15 august: Ziua Mondială a Măreției

 Ziua Mondială a Măreției, marcată anual pe 15 august, a fost înființată de profesorul Patrick Businge în scopul onorării tuturor lucrurilor extraordinare din viață. Această sărbătoare ne atrage atenția asupra oamenilor care au un impact semnificativ în existențele noastre. Indiferent dacă este vorba despre un părinte, un prieten sau un partener, este vremea să celebrăm această persoană și să îi mulțumim pentru contribuțiile sale!


Doctorul Patrick Businge, autor al cărții "Codul Măreției", a dedicat Ziua Mondială a Măreției inspirării celor din jurul nostru de a nutri și a descoperi măreția din ei înșiși.                            

               

15 august: Ziua Mondială a Măreției

Businge a predat, a dat învățături la peste 50.000 de oameni din Marea Britanie, Europa, Africa și America de Nord. A obținut 10 calificări postuniversitare de la șapte universități și continuă constant să se autoperfecționeze. 


14 august: Ziua Conștientizării Financiare


A fondat Universitatea Măreției (Greatness University) pentru a-și pune în practică credințele, potrivit cărora măreția există în oricine și această lasă urme notabile în istoria umană. Susține că pentru dezvăluirea măreției lor, oamenii trebuie să treacă prin trei stadii: identificare, cercetare și evoluție în afirmarea măreției lor.


Numele persoanelor care s-au remarcat în acest sens sunt publicate anual în "Cartea Mondială a Măreției". Printre publicațiile universității sale sunt "Ghidul Măreției", "Beatitudinile Măreției" și "Les Brown a schimbat viețile noastre". 


15 august: Ziua Inundării Nilului


15 august: Ziua Mondială a Măreției 15 august: Ziua Mondială a Măreției Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.