Plante magice folosite in vrajitoria Wicca

Daca nu stiai plantele magice folosite in vrajitoria Wicca sunt plante medicinale, mijloace naturale de vindecare a unor boli diverse.
In vrajitorie, ele au rolul de a mari forta incantatiilor si a ritualurilor practicate.
De exemplu , atunci cand intr-un ritual este utilizat un ceaun , plantele sunt introduse in acesta , dupa care sunt aprinse astfel incat sa arda mocnit si sa fumege.In acest fel sunt eliberate energiile si proprietatile inmagazinate in plante.
O alta metoda de utilizare a ierburilor magice , este de a le pune intr-un saculet de diftina legata strans la gat ,asupra careia este rostita o incantatie.Energia cu care se incarca plantele in urma ritualui va fi acumulata in saculet , iar acesta va putea fi purtat intr-un buzunar sau legat la gat , asemenea unei amulete.Exista saculeti speciali pentru aceasta destinatie ( numiti "velveteen bags" , in limba engleza), de obicei de culoare neagra si fabricati dintr-un material gros , pentru a impiedica scurgerea energiilor.
Iata un exemplu de utilizare a unui saculet de descantec cu podbeal (Tussilago Farfara) pentru o vraja de noroc la bani.Se pun in saculet sapte feluri diferite de bani (monede si bancnote) , peste care se presara din belsug podbeal.Saculetul va trebui purtat sapte zile la rand , dupa care suma din interiorul lui se va multiplica de sapte ori, iar daca zeii sunt favorabili , de sapte ori sapte ori (asa spune reteta Wicca!).
Depinzand ca specie de ritualul care este practicat , plantele magice se presara de-a lungul cercului magic al unei vrajitoare , pentru o conturare mai intensa a energiilor cercului respectiv.
O alta utilizare a plantelor magice in Wicca , este aceea de a fi oferite ca jertfe , intr-un altar , zeului sau zeitei caruia/careia ii este credincios practicantul religie Wicca.
Dupa folosirea lor in descantece sau vraji ,plantele magice nu trebuie aruncate pur si simplu ; ele trebuiesc adunate laolalta si ingropate , fiind redate astfel pamantului din care au provenit.Arderea lor conpleta dupa utilizare nu este recomandata , intrucat focul este un element de mare potenta , care intrupeaza Haosul si Distrugerea ; prin ardere , aceste functii negative pot fi aduse asupra celui care le incinereaza , procedeul arderii complete ierburilor fiind folosit numai de catre cei care practica magia neagra.
Iata o lista cu cele mai utilizate plante magice , in functie de tipul ritualurilor si incantatiilor.

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji de dragoste

- Fructe de trandafir
- Boboci si petale de trandafir
- Levantica - Lavandula
- Ginseng
- Iasomie- Jasminum

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji de exorcizare si alungare a fortelor negative

- Siretul diavolului - Tephrosia
- Pelin -Artemisia sp.
- Meisor - Panicum capillare
- Isop - Hyssopus Officinalis
- Salvie alba - Salvia apiana

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji de insanatosire

- Aglica - Filipendula vulgaris
- Petale de galbenele sau filinica - Calendula Officinalis
- Pudra de scortioara - Cinnamomum zeylanicum
- Ecinacea - Echinacea purpurea
- Drojdie de bere

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji de prosperitate, bogatie si belsug

- Podbeal - Tussilago Farfara
- Castan salbatic - Aesculus Gabra
- Radacini de galangal - Alpinia Galanga
- Seminte de in
- Boabe de soc - Sacumbus nigra

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji pentru abilitati , clarviziune , divinatie si meditatie

- Turita mare - Agrimonia eupatorium
- Romanita - Matricaria Chamomilia
- Damiana - Tunera Diffusa
- Iarba de silur - Euphrasia officinalis
- Gingseng

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji de purificare

- Iarba amara , scai amar, scai binecuvantat, schinel, sofran salbatic - Cnicus benedictus
- Cuisoare - Eugenia Ryophillata
- Petale de galbenele sau filinica - Calendula Officinalis
- Varfuri de ramuri de cedru
- Bucatele de lemn de sandal rosu

Cele mai eficiente 5 plante pentru ritualuri si vraji de protectie

- Salvie - Salvia Officinalis
- Pudra de usturoi
- Iarba fetei , iarba moale - Chrisantheum Parthenium
- Radacina de brustur - Arctium Lappa
- Radacina de matraguna - Mandragora Officinalis


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2008

Dictionar de vrajitorie | magie (Wicca) online de la A la Z 

Farmece de iubire din magia

WiccaWicca, religia vrajitoriei
Plante magice folosite in vrajitoria Wicca Plante magice folosite in vrajitoria Wicca Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2008 Rating: 5

8 comentarii:

  1. menstruatia in cafea, sau vin, sau in altceva : bautura, etc, poate intr-adevar sa il faca pe barbatul iubit sa nu te paraseasca niciodata si nici sa nu te insele? dar trebuie sa zici ceva din gura, sau nu e necesar?

    RăspundețiȘtergere
  2. vrea sa stiu si eu cum este cu ciclu este adevarat cum se face

    RăspundețiȘtergere
  3. nu imi vine sa cred-au inebunit femeile - ar face orice pentru dragostea unui barbat- asi dori sa va spun ceva si nu sa va cert sau nici decum sa mi-o luati in nume de rau-- fiecare dintre noi are un destin bun sau mai putin bun..fericire sau nefericire suntem pe acest pamint sa ne ardem karma sau sa implinim ceva....haideti sa va povestesc ceva... era o fata foarte frumoasa care s-a indragostit de un barbat frumos dar casatorit-nu a tinut cont de asta-si a incercat pe toate caile ca acel barbat sa fie-al ei bineintelesca acel barbat a iubit-o in felul lui pe ea dar nu vroia cu nici un chip sa renunte la sotie la viata lui de familie -atunci tipa a apelat la farmece-a mers la o vrajitoare sa zic 'buna"care i-a spus ca orice ar face acel barbat nu ii apartine este legat de dumnezeu de nevasta lui si nu va avea succes indiferent ce va face -tipa nu a fost multumita si a mers la alta vrajitoare - accea vrajitoare lucra cu magie neagra si ia spus fetei ca daca doreste sa scape de nevasta amantului ei ea poate sa o faca -omorind-o doar daca ea vrea sigurasa ceva -tipa a dorit acest lucru -binenteles ca s-a intimplat aceasta nenorocire-barbatul a plins-o foarte mult pe sotia lui suferind foarte mult spre disperare amantei necrezind ca a putut-o iubi-o atit pe sotia lui .dupa perioada de doliu pe care a tinut-o dupa sotia lui amanta asteptind in umbra a crezut ca poate a venit timpul si pentru ei-dar destinul ia pregatit-infringerea - tipul ia spus ca nu poate fi cu ea pentru ca sotia lui a suferit foarte mult din cauza ei adica a amantei-si daca va fi cu ea se simnte vinovat de moartea sotiei lui si ia spus sa-l lase in pace si sa-l uite pentru totdeauna -cert este ca din toata poveste asta -el a cunoscut o alta femeie si ete cu ea si in ziua aceasta -amanta umbla prin biserici sa o ierte dumnezeu pentru ce a facut- ce pot spune eu -aceasta poveste este foarte reala si o stiu de la un preot-deci fetelor - nu cautati iubirea undeva unde nu aveti voie si nu fortati destinul -la fiecare dintre noi avem data o poveste pe care trebuie sa o traim - fericirea de multe ori este linga noi dragostea este linga noi - sa nu cautam si sa dorim ce nu ne este dat= sa-mi fie cu iertare daca v-am suparat si intristat -va doresc ce imi doresc si eu sa ne dea dumnezeu -intelepciune si rabdare =amin =adica=asa sa fie...

    RăspundețiȘtergere
  4. da, ne nastem cu un destin pe care- intr-o anumita masura-il putem influenta.Karma( destinul ) ne este scris in stele ( de unde dealtfel venim ) si numai Forta Suprema care ne-a creat, Dumnezeu, poate schimba ceva.
    Credinta ardenta, curata, ne poate ajuta.
    Este un mare pacat sa doresti barbatul alteia (sotul )stiind ca EI sunt legati prin taina sfanta a cununiei:numai "cel cea legat" , poate sa "dezlege "

    RăspundețiȘtergere
  5. chestia cu menstruatie e o prostie!sa nu faceti asa ceva!poate avea o reactie alergica care duce si la deces.plus ca ce i al tau e pus deoparte si n are rost sa t complici.eu sunt cu un barbat insurat de vreo 8 luni si deja nu mai suport.chiar astazi de sf valentin i am zis k m am saturat de situatia naspa si stiu ca nu si va lasa nevasta nici pt mn nici pt alta si nici n am de gand sa ma apuc sa i pun menstruatie prin mancare.in primul rand e scarbos si aiurea si il al 2 lea rand ii poate afecta sanatatea.asa ca fetelor rabdare k sunt barbati p lumea asta cu duiumul eu nici nu ma mai complic...ce o fi o fi!oricum ne ducem p apa sambetei in 2012 macar sa nu ne apucam sa facem copii.hai sanatate!bye

    RăspundețiȘtergere
  6. cat la suta e adevarata vraja cu ciclul mestrual dupa cate zile sti ca a functionat

    RăspundețiȘtergere
  7. Te rog leaga acest link de blogul tau si va invit si astept pe cei interesati de magie pe un forum nou. Sa il facem cunoscut si interesant!
    http://www.vrajitori.forumagic.net

    RăspundețiȘtergere
  8. sunte ti nebune!
    abtineti-va, anii tineretii trec si ramaneti cu pacatele!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.