HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA BALANTEI

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Incearca sa nu fii prea insistent fata de cei din jurul tau.Cere mai putin pentru a nu fi acuzat de egoism.
MUNCA : Vei alege o cale de actiune care iti va crea probleme.Vor apare multe neintelegeri , iar acest lucru iti poate ingreuia calea catre succes.
SANATATE :Te vei simti putin slabit ; ai grija , esti inclinat sa faci o raceala.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : Intrucat lucrurile nu merg prea bine , te vei simti tentat sa te indepartezi de persoana iubita.Fuga nu este niciodata solutia potrivita.Confrunta-te cu problemele tale.
MUNCA :Vei descoperi ca ai nevoie de timp pentru a -ti implini ceea ce iti doresti , asa ca este momentul sa iei o hotarare.Fii calm ;nu este nici o graba.
SANATATE : Nu te duce la culcare imediat dupa cina.Poti avea probleme digestive.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : Incearca sa nu pretinzi prea mult , iar ceilalti vor roi in jurul tau precum albinele in preajma unui borcan cu miere.Nu iti impune idealurile si fii mai intelegator fata de cei din jur.
MUNCA : Oportunitatea pe care o asteptai a sosit in cele din urma.Fii pregatit.O mare sansa (inclusiv Financiara) ti se poate strecura printre degete.
SANATATE : Astrele te sfatuiesc sa iti faci o verificare la un oculist.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Ideile tale sunt corecte , dar nu gasesti calea potrivita de a le exprima.Pentru a evita neintelegerile , incearca sa fii cat mai sincer si si mai direct.
MUNCA : Vei raectiona prea lent fata de o situatie , datorita cresterii nivelului tau de responsabilitate.Nu te ingrijora vis-a-vis de o nereusita ; totul se va rezolva favorabil.
SANATATE : Probleme cronice de circulatie sanguina iti pot afecta picioarele .Putina miscare nu are cum sa iti strice.

MAI 2009

DRAGOSTE : Persoana iubita va fi invidioasa fata de succesul tau.Facand uz de delicatete si spunand cuvintele potrivite , vei fi capabil sa readuci armonia in relatia ta.
MUNCA : Iti vei utiliza instinctul pentru a face fata unor probleme neasteptate, De aceasta data , insa , instinctul nu este de ajuns si va trebui sa apelezi la o metoda bazata pe fapte.
SANATATE : Pentru a evita durerile cervicale , evita schimbarile bruste de temperatura.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Prin sensibilitate si simt al dreptatii vei trece peste o perioada dificila , de neintelegeri cu persoana iubita.Fii logic , dar si tandru , in acelasi timp.
MUNCA : Indemanarea si talentul tau vor determina aprecierea totala a superiorului tau.El va remarca creativitatea si simtul tau artistic si iti va sugera cateva idei interesante.
SANATATE : Esti predispus la dureri de cap.

IULIE 2009

DRAGOSTE :Iubitul/iubita tau/ta a devenit totul pentru tine si incepi sa te distantezi de restul lumii.Este un lucru riscant !
MUNCA : Vei subestima gravitatea unei probleme , dar trebuie sa te straduiesti sa apreciezi cu atentie care sunt implicatiile.
SANATATE : Astrele te sfatuiesc sa te relaxezi si sa te distrezi cu prietenii , pentru a te descarca de tensiunea acumulata.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Prezenta unei rude te va ajuta sa iti armonizezi relatia cu partenerul tau.In viitor , incearca sa te gandesti la consecinte inainte de a-i rani pe cei din jurul tau.
MUNCA : Poti comite o greseala grava prin neexaminarea atenta a fiecarui detaliu al unei sarcini care ti-a fost incredintata.
SANATATE : Vei avea cateva probleme respiratorii ; vei simti ca responsabilitatile te impovareaza si te sufoca.

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei porni cu partenerul tau o discutie bazata exclusiv pe ipoteze.Totul se va sfarsi cu o neintelegere.Incearca sa ramai calm.
MUNCA : Trebuie sa fii mai putin competitiv , in caz contrar putand ajunge sa fii ocolit de ceilalti.Incearca sa adopti o politica de colaborare.
SANATATE : Incearca sa eviti stresul ; evita tensiunile , in special acasa.

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei avea taria de caracter de a sta deoparte fata de gloata.Intentiile tale bune vor fi intelese in mod gresit.
MUNCA : Cineva va incerca sa te impiedice sa iti parvina niste informatii utile, insa vei intelege strategia acestuia/acesteia si vei gasi o solutie.
SANATATE : Supravegheaza cu atentie ce mananci.Dieta ta din ultima vreme a fost dezechilibrata ; evita grasimile.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei ajunge impreuna cu partenerul tau intr-un impas si nu vei sti cum sa reactionezi.Incearca sa iti amintesti ca nu ai nimic de ascuns , asa ca fii cat mai deschis si mai sincer cu putinta.
MUNCA : Pentru a atinge obiectivele ambitioase pe care ti le-ai propus , trebuie sa dai dovada de o mai mare ambitie.Incepe prin a elimina toate lucrurile marunte care te distrag de la munca.
SANATATE : Astrele iti sugereaza sa eviti sa te descarci nervos si sa iti folosesti energia in scopuri cat mai pozitive.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Incearca sa nu te inchizi in tine , pentru a rasuci lucrurile pe toate partile.O neintelegere minora iti va crea o dispozitie proasta.
MUNCA : Vei avea o opinie diferita fata de a celorlalti relativ la o problema urgenta si vei descoperi ca toti sunt impotriva ta. Nu te ingrijora ; lucrurile se vor termina cu bine.
SANATATE : Plamanii tai au nevoie de oxigen , asa ca daca esti fumator , incearca sa te dezbari de aceasta obisnuinta proasta.


Copyright © diane.ro


HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA

HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA BALANTEI HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA BALANTEI Reviewed by Diana Popescu on septembrie 30, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.