Horoscopul lunii aprilie 2010 – Zodia Leului

Intrarea curiosului Mercur in cea de-a zecea ta casa (casa carierei si imaginii publice , dar si a persoanelor care pot avea autoritate asuprata) , in ziua de 2 aprilie , iti indica faptul ca transportul , calatoriile sau/si caile de comunicare devin parti centrale ale carierei tale.Modul de gandire si ideile iti capata un aspect foarte practic sau materialist .
Pe 6 aprilie , Pluto retrograd in Capricorn iti indica faptul ca trebuie sa inveti mai mult despre dominare si puterea de control sau autocontrol.Forte exterioare neasteptate pot sa iti invalmaseasca viata , iar persoane in care ai avut incredere isi pot arata o a doua fata , meschina , ascunsa in spatele surasurilor ipocrite.Vei putea primi o lectie despre necesitatea de a evalua cu realism orice situatie , luand in considerare si ascunsele , uneori, neplacute adevaruri.
Intrarea lui Saturn in Fecioara , pe data de 7 aprilie , poate semnifica instalarea in cugetul tau a unui pesimism legat de abilitatea ta de a lua in posesie diverse bunuri materiale.In acest caz , controlul asupra acestui sentiment negativ sau inlaturarea constienta a lui te poate face cu adevarat sa realizezi ceea ce iti propui.
Luna noua de pe 14 aprilie ar trebui sa iti retrezeasca interesul pentru inedit , pentru calatorii , mai ales in adancimea spiritualitatii tale.Daca esti absolut sigur in convingerile tale intime , ai putea sa te transformi intr-un adevarat misionar al credintelor tale.
Odata cu 18 aprilie, aspectul retrograd al lui Mercur in cea de-a zecea ta casa poate prilejui o schimbare dramatica , negativa , in pozitia ta publica sau o recunoastere de mult meritata.Probabil ca va trebui sa te ocupi de niste lucruri neglijate in trecut , dar care sunt acum necesare in evolutia ta.De asemeni , pot apare neintelegeri sau intarzieri in domeniul profesional .Va fi necesar sa fii foarte atent la deciziile pe care le vei lua , intrucat conjunctura se poate schimba de la o zi la alta ; cel mai bine ar fi sa nu semnezi nici un act important si sa nu iei nici o hotarare majora in aceasta perioada.
Cu toate acestea , tranzitul Soarelui in Berbec , pana in 20 aprilie 2010 , este capabil sa te inarmeze cu forta de a trece peste aspectele nefavorabile sus mentionate , facandu-te apt de a reusi acolo unde nimeni nu se asteapta .
Pe 25 aprilie , aparitia dragastoasei Venus in casa grupurilor ( casa a XI-a) tinde sa iti faciliteze crearea a numeroase prietenii si cunostiinte.Vei trece putin peste orgoliile tale leonine si vei fi atras de proiecte de grup , dand la iveala nebanuite resurse de altruism.

Horoscopul dragostei Leului in aprilie 2010

Nativii din Zodia Leului nu trebuie sa se astepte , din pacate , la evenimente spectaculoase in aceasta luna.Inceputul lui aprilie ii va gasi cufundati intr-o atitudine introspectiva , asa ca ar trebui sa aiba grija sa nu isi neglijeze partenerii.Cu atat mai mult cu cat , dupa 6 aprilie, exista riscul ca iubitul / iubita sa le joace o festa sau chiar sa le intoarca spatele.Daca la mijloc sunt niste simtaminte autentice ale celui de langa tine , nu ar trebui sa iti faci griji ; daca , insa , vei fi luat prin surprindere de un anumit gest al celui de langa tine , ar fi cazul sa iti reanalizezi criteriile de selectare si capacitatea de a evalua corect un alt / eventual partener.
Intrarea lui Venus , in ziua de 25 aprilie , in cea de-a unsprezecea ta casa pare a aduce o inseninare a atmosferei afective si o incalzire a relatiilor cu cei din jur.Dupa aceasta data , exista posibilitatea de a ajunge dincolo de planul colegial cu o persoana simpatica de la serviciu.De asemeni , se poate intampla sa cunosti pe cineva atractiv , alaturi de care sa intri intr-o relatie amoroasa mai curand amicala sau colegiala.


Horoscopul carierei si banilor Leului in aprilie 2010

Influenta lui Mercur , incepand cu 2 aprilie , te face sa te gandesti mai mult la cariera si modalitati de a face bani , iar comunicarea pare a deveni una din laturile vitale ale succesului tau la slujba.In aceasta perioada vei fi mult mai atent la cuvintele pe care le rostesti , iar autoritatea ti se va impune aproape de la sine.Forta discursului tau poate impresiona persoane influente.Ti se configureaza o etapa excelenta in evolutia carierei si implinirii profesionale (dar nu in aceasta luna !).
Patrunderea lui Pluto in cea de-a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , in ziua de 6 aprilie , iti va necesita o mai mare energie , vointa si disciplina in plan profesional sau financiar.
Debutul tranzitului lui Saturn in a doua ta casa , odata cu ziua de 7 aprilie , va marca un nou stadiu de autoevaluare a eficacitatii , valorii profesionale si finantelor tale.Un stadiu caracterizat de o munca asidua.Succesele financiare nu vor fi importante , dar vor fi incarcate de potential si fundamentare.Acest tranzit , asociat de obicei cu pierderi financiare , este de fapt caracteristic unei febrile autoexaminari critice.In acest fel , vei fi capabil sa faci o comparatie intre ceea ce crezi tu ca esti si rezultatele pe care le obtii in lumea dinafara , avand posibilitatea de a deveni mult mai realist sau practic si de a castiga o mare , justificata , incredere in tine insuti.
In privinta banilor, tranzitul lui Saturn in a II-a ta casa , intre 7 aprilie si 21 iulie , ar trebui sa te determine sa fii mult mai prudent si sa iti aduci aminte cat mai des care sunt limitele tale financiare.
Mercur retrograd in casa a X-a , incepand cu data de 18 aprilie , are tendinta de a da nastere la neintelegeri in privinta unor mesaje sau comunicari importante.Ar fi cazul sa fii mult mai precaut fata de ceea ce spui, gandesti , auzi sau la modul in care poti fi inteles de diferite persoane.
Catre sfarsitul lunii aprilie, influenta lui Venus asupra celei de-a zecea tale case , te va ajuta sa apreciezi avantajele muncii in colectiv .Tendinta ta dezinteresata de a fi alaturi de colaboratori iti va fi recompensata de respectul si reciprocitatea acestora.Vei fi in stare sa recunosti chiar si contributiile altora intr-un proiect personal de-al tau.


Horoscopul sanatatii Leului in aprilie 2010

Luna aprilie incepe cu o perioada oarecum stresanta , in care pot apare riscuri de depresie sau un pesimism exagerat in cazul in care nu este contracarat in mod viguros.Dupa 7 aprilie , evolutia lui Saturn in casa a VI-a are tendinta de a provoca o stare de sanatate putin dezechilibrata , care poate da prilejul unor evaluari contradictorii din partea familiei si prietenilor.De obicei, Saturn favorizeaza afectiuni carateristice zodiilor, in cazul Leului putand fi vorba despre inima sau coloana vertebrala Daca simti ca ceva nu este in regula , nu ezita sa faci o vizita medicului.

Horoscop lunar 2010 creat si interpretat astral de Diana

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in aprilie in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar aprilie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2010 – Zodia Leului Horoscopul lunii aprilie 2010 – Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.