Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Racului

Horoscopul iubirii Racului

Relatiile de dragoste din aceasta luna vor depinde de cuadratul Saturn – Pluto si de aspectul retrograd al lui Marte in Leu.

Vei fi purtat , pe plan sentimental , intr-o atmosfera electrizanta care te poate “electrocuta” intr-un mod foarte placut sau senzual.In orice caz , va exista o diferenta de potential care va mentine un arc electric de tensiune sentimentala sau va facilita o descarcare extrem de pasionala.

Se poate , de asemeni, ca partenerul tau sa aiba de infruntat niste responsabilitati mai mari sau sa se confrunte cu unele probleme legate de familie sau proprietati.

Oricum , luna februarie va fi caracterizata de o afectiune ce iti va reinnoi sperantele.

Daca mentii o relatie fierbinte cu cineva indepartat sau daca vei pleca intr-o calatorie alaturi de un partener , sansele de a te bucura de fericire vor creste considerabil.

Horoscopul banilor si carierei in februarie 2010

Conjunctia dintre Jupiter si Venus in Pesti va aduce noroc nativilor din zodia racului in ceea ce priveste examenele , testele , preocuparile culturale sau de cercetare , in publicatii ori turism , in colaborari peste hotare sau in calatorii de afaceri si studii.

Din punct de vedere financiar , luna februarie 2010 iti poate aduce unele oportunitati referitoare la casa sau camin.De asemeni, poti primi un ajutor financiar din partea familiei.

Horoscopul sanatatii in februarie 2010

Ai tot dreptul sa fii fericit , intrucat intrarea lui Jupiter in Pesti promite o ridicare a nivelului puterii si optimismului .Nimeni altul decat Jupiter guverneaza asupra sanatatii tale !

De fapt, poti incepe sa simti o reinvigorare inca din ultima decada a lunii ianuarie.

De-a lungul tuturor zilelor din februarie vei avea un tonus foarte bun , iar daca esti suferind, sunt mari sanse sa gasesti solutii pentru problemele tale.

Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Racului.Horoscop lunar 2009

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Racului Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.