Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui

 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn. În tradiția astrologică chinezească, Iepurele și Dragonul nu sunt nici dușmani, nici aliați. Din acest motiv, în noul an, Iepurele va traversa o perioada în care va fi nevoit să găsească un echilibru între natura sa sensibilă, prudentă, și dinamismul energetic al Dragonului. Acest lucru poate conduce Iepurele către dezvoltare emoțională și prilejul de a-și lărgi orizonturile în modalități neașteptate.


În 2024, viața amoroasă a Iepurelui poate fi marcată de unele dificultăți din cauza unor anumite separări între tendințele sale și cele ale Dragonului. Într-un cuplu statornicit, este nevoie ca Iepurele să dea o sporită atenție partenerului sau, să evite certuri din motive minore și simțăminte de neîncredere nejustificate de nimic. În caz că este solo, se impune să formeze lent, fără grabă, o nouă idilă, asigurându-se de o comunicare clară, lipsită de ambiguități, cu potențialul său partener.    

                

Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui

Lunile auspicioase pentru dragoste sunt martie, iunie și decembrie, iar cele neauspicioase, ianuarie, august și septembrie.


În carieră, Iepurele poate avea parte de rezultate contradictorii. Deși are la îndemână oportunități de evoluție profesională, este important să-și mențină mereu productivitatea și să se ferească să ia decizii pripite. 


Partea bună este că pare să aibă sprijinul unor persoane influente și să încheie alianțe puternice pe plan profesional. Totuși, trebuie să fie în gardă față colegi invidioși, ce pot atenta să îi pună bețe în roate. Se impune să mențină relații cordiale cu oricine și să nu se implice în conflicte lipsite de temei.


Potrivit horoscopului chinezesc, norocul nu-l însoțește frecvent pe Iepure în plan financiar, așa că este bine că acesta să nu se angajeze în investiții sau jocuri de noroc riscante. Sursa să principala de bani este venitul fix provenit din muncă, și trebuie să evite să împrumute sau să dea cu împrumut mari sume de bani, pentru a nu ajunge în circumstanțe negative. 


2024: Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn (Verde)

Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 01, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.