1 noiembrie: Ziua Internațională de Apreciere a Ingrijitorului de Animale de Companie

 Ziua Internațională de Apreciere a Ingrijitorului de Animale de Companie a fost înființată în octombrie 2019, și este celebrată în fiecare an pe 1 noiembrie. A fost creată pentru a ajuta avansul afacerilor experților dedicați în îngrijirea animalelor de companie din întreaga lume. Are scopul de a evidenția munca dificilă a unor astfel de îngrijitori și simpatiei lor pentru animalele de care au grijă.


Ziua a fost inițiată de Krista Olson pentru a scoate la lumină talentelor tuturor ingrijitorilor animalelor de companie și a promova îngrijirea acestor animale pe tot globul.          

                           

1 noiembrie: Ziua Internațională de Apreciere a Ingrijitorului de Animale de Companie

Îngrijitorii animalelor de companie sunt plini de compasiune și își iubesc cu adevărat munca. Ei merită să fie recunoscuți ca și contribuitori importanți la sănătatea animalelor de companie, întrucât sprijină stăpânii acestora să le mențină curate, tunse, active și în formă din punct de vedere fizic. 


31 octombrie: Ziua Reformei Protestante


Ei iau parte la conferințe și ateliere de lucru pentru a învăța continuu despre bunăstarea fizică, procedurile și strategiile necesare asociate cu animalele de companie. 


Comemorarea acestei zile este importantă pentru mulți oameni care-și consideră animalele aproape ca și proprii coopii. Îngrijitori de animale de companie au un rol semnificativ în întreținerea sănătății acestora și conferirii lor unei înfățișări cât mai prezentabile, mai frumoase. 


1 noiembrie: Ziua Lumânării Parfumate


1 noiembrie: Ziua Internațională de Apreciere a Ingrijitorului de Animale de Companie 1 noiembrie: Ziua Internațională de Apreciere a Ingrijitorului de Animale de Companie Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.