2 octombrie: Ziua Botează-ți Mașina

 Deși pare a fi o nebunie, studiile științifice au relevat că atunci când dăm nume unor obiecte precum mașinile noastre, tindem să le înzestrăm cu atribute aproape umane, ceea ce ne face să ne simțim mai mult controlul asupra lor. Ziua Botează-ți Mașina poate fi o altă demonstrație a dragostei noastre pentru automobilele personale!        

                 

2 octombrie: Ziua Botează-ți Mașina

Unii oameni își botează mășinile pornind de la marca sau modelul lor. Alții le dau nume bazate pe înfățisarea lor, precum "Bolidul negru" sau "Dragonul roșu". Românii par să adopte nume mai ales feminine pentru automobilele lor, cum ar fi "Mărioara ori Vasilica"! Se simt astfel mai virili? Oricum, numele dat mașinii personale ne determină să avem un simțământ specială pentru ea!


1 octombrie: Ziua Mondială a Sake-ului


Cu prilejul Zilei Boteza-ți Mașina avem oportunitatea de a o curată, a o toaleta (mai ales dacă peste praful așezat peste ea un binevoitor a scris "Spală-mă!") sau cea de a o răsfăța cu un schimb de ulei și un nou filtru de ulei. 


De asemeni, putem să ne bucurăm de senzația de libertate pe care ne-o furnizează șofatul, fără a depăși, însă, limita legală de viteză!


2 octombrie: Ziua Mondială a Animalelor de Fermă

2 octombrie: Ziua Botează-ți Mașina 2 octombrie: Ziua Botează-ți Mașina Reviewed by Diana Popescu on octombrie 01, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.