Goana dupa adrese Messenger.Romanii pe primul loc in cautarea de id-uri ?

Id-uri de fete , id-uri de baieti , id-uri de lesbiene , id-uri de gay , id-ul lui Miley Cyrus , Rihana , Angelina Jolie , Brad Pitt , etc.Acestea sunt numai cateva exemple ale unei avalanse de cautari fervente , asidue pe netul romanesc.Mi-am spus ca este ceva ce se intampla in toata lumea,asa ca am incercat cateva cautari pe Google cu keywordul "meesenger id boys , girls" .Pe prima pozitie am gasit site-ul ID Messenger Girls , in care , printre alte teme ( avatars , mp3 , wallpapers , ringtones , si altele asemenea ) , am gasit niste pagini cu "id messenger" pline de adrese si de autodescrieri ( mai mult sau mai putin inspirate) din Romania (o fi un site romanesc , nu stiu , nu am avut curiozitatea si timpul de a verifica) .Dupa alte cateva site-uri fara relevanta pentru cautarea mea (stiti cum se intampla cu rezultatele de pe motoarele de cautare) , gasesc pe pozitia 8 IM Status -check or verify if an Yahoo Messenger ID is online ... .Dau cateva click-uri pe cele 50 de poze de pe prima pagina , si ce fel de nume intalnesc ? Alinutza , Razvan , Claudiu , Zaheu , Mihut , si altele asemenea.Imi spun ca trebuie sa fie o eroare , gresesc eu pe undeva , asa ca perseverez ...Continui pe engleza si gasesc in primele pagini situri romanesti axate pa tematica id .OK , am lamurit-o pe partea asta , ia sa-i dau o cautare google in romaneste pe "id-uri de fete si baieti" ...Sunt 192.000 de rezultate .Nu sunt Matusalem , asa ca verific numai primele 10 pagini .Toate cuprind cuvintele cheie cautate , fara alte imbarligaturi specifice searching-ului ...
Asa ca n-am ce face , ma resemnez , si trebuie sa recunosc : cautarea de id -uri este un fenomen specific al adolescentilor /tinerilor din Romania (Am incercat cautarea "id-uri barbati si femei" ,rezultand 37.900 de adrese site , dar nespecifice inca din prima pagina ).
Ce ii face pe tinerii de pe plaiurile mioritice sa se implice atat de mult in aceasta cautari ? Or fi printre ei cocalari si pitzipoance , dar , zic eu , nu aceastia sunt majoritatea .Sau , cine stie , daca multi rromi nu si-au recunoscut etnia , cu de-alde pitzi... si coca... este mult mai greu de apreciat .

O explicatie , mai mult sau mai putin subiectiva , a acestui fenomen ?
Adolescentii (mai ales) cauta prin internet ceea ce nu gasesc in viata de zi cu zi.Un prieten / o prietena , un iubit/o iubita care care sa existe cu adevarat (comunicare virtuala , internetul iti da iluzia unei comunicari reale, cu sansa -?- unei intalniri in carne si oase ) , sau pe cineva care sa depaseasca ceea ce iti poate oferi partenerul/partenera real(a)."Fata din vis " , sau "Baiatul ideal".Ok.Comunicarea prin net nu este "adevarata" ; nu este intregita de vederea neingradita a celui cu care comunici ( exista webcam-ul , dar...) , nu ii poti distinge limbajul corpului , semnele imperceptibile ale fizionomiei , nu il poti mirosi , atinge , nu il poti privi cu adevarat in ochi.Pe de alta parte , crezi , speri , presupui ca lumea mica in care te invartesti iti fura sansa de a intalni oamenii interesanti care te-ar putea implini.Iar internetul? Ce ocazie nemaipomenita de a evada din cercul tau stramt si de a intalni fiinte extraordinare , care iti pot taia rasuflarea cu initiativele lor spontane , cu cuvinte sau indemnuri care au capacitatea de a te smulge din viata ta monotona , plictisitoare , din zona cenusie orasului tau .Ce vis , ce sperante , ce deschideri !
De ce se intampla insa acest lucru cu precadere la romani ? Avem noi (sau "Our new generation" ) o mai mare dorinta de visare , un mai inalt grad de naivitate ? Suntem mai nemultumiti de tara nostra fata de altii (apropo de alegerile parlamentare) ? Ei , aici , mai am eu cateva ipoteze , dar mai astept pareri ...

Ca sa va mai distrati putin (zic eu ) , iata de ce cauta id-uri cocalarii si pitzipoancele :
a)- VEDETE . "Sunt un fan impatimit al acestui actor /cantaret , al acestei actrite/cantarete.O visez si ma gandesc la ea /el noapte si zi . Vibratiile simturilor mele exacerbate se transmit pe cai oculte/parapsihologice catre ea/el.Adresa ei/lui pe mess este singurul lucru de care mai am nevoie.Cand o/il voi contacta , ca printr-o magie , ea/el va lasa deoparte miloanele de mesaje primite , indreptandu-si atentia numai catre ceea ce i-am scris eu.Apoi , vom trai impreuna o fericire eterna pe Palma del Majorca , Hawai , sau Palm Beach.
b)-SEX. Stie cum sa poarte pe cineva catre extazul deplin al placerii sexuale.Atata doar , ca nu si-a gasit inca partenerul potrivit , care sa-i ofere mai mult decat isi poate imagina. Cand voi intra eu in scena , va lasa totul deoparte , si imi va oferi ca o sclava/un sclav tot ce imi doreste inima (si potenta).Nu conteaza ca este lesbiana , asta ma excita mai tare , si imi ofera prilejul de a-i dovedi ca nu a cunoscut inca un mascul adevarat.

Ai o alta parere ? Vrei sa faci un comentariu ? Da un click pe COMMENTS si spune-ti oful !

In aceeasi categorie de articole : Top 10 minciuni online pe site-urile sociale
Goana dupa adrese Messenger.Romanii pe primul loc in cautarea de id-uri ? Goana dupa adrese Messenger.Romanii pe primul loc in cautarea de id-uri ? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 10, 2008 Rating: 5

4 comentarii:

  1. buna diana,imi place blogul tau este interesant.as vrea sa-ti cer un sfatdaca ai timp sa-mi raspunzi.am mai mult de o luna decand mi-am facut un blog dar nu mi-l inregistreaza in motoarele de cautare de google si am urmat toate procedurile standard..ce spui ma ajuti cu aceata chestie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa incercam , atat cat ma pricep ... Da-mimai intai adresa (http://...) blogului tau.In mod normal, indexarea unui nou site de catre motoarele de cautare dureaza intre 1 si 2 saptamani...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, pot sa te adaug in lista mea? Mi-ar placea sa fim prieteni.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.