Horoscop martie 2010 – Zodia Scorpionului

Intr-un anume fel , anul nou incepe pentru tine abia acum , intrucat planeta ta conducatoare , Marte , isi paraseste , in sfarsit , pozitia retrograda fata de casa carierei tale in ziua de 10 martie.
Pe data de 1 martie, atunci cand cerebralul Mercur va pasi in imaginativii Pesti si in cea de-a cincea ta casa ( casa creativitatii) , simplele actiuni vor fi imbogatite de simtirea ta , acordandu-ti un plus de subtilitate si sugestie in comunicare.
Luna noua , pozitionata in Pesti pe data de 15 martie , si in a cincea ta casa ( casa dragostei / relatiilor) te va imbaia intr-o lumina sclipitoare a autocunosterii .Electrizanta conjunctie dintre Mercur si Uranus , alaturata indeaproape razelor Soarelui si Lunii , iti va pune pe jar neuronii , dand nastere unor idei originale , care vor aduce spontaneitate in relatiile cu cei din jur.
In decursul lunii martie 2010 , entuziasmul tau febril te va angaja in lansarea unor noi si inventive actiuni , dar, pentru a-ti duce proiectele mai departe , trebuie sa mentii cooperarea cu colaboratorii tai.


Horoscopul dragostei Scorpionului in martie 2010

Iubitoarea Venus iti va ilumina casa dragostei pana pe 7 martie , daruindu-ti o saptamana in care iti va creste atractivitatea si vei capta din plin atentia celor care te inconjoara.Odata , insa, cu mutarea lui Venus in casa a sasea ( casa serviciului / carierei ) , vei putea produce o mai mare impresie doar in demonstrarea calitatilor tale profesionale.
Cu toate acestea, Soarele va mai intarzia in a cincea ta casa pana pe 20 martie , continuand sa te aseze cumva sub lumina reflectoarelor.
Este timpul sa dai uitarii trecutul si sa iti recapeti inocenta , deschiderea adevarata si usurinta de a comunica .Marte, traditionala ta planeta conducatoare , intra sub semnul tau zodiacal incepand cu 10 martie , asezandu-ti viata personala intr-o cale pe care ti-ai putea sa o doresti.
Nu uita , totusi, despre responsabilitatile tale, intrucat , alaturi de increderea in tine , competenta si creativitate , te pot sugera drept un partener foarte dorit.

Horoscopul carierei Scorpionului in martie 2010


Luna martie debuteaza cu Soarele amplasat in Pesti si in a cincea ta casa ( casa a autoexprimarii) , lucru care poate fi excelent in demosntrarea inzestrarilor tale fata de ceilalti (desi nu ti-ai dori sa faci cunoscut totul despre tine !).Vei avea sansa sa ai un impact major asupra celor din jur , atata timp cat te rezumi in a aborda in exclusivitate un subiect de interes.Risipirea in detalii si comentarii aditionale de prisos pot reduce influenta comunicarii tale.
Marte , planeta ta conducatoare , retrograda fata de casa carierei tale incepand cu decembrie 2009 , isi schimba pozitionarea , sprijinindu-te in succesul carierei, atata timp cat iti pui la bataie creativitatea si indrazneala.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in martie 2010

Martie, stapanul semnului tau zodiacal, dar si guvernantul casei sanatatii tale , isi continua aspectul retrograd pana in ziua de 10 martie.Pana atunci , nu ar fi rau sa te feresti de excese si , eventual, sa iti faci un control medical.

Dupa 10 martie, fluctuatiile sanatatii si vitalitatii tale se vor linisti treptat, oferindu-ti sansa de a excela din punct de vedere fizic si psihic.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop martie 2010 – Zodia Scorpionului Horoscop martie 2010 – Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.