21 august: Ziua Cetățenilor Seniori

 Ai în viața ta o persoană vârstnică pe care o iubești și o apreciezi? Ei bine, Ziua Cetățenilor Seniori din 21 august este una potrivită pentru a-i arăta cât de mult ții la ea, o respecți și ii admiri împlinirile. 


Chiar dacă această sărbătoare este de sorginte străînă, ea ne atrage încă o dată atenția asupra recentelor descoperiri ale condițiilor îngrozitoare în care supraviețuiesc sau nu oameni vârstnici din azilele groazei din România!        

                                                 

21 august: Ziua Cetățenilor Seniori

În zilele noastre, seniorii sunt încă activi în comunitățile lor și continuă să aibă o prezența puternică în forța de muncă. Pentru tot ce au făcut, au realizat pentru binele comunităților lor, aceștia merită mulțumirile noastre!


20 august 2023: Ziua Onam


Președintele SUA Ronald Reagen a luat inițiativa de a onora seniorii în 1988, când a semnat Proclamația 5847 și a marcat astfel 21 august ca ziua în care să fie celebrați seniorii. Reagan a proclamat : "De-a lungul istoriei noastre, oamenii mai în vârstă au împlinit mult pentru famillile lor, comunitățile noastre și țara noastră. Acest lucru rămâne valabil și astăzi, și ne dă un motiv amplu în acest an de a rezerva o zi specială în onoarea cetățenilor seniori, care înseamnă atât de mult pentru pământul nostru... Pentru tot ceea ce au realizat în decursul vieții, pentru tot ce continuă să realizeze, la datorăm cetățenilor mai în vârstă mulțumirile noastre și un salut din inimă. Ne putem demonstra cel mai bine gratitudinea și respectul asigurându-ne că ale noastre comunități sunt locuri bune în care să-și ducă viața și să înainteze în vârstă, locuri în care oamenii mai vârstnici pot participa deplin și pot găși încurajare, acceptare, asistență și servicii de care au nevoie pentru a continua să trăiască în independență și demnitate". 


21 august: Ziua Autoîngrijirii prin Internet


21 august: Ziua Cetățenilor Seniori  21 august: Ziua Cetățenilor Seniori Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.