7 august 2023: Ziua Mondială a Jocurilor Alternative

 Ziua Mondială a Jocurilor Alternative are loc în fiecare an pe o dată determinată de organizatori. În 2023, se desfășoară pe 7 august. Ziua Mondială a Jocurilor Alternative este un eveniment anual care include jocuri și sporturi incitante, aventuroase și amuzante. Este o alternativa a Olimpiadei, cu mai puține reguli standard și o mai mică atenție internațională.         

                                           

7 august 2023: Ziua Mondială a Jocurilor Alternative

Acest eveniment sportiv neobișnuit a fost inițiat în 2012, de organizația "World Bog Snorkeling Championship" ("Campionatul Mondial de Snorkeling (scufundat cu tub de respirație)   în Mlaștină") din Llanwrtyd Wells, în Powys, Țara Galilor. Jocurile ce fac parte din eveniment sunt ciudate și cuprind, de exemplu, "Worm Charming" ("vrajirea viermilor"), "Chariot Racing" ("cursa carelor"), "Bathtubbing Championship" ("campionatul căzilor de baie") și "Wife Carrying Championship" ("campionatul cărării pe spate a soțiilor"), etc. 


6 august: Celebrările din San Salvador


Avem întotdeauna în noi spiritul, tendința de a intra în competiție cu alții. Este o trăsătură evoluționistă ce a devenit parte din noi în decursul dezvoltării rasei umane. Spiritul nostru competitiv ne-a ajutat să atingem pietre de hotar în tehnologie, artă, știință, sport și alte domenii esențiale ale vieții. Sporturile, jocurile și competițiile similare moderne ne-au spriinit să ne menținem spiritul competitiv până în zilele noastre. 


Ziua Mondială a Jocurilor Alternative este unul din astfel de evenimente, care are un stil unic și o audiență unică. Există diferite forme de competiție, jocuri simple, și totuși elegante, în care ne implicăm ocazional cu prietenii noștri. Aceste jocuri nu au însă destulă popularitate sau structură pentru a fi cuprinse în evenimente dominante precum Jocurile Olimpice. Ele sunt, totuși, îndeajuns pentru Ziua Mondială a Jocurilor Alternative! 


7 august: Ziua Farului


7 august 2023: Ziua Mondială a Jocurilor Alternative 7 august 2023: Ziua Mondială a Jocurilor Alternative Reviewed by Diana Popescu on august 06, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.