de altă parte, vibrațiile venusiene determină instaurarea  uneimai mari responsabilități în relațiile de cuplu consacrate și fac Fecioarele singure să-și aleagă cu mare grijă, exigență, un eventual tovarăș de viață. Șansele de a călători peste hotare, facilitate de Soare și Mercur, sunt mai scăzute odată cu 21 aprilie, când Mercur își începe mișcarea retrogradă în Taur. 


În horoscopul Balanței din aprilie 2023 se întrezărește o vreme prielnică adevăratei iubiri. Indiferent dacă este solitară sau are deja un partener, Balanța se bucură în această lună de o conexiune sentimentală magică, care este pe cale să o împlinească sufletește și spiritual. Intimitatea, senzualitatea, dar și averea, investițiile sunt favorizate în această lună de Soare și Mercur, dar, cea de-a două planetă poate încurca ițele din aceste aspecte ale vieții după 21 aprilie, când se înscrie într-un tranzit retrograd. Marte dinamizează activitatea profesională a Balanței punându-i la îndemână șanse de a se afirma, a se înălța deasupra ștachetelor de până acum, cu condiția însă de a nu se da în lături de la eforturi și a nu se lăsa antrenată în certuri neproductive cu șefii și colegii. De asemeni, poate avea acces la un (nou) job, unul avantajos atât financiar, cât și intelectual.


Scorpionul este stimulat să creadă într-un viitor extrem de promițător. Marte își continuă vizita în Rac, îndemnându-l să-și scoată la iveală autenticitatea, unicitatea, și să profite de un plus de libertate. Dacă este însetat de cunoaștere, iar năzuința de a călători nu-i da deloc pace, pare aibă oportunități deosebite din ambele puncte de vedere. Simte nevoia de a se debarasa de cenușiul rutinei cotidiene, și poate realiza asta prin asumarea unei noi perspective spirituale, mai înalte, asupra lumii și prin explorarea unor meleaguri îndepărtate, exotice. Totodată, se poate conecta cu cineva original, chiar excentric, în stare să-i releve dimensiuni nebănuite ale existenței. Venus în a opta sa casă odată cu 11 aprilie îi înfierbântă relația amoroasă, o revitalizează prin efluvii senzuale de nestăvilit. În caz că este solo, trebuie, totuși, să se lepede de înclinația de a pune semnul egalității între patimă și dragoste. În decursul lui aprilie, Scorpionul beneficiază de optimizarea relaților sale de parteneriat din toate planurile existenței sale. Astfel de legături umane îi rezervă reușite remarcabile, cel puțin până pe 21 aprilie, când Mercur retrograd le poate afecta. 


Nativii din Săgetător nu se lasă până nu ajung la miezul lucrurilor fundamentale din traiul lor. Dacă au fost răniți în legături de asociere sau chiar în dragoste, nu mai sunt dispuși să ierte greșelile altora cu una cu două. Amplasarea lui Marte în a opta lor casă le pune pe foc viață sentimentală, dar nu îi mai face să fie vulnerabili față de o posibilă trădare în amor. De fapt, în această lună, sub influență tranzitului lui Venus, începând cu 11 aprilie, pun mai presus de orice stabilitatea și fidelitatea din relațiile lor de dragoste. Energia lor clocotitoare li se focalizează și asupra creșterii cât mai mari a veniturilor lor. Pe de altă parte, nu își mai neglijează nici cea mai mică problemă ținând de sănătate. Soarele și Mercur în a șasea lor casă le intensifica aspirația de a-și îmbunătăți tonusul fizic și mental. Aceleași planete îi îndeamnă să trateze cu seriozitate demersurile lor din muncă, și să dea dovadă de responsabilitate în orice întreprind la serviciu, un lucru care nu ar cum să fie trecut cu vederea. Mercur, retrograd în Taur din 21 aprilie, poate trage un semnal de alarmă dacă se angajează cu superficialitate în astfel de activități. 


Capricornul pune mai presus de orice independența și acțiunile având darul de a-l scoate din inerție. Soarele și Mercur aflați în a cincea sa casă îi pune pe jar dorința de a schimba sau a aduce la un alt nivel, mai spontan, relaționarea sa socială, a-și exploata cât mai mult o creativitate efervescentă. De fapt, aceste planete îl îmboldesc să își împrospăteze viața sentimentală, să îi dea noi valențe, deși, Venus în a șasea sa casă odată cu 11 aprilie, îi inspiră o atitudine cumva mai conservatoare, mai serioasă în amor. Așadar, dacă este implicat într-o legătură de cuplu, este nevoit să afle un echilibru între stabilitate și înnoire în aceasta, iar dacă este singuratic pare să-și înfrâneze avântarea într-o nouă idilă, tumultuoasă, până când se convinge aceasta are mari șanse de a se dezvoltă pe termen lung. În același timp, Marte sălășuind în Rac întreaga lună, îi crește neastâmpărul de a-și imputernici parteneriatele din diverse planuri ale existenței, chiar dacă riscă astfel să pună capăt unora pentru totdeauna. Nu trebuie să fie neglijată forța destructivă a lui Marte retrograd, din 21 aprilie, ce poate pune obstacole imprevizibile, dar minore, în dragoste.


Conform horoscopului Vărsătorului din aprilie 2023, acesta tinde să își asume o pavăză de prudență, uneori excesivă, în fața provocărilor viețîi. Pune mare preț pe căminul său, pe care-l vede ca o oază de siguranță și liniște, în mijlocul deșertului imprevizibil al lumii din afară. Este stimulat în acest sens de tranzitul lui Mercur (din 3 aprilie) și cel al Soarelui (din 20 aprilie) în Taur. Pare să se focalizeze într-o sporită măsură pe casă și familie, mai ales când acestea îi necesită soluționarea unor probleme urgente. Asta nu însemna că rămâne impasibil înaintea oportunităților din dragoste. Odată cu 11 aprilie, Venus își face sălaș în a cincea sa casă, și îi furnizează o grămadă de oportunităti din acest punct de vedere. Își impresionează partenerul de viață prin fapte și gesturi insolite, ce-i garantează optimizarea conexiunii sale cu acesta prin momente memorabile, poate chiar prin renașterea simțămintelor de iubire dintâi. În eventualitatea că este singuratic, Cupidon îl pune constant sub ținta săgeților sale, gata să-l arunce într-o aventură romantică de neuitat. Marte nu îl lasă, cu toate astea, să-și uite responsabilitățile din muncă, ba chiar îi poate oferi pe tavă prilejul de a progresa în carieră. 


Peștii se simt ca în apă, ca în mediul lor natural printre oameni, grație întâlnirii lui Mercur cu Soarele în a treia lor casă. Au posibilitatea să își sporească remarcabil popularitatea, să li se caute mai mereu compania și să fie invitați la o mulțime de evenimente, petreceri ,reuniuni, ca urmare a magnetismului special pe care îl emană. Ce-i drept, după 21 aprilie, din pricina tranzitului retrograd al lui Mercur, se poate întâmpla să fie greșit înțeleși ori evaluați, mai cu seamă de persoane invidioase, care le-au căutat mereu nod în papură. Viața lor amoroasă nu strălucește prin focuri de artificii spectaculoase, însă pune accentul pe loialitatea și sinceritatea reciprocă dintre membrii de cuplu. Cei solo nu sunt dornici să se avânte în flirturi ori idile fără miez, superficiale, ci într-o relație cât mai statornică, mijlocită eventual de cunoașterea unei persoane pe gustul lor într-un context ținând de familie ori prin intermediul unei rude apropiate. 


Horoscop martie 2023 -Toate zodiile


Horoscop aprilie 2023 - Toate zodiile Horoscop aprilie 2023 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.